Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun Zihniyetine Sinir Olanlar
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------
torrent kullanın boşverin göremediğiniz linkleri :Q
-----------------------------torrent ıyıde hocam her ıstedıgın seyde torrente yok :d
-
kullanıcı adı : asdasd
password : asdasd
genelde işe yarar :)
-
Konu ismini direk gugıl amcaya soruyorum bir blog nasıl olsa denk geliyor :)
Bide Forumları boşverde Adamlar o eklentiyi Wordpresse bile uyarladı artık millet kafayı yedi :|
Artık fazla forum denk gelmiyor eskisi gibi hepsine standart kull adı şifre ile üye oluyorum nasıl olsa o foruma mutlaka birdaha denk geliyorum ha baktım üye değilim ilk işim kull: asd şif : asd deniyorum : ) Bazılarında denk geliyor
-
wikipedia var o var bu var.Kendileri kaybeder de başlık dikkatimi çekti facebook grubu gibi...
-
Kaptıyorum direk ole siteleri ugraşamam (:
-
daha çok sinir olduğum bişey var. şu resimdekileri boşluğa yazın kısmı. ya bunun amacı ne bilen var mı ? körler giremez filan mı ? kör olsa oraya nası girecek? ya da renk körğyse adam nebiliyim şişegötü gibi gözlüğü varsa ve o an yanında değilse?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------wikipedia var o var bu var.Kendileri kaybeder de başlık dikkatimi çekti facebook grubu gibi...
-----------------------------facebookta artık arkadaşlık sitesi dışına çıktı. Video paylaşım sitesi oldu neredeyse Youtubeye kafa tutacak video barındırmada :D FaceTube olarak ismini değiştirsinler bari :D
-
sinir olmuyorum çünkü aradığım istediğm şeyleri mutlaka takıldığım sitelerde buluyorum.
divxlerim, tbt, warez-bb, 3gpindir.com :D
bizzat kendimde gizliyorum ve mutluyum :)
aslında bide aktivasyon kodunu dayıycanda neyse :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------sinir olmuyorum çünkü aradığım istediğm şeyleri mutlaka takıldığım sitelerde buluyorum.
3gpindir.om herşey var tavsiye ederim :):)a.q bi barda filmi indirdik ses yoktu :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------sinir olmuyorum çünkü aradığım istediğm şeyleri mutlaka takıldığım sitelerde buluyorum.
3gpindir.om herşey var tavsiye ederim :):)a.q bi barda filmi indirdik ses yoktu :)
tel. dandikse ben napim :D