folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Linux Kullanabilmek Ne Kadar Önemli?

Linux Kullanabilmek Ne Kadar Önemli?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

evet, sorum bu arkadaşlar

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

parayla satılsaydı daha çok müşterisi olacağı ve daha çok kendilerini geliştirecekleri kanısındayım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

linux da paralı birseyin yok .. serial derdi Crack derdi yok

Kendini Bilgisayar Konusunda Geliştiricegin Bir işletim Sistemidir..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

paralısı mac beleş i linux sürümleri 

windows aleternatifi işletim sistemi açık kaynak kodlayacan mı ? 

ne amaçla kullanacaksın ona göre değişir hiç olmasaydı hayatımızı ne kadar etkilerdi ? 

kullanış sebebine göre değişir , güvenlik olark sa kullan yoksa baş belası  

ubuntuya kafam girsin  fedora ve mint e selamlar olsun 

Best Os 

mac_pc_linux.jpg%20%28725×325%29

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

@c0der sanki ms yarın kapatıp gitse kendin güncelleme yayınlayacaksın :D

xpden niye destek çekildi o zaman.. xp cdlerine para verenler neden yükseltme alamıyor gelecekleri belli ise?

@Ayazz yok böyle bişey hocam geleceği gayet belli.. ubuntu yayımlanmayı bırakırsa gidersin debian kaynaklarından paket yüklersin.. pardusunkilerini kullanırsın.. dünya yıkılana kadar illa ki birileri linuxla uğraşacak..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Çok önemli değil sadece farkın olur ama artık çoğu yerler ağ sistemini linux tabanlı yapıyor

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

ben linux'u severim gerçekten severim 

ama şu linuxu abartanları sevmem gerçekten zayıf bir işletim sistemidir.. desktop bilgisayarlarda artık yer vermiyorum..

ekran kartımdan tam verim alamıyorum.. bırakın oyun oynamayı dizi izlerken bile ekran kalitesi ortada.. yazılım kütüphanesi geniş ama kurduğun uygulamaların hiçbiri mükemmel değil yani sana bir deneyim kazandırıyor bu olay.. 

ha artısı ne dersen hızlı açılıyor ne kaynak kullandırğının farkında oluyorsun sadece bu ..  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

mac OS Amd işlemciler icinde işletim Sistemi sunsa 2 dk durmam MAC e Gecerim..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

@c0der tamam hocam ben ve bi kaç gariban tanıdığım linux kullanacaz ömrümüz boyunca :D 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bildiğim kadarıyla emniyette, mitte ve genelkurmayda pardus eğitimleri veriliyormuş. Bence bir devlet politikası olmalı. Mesela win xp alıyor devlet. Parayla. Sonra xpden desteğini çekiyor microsoft. Sonra git bir de win 7 parası ver. E office programı var bunun. O da paralı. Sonra güvenlik programı olarak eset veya bitdefender alıyorlar. Onlar da paralı. Bir sürü lisans parası. Ama linuxta öyle bir sorun yok. Hani diyelim kurumun bilgi işlemindeki bir görevli korsan olarak bulur programları. Ya şirket devlete dava açarsa, tazminat vs sıkıntısı. Ayrıca Windows ne kadar güvenilir bir işletim sistemi. En azından linux güvenilir ve açık. Üstelik windowsta olan tüm programların linuxta karşılığı var.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

emniyet win

askeriye win kullanıyo hocam  emniyet pol net asker kara net kullanıyor belgi alt yapıları linuxdur ama işletim sistemleri linux değil :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5583 Toplam Mesaj: 32