folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Linux Hakkinda Nekadar Bilgilisiniz?

Linux Hakkinda Nekadar Bilgilisiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    tamam ne haliniz varsa görün :)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    bende az biraz anlarım cd ls top felan yazıyorum buna birşeyler yapıyor...ilginc birşey:P

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

arkadaslar kendileri linux kurmayı beceremeyip lütfen sisteme çamur atmasınlar linux hem güvenlik hemde kullanım açısından gerçekten mükemmeldir. windowsçu arkadaşlar alışmakta sorun yaşadıkları için ön yargılı davranıyorlarki bence hayatlarının hatası...

ayrıca linux internet söz konusu olduğunda gerçekten yaşamdır, özgürlüktür...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

şöyle bi pes 2009 oynayamadıktan sonra neyleyim güvenliği neyleyim interneti :(

he diğer türlü görsellik falan on numara ona laf yok :) windows virüslerden göçerken linux el sallar ona :F

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    Linux hakkında pek bişi bilmiom fakat, Performansını çok iyi olduğunu söylüyolar.Kullanacağımı düşünmüyorum.Şimdilik çünkü ben onla işimi halledemem ki.. Bana lazım programları çalıştırmazz..

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

şimdi hemen ilgili arkadaşlara yanıt vermek istiyorum...

pes oynamak için iki alternatfin var linux üzerinde birincisi ilgili pes oyunun windows versiyonunu bulur "wine" ile birlikte ilgili direct x dll kütüphanelerini yüklersin oynarsın... ikincisi playstation için olan versiyonunu bulur ps emu su ile birlikte oynarsın...

ilk yöntem her ne kadar biraz yamalı bohça gibi olsada iş görür. Aslında tüm bu oyunları linux windowstan daha iyi oynatabilir ancak microsoft ilgili dll lerin kullanım haklarını GPL olarak değiştirirse kurulum falan direk hale getirilir.

sonraki arkadaşa cvp olarak senin ilgilendiğin programların kesinlikle linuxta daha iyi sonuç veren muadileri vardır bir araştırmanı öneririm. olmazsa dll dosyaları ve "wine" ile ilgili önerim senin içinde geçerli. ki linux muadilerini bulursam emin olabilirsin ki çok daha iyi belkide hayal bile edemeyeceğin kadar iyi performans alabilirsin

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek
    müritler linux diyorsunuz sizin düşünceniz ona sayğı duyarım ama Bi asp çalıştıramadıktan sonra ben niye geçiyim asp diliyle çalışıyorum hadi linux'a geçtiğimde çalışabilecekmiyim windows gibi ıss kurabiliyormuyuz? bunları linux bana sağlasın ben ölene kadar linux kullanırım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    Nitrous'cum hiç sorma 5 yıllık arşiv resimler videolar müzikler lin kurarken yalan olmuştu o saatten sonra lin deyince aklıma gelir o tabi şahsi görüşüm ve kimseye tavsiye etmem

aynı kaderi yaşamışız pardus faciasıydı benimkisi (/:

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

ben bu konuda acaip lazım bir kaç konuda destek almak isterim...

evde 64bit vista kurulu mankinamda aslında hiç fena değil gayette memnunum ama kaşındığım için linux denemek istiyorum (tabi önce win764bit kurucam) 

sorularım kısaca şunlar

linux a microsoft office yükleyebilirmiyim ? 

neden? çalıştığım şirkete her gün rapor göndermem gerekiyor ve şirket bilgisayarları hali hazırda microsoft.

diyelimki microsoft office kuramadık çözümü varmı?

abidik gubidik çok fazla program ya da oyun yükleyen bir adam değilim ama arada sırada tabiki benimde denediğim program ya da sürekli oynadığım örn: holy card games diye bir oyunum var bu tip konularda ne gibi sıkıntılar yaşarım kurarken atla deveyi seçermiyim?

yamalı bohça hesapları yapmış bi arkadaş ben bu bilgisayarı rahatlık olsun diye kullanıyorum bin deveye hendek atlatıcaksam o işletim sistemini kullanmıyım?...

Keep Going !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

aktas_967 bunu yazdı:
    müritler linux diyorsunuz sizin düşünceniz ona sayğı duyarım ama Bi asp çalıştıramadıktan sonra ben niye geçiyim asp diliyle çalışıyorum hadi linux'a geçtiğimde çalışabilecekmiyim windows gibi ıss kurabiliyormuyuz? bunları linux bana sağlasın ben ölene kadar linux kullanırım

hoca karşılaştığın en gereksiz post u attın bana...

işini neyde iyi yapıyorsan onu kullanmalısın; php ise linux asp ise winfos...burada hangisi iyi onu kullanalım demiyoruz...

ve evet php nin winfostaki performansı neyse asp nin de linuxtaki performansı o...

@gebesh

evet hocam microsoft office 2007 i kurmayı kendi blogumda anlattım ve gayet sağlıklı çalıştı, kuruluyor yani...ama open office daha verimli daha kullanışlı gibi geliyor benim =))

bir de ben kotor 2 bile oynadım, kim bilir şu anda daha hangi oyunlar kurulur...half life 2 bile kurulduktan sonra varsın sen düşün =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 6872 Toplam Mesaj: 36