folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Linux Dağıtımlarıyla İlgili Bi Soru

Linux Dağıtımlarıyla İlgili Bi Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bildiğiniz ücretsiz linux dağıtımı yapan site varmı?Ücretlileri bende buldum,ona para verene kadar korsanını alırım.
    http://linuxportal.6te.net/ Burda bi sürü dağıtım sitesi var ama çoğu download linki veriyo yada parayla satıyo.Yani eve yolluyan yok.Ubuntu,kubuntu falan hariç bildiğiniz varsa ltfn yazın.

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bir ton site var haci linuxlarin tamami ucretsiz birkac dagitim haric redhat te...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Ya işte o bi ton siteden bi kaçını yazsan minnettar olurum :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Niye kasıyorsun kendini? Pardus indir, kur. Bilmediğin dağıtımlar kafanı karıştırıp zarar vereceksin kendine; sonra da linux şöyle, linux böyle, linux ot, linux bok diyeceksin..

ftp://ftp.uludag.org.tr/pub/pardus/kurulan/1.1-Alpha2

Bu dizinden .iso uzantılı dosyayı indir nero ile cd'ye yaz. Iso dosyasının yazımını bilmiyorsan biraz google araştır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Abi ölümden korksam yaşamazdım yani :D iso yazdırmayı biliyorum,pardusuda biliyorum,çok geniş çaplı bi araştırma yaptım.Bi sürü indirme adresi varda adslde kotamda var.Yani bana şöyle eve gelcek türden ubuntular gibi bişey lazım.İndirmeyi bende biliom,bi linux 1cdden 5-6 cdye kadar artıyo,ondan indirmeyi sona saklıyom.Şu mandrake linux mesela çok işimi görür elimde boot olan Türkix 3.0 da var :D hepsini kullanırım.Neyse zaten birazdan kuruluma geçicem opensuse 10.2 alpha 1 kurucam şimdilik idare eder.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    İyi. Sonra bilgilerimin bulunduğu partition'u linux kuracam diye yanlışlıkla sildim nasıl geri getirebilirim diye sorma. Madem bu kadar araştırıyorsun kurulum dökümanını da araştır..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    www.microsuck.com da sol menude tum liste var neredeyse

ftw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    www.isolinux.com buda benden
    a4tech oglum sende millete karşı daha sakin ol :)

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Abi ben datayı dvdye attım,zaten 5gb bişi vardı,bi kısmı gereksizdi sildim oldu bitti,ben format atmaktan üşenmem,full formatlıcam dandik windows sorunlu zaten :D microsuckta bayaa şey var hakkaten yanda :D herşey tamam format atıp kuruyorum,olmazsa windows kurarım tekrar,iyice okurum kurulumu bi daha yaparım :P çok sağolun :)abi bide bu lesbiyen linux ne böyle yaa :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    o debian üstüne kuruluyordu sanırım öyle birşey oturup incelemedim ne özelligi var die harbi merak ettim şimdi:)

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Yok debian direk hddye kuruluyo,bi özelliği olduğunu sanmıyorum ama tek güzel gelen yanı bana,kurulumu yapınca bazı programlarda hazır kurulu oluyomuş(İnşallah yani :P)Neyse denicem beğenirsem yazarım beğenmezsemde yazarım :D

Toplam Hit: 5817 Toplam Mesaj: 27