Linux Dağıtımlarıyla İlgili Bi Soru
-
o zaman biraz ac teklifini
-
sandman neden bu kadar sertsin, farkindaysan sana hic cevap yazmadim ve bahsettigin teklifle uzaktan yakindan ilgin yok...
sadece a4tech ve diger arkadaslar ile kanimca seviyeli bir tartisma yurutuyorum, polemik denen zimbirtidan bulabilecegin cok topic var bu forumda.
konunun gidisatini bozmamak adina verecegin cevabi pm ile iletebilirsin...
kolay gelsin.. -
sana cevabımı pm olarak attım... tekrardan yanlış anlaşılma için özür diliyorum C ve ASM bilen demişsin Asm bilgim çok iyidir degil ama C/C++ ile 6 yıldan fazladır ugraşıyorum
-
bak şimdi iiice anti windowz duygularım kabardı pardus kuracam bu gece 12 yi geçsin yeni kotamla şerefsizim
-
Bende pardus kurmaya karar verdim,kurulum cdsini indirdim şimdi boot cdsini indiriyorum,bi ara kurucam,bide şu sıralar ubuntuların gelmesi lazım onlarıda alınca denicem,bide kubuntu istedim,10 tanede kubuntu gelcek :P mandrake çirkin demişsiniz,ondan hiç ellemiyorum,arkadaşta ilk mandrake kurmuştu,dün söyledim linux kurcam diye adam tiksintiyle bahsetti bana linuxtan :D sakın kurma diyo :D yani ilk kez kullancaksanız benim gibi sakın mandrake denemeyin :D
-
Ben de C üzerine hiç yoğunlaşmadım. Ki fazla uğraşmayı düşünmüyorum. Web'den sonra python üzerine gitmeyi düşünüyorum. Yani şu an elimde Sistem programcılığına dair bir şey yok. Tamamen web :)
Toplam Hit: 5812 Toplam Mesaj: 27