Linux Dağıtımlarıyla İlgili Bi Soru
-
Arkadaşlar bildiğiniz ücretsiz linux dağıtımı yapan site varmı?Ücretlileri bende buldum,ona para verene kadar korsanını alırım.
http://linuxportal.6te.net/ Burda bi sürü dağıtım sitesi var ama çoğu download linki veriyo yada parayla satıyo.Yani eve yolluyan yok.Ubuntu,kubuntu falan hariç bildiğiniz varsa ltfn yazın. -
bir ton site var haci linuxlarin tamami ucretsiz birkac dagitim haric redhat te...
-
Ya işte o bi ton siteden bi kaçını yazsan minnettar olurum :)
-
Niye kasıyorsun kendini? Pardus indir, kur. Bilmediğin dağıtımlar kafanı karıştırıp zarar vereceksin kendine; sonra da linux şöyle, linux böyle, linux ot, linux bok diyeceksin..
ftp://ftp.uludag.org.tr/pub/pardus/kurulan/1.1-Alpha2
Bu dizinden .iso uzantılı dosyayı indir nero ile cd'ye yaz. Iso dosyasının yazımını bilmiyorsan biraz google araştır. -
Abi ölümden korksam yaşamazdım yani :D iso yazdırmayı biliyorum,pardusuda biliyorum,çok geniş çaplı bi araştırma yaptım.Bi sürü indirme adresi varda adslde kotamda var.Yani bana şöyle eve gelcek türden ubuntular gibi bişey lazım.İndirmeyi bende biliom,bi linux 1cdden 5-6 cdye kadar artıyo,ondan indirmeyi sona saklıyom.Şu mandrake linux mesela çok işimi görür elimde boot olan Türkix 3.0 da var :D hepsini kullanırım.Neyse zaten birazdan kuruluma geçicem opensuse 10.2 alpha 1 kurucam şimdilik idare eder.
-
İyi. Sonra bilgilerimin bulunduğu partition'u linux kuracam diye yanlışlıkla sildim nasıl geri getirebilirim diye sorma. Madem bu kadar araştırıyorsun kurulum dökümanını da araştır..
-
www.microsuck.com da sol menude tum liste var neredeyse
-
www.isolinux.com buda benden
a4tech oglum sende millete karşı daha sakin ol :) -
Abi ben datayı dvdye attım,zaten 5gb bişi vardı,bi kısmı gereksizdi sildim oldu bitti,ben format atmaktan üşenmem,full formatlıcam dandik windows sorunlu zaten :D microsuckta bayaa şey var hakkaten yanda :D herşey tamam format atıp kuruyorum,olmazsa windows kurarım tekrar,iyice okurum kurulumu bi daha yaparım :P çok sağolun :)abi bide bu lesbiyen linux ne böyle yaa :D
-
o debian üstüne kuruluyordu sanırım öyle birşey oturup incelemedim ne özelligi var die harbi merak ettim şimdi:)
-
Yok debian direk hddye kuruluyo,bi özelliği olduğunu sanmıyorum ama tek güzel gelen yanı bana,kurulumu yapınca bazı programlarda hazır kurulu oluyomuş(İnşallah yani :P)Neyse denicem beğenirsem yazarım beğenmezsemde yazarım :D
Toplam Hit: 5817 Toplam Mesaj: 27