Linux Eğitim Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    kilit11 bunu yazdı
    asi27 bunu yazdı
    ArmadA bunu yazdı

çizik

+1

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    bi ara somustum, cevap gelmisti ,muhtemelen holyone yada sandman cevap vermisti, ama anlamamistim.
    bu slackware linux da lost+found adli bi klasor var her ne ise yariyorsa bi anlayamadim gitti..
    bilen beri gelsin ;! ;?

Linux için önereceğim en güzel kaynak " linux command line" kitabıdır ebook mevcuttur.

Each formatted partition or device using a Linux file system, such as ext3, will have this directory. It is used in the case of a partial recovery from a file system corruption event. Unless something really bad has happened to your system, this directory will remain empty. 

Ext3 gibi bir linux dosya sistemi ile formatlanmış her bölüm yada aygıt bu dosyaya sahip olacaktır. Bu dosya, bir dosya sistemi bozulması  olayından kısmi kurtarma durumunda kullanılır. Sisteminize gerçekten kötü birşey olmadığı sürece bu dosya boş  kalacaktır. Diye anlıuorum ben :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    aLsanCaK bunu yazdı
    5Agustos1921 bunu yazdı
    bi ara somustum, cevap gelmisti ,muhtemelen holyone yada sandman cevap vermisti, ama anlamamistim.
    bu slackware linux da lost+found adli bi klasor var her ne ise yariyorsa bi anlayamadim gitti..
    bilen beri gelsin ;! ;?

Linux için önereceğim en güzel kaynak " linux command line" kitabıdır ebook mevcuttur.

Each formatted partition or device using a Linux file system, such as ext3, will have this directory. It is used in the case of a partial recovery from a file system corruption event. Unless something really bad has happened to your system, this directory will remain empty. 

Ext3 gibi bir linux dosya sistemi ile formatlanmış her bölüm yada aygıt bu dosyaya sahip olacaktır. Bu dosya, bir dosya sistemi bozulması  olayından kısmi kurtarma durumunda kullanılır. Sisteminize gerçekten kötü birşey olmadığı sürece bu dosya boş  kalacaktır. Diye anlıuorum ben :)

evet buna benzer bir yanit gelmisti @Alsancak, ancak soyle bir durum var; ingilizce cevirine katiliyorum ama benim kullandigim donemde dosya sisteminde herhangi bi hata yoktu, ve icerideki dosyalar resim metin video vb programlari ile iliskilendrip calistirmaya kalktigimda tepki vermiyorlardi. dosya icerisine baktigimda baslajgictan sonuna kadar, hani belki bisey yakalariz diye, anlamli bisey bulamadim. ;)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 4198 Toplam Mesaj: 14