Linux Eğitim Seti
-
kilit11 bunu yazdıasi27 bunu yazdıArmadA bunu yazdı
çizik
+1 -
5Agustos1921 bunu yazdıbi ara somustum, cevap gelmisti ,muhtemelen holyone yada sandman cevap vermisti, ama anlamamistim.
bu slackware linux da lost+found adli bi klasor var her ne ise yariyorsa bi anlayamadim gitti..
bilen beri gelsin ;! ;?Linux için önereceğim en güzel kaynak " linux command line" kitabıdır ebook mevcuttur.
Each formatted partition or device using a Linux file system, such as ext3, will have this directory. It is used in the case of a partial recovery from a file system corruption event. Unless something really bad has happened to your system, this directory will remain empty.
Ext3 gibi bir linux dosya sistemi ile formatlanmış her bölüm yada aygıt bu dosyaya sahip olacaktır. Bu dosya, bir dosya sistemi bozulması olayından kısmi kurtarma durumunda kullanılır. Sisteminize gerçekten kötü birşey olmadığı sürece bu dosya boş kalacaktır. Diye anlıuorum ben :)
-
aLsanCaK bunu yazdı5Agustos1921 bunu yazdı
bi ara somustum, cevap gelmisti ,muhtemelen holyone yada sandman cevap vermisti, ama anlamamistim.
bu slackware linux da lost+found adli bi klasor var her ne ise yariyorsa bi anlayamadim gitti..
bilen beri gelsin ;! ;?
Linux için önereceğim en güzel kaynak " linux command line" kitabıdır ebook mevcuttur.
Each formatted partition or device using a Linux file system, such as ext3, will have this directory. It is used in the case of a partial recovery from a file system corruption event. Unless something really bad has happened to your system, this directory will remain empty.
Ext3 gibi bir linux dosya sistemi ile formatlanmış her bölüm yada aygıt bu dosyaya sahip olacaktır. Bu dosya, bir dosya sistemi bozulması olayından kısmi kurtarma durumunda kullanılır. Sisteminize gerçekten kötü birşey olmadığı sürece bu dosya boş kalacaktır. Diye anlıuorum ben :)
evet buna benzer bir yanit gelmisti @Alsancak, ancak soyle bir durum var; ingilizce cevirine katiliyorum ama benim kullandigim donemde dosya sisteminde herhangi bi hata yoktu, ve icerideki dosyalar resim metin video vb programlari ile iliskilendrip calistirmaya kalktigimda tepki vermiyorlardi. dosya icerisine baktigimda baslajgictan sonuna kadar, hani belki bisey yakalariz diye, anlamli bisey bulamadim. ;)