Linux Kullanabilmek Ne Kadar Önemli?
-
evet, sorum bu arkadaşlar
-
parayla satılsaydı daha çok müşterisi olacağı ve daha çok kendilerini geliştirecekleri kanısındayım
-
linux da paralı birseyin yok .. serial derdi Crack derdi yok
Kendini Bilgisayar Konusunda Geliştiricegin Bir işletim Sistemidir..
-
paralısı mac beleş i linux sürümleri
windows aleternatifi işletim sistemi açık kaynak kodlayacan mı ?
ne amaçla kullanacaksın ona göre değişir hiç olmasaydı hayatımızı ne kadar etkilerdi ?
kullanış sebebine göre değişir , güvenlik olark sa kullan yoksa baş belası
ubuntuya kafam girsin fedora ve mint e selamlar olsun
Best Os

-
@c0der sanki ms yarın kapatıp gitse kendin güncelleme yayınlayacaksın :D
xpden niye destek çekildi o zaman.. xp cdlerine para verenler neden yükseltme alamıyor gelecekleri belli ise?
@Ayazz yok böyle bişey hocam geleceği gayet belli.. ubuntu yayımlanmayı bırakırsa gidersin debian kaynaklarından paket yüklersin.. pardusunkilerini kullanırsın.. dünya yıkılana kadar illa ki birileri linuxla uğraşacak..
-
Çok önemli değil sadece farkın olur ama artık çoğu yerler ağ sistemini linux tabanlı yapıyor
-
ben linux'u severim gerçekten severim
ama şu linuxu abartanları sevmem gerçekten zayıf bir işletim sistemidir.. desktop bilgisayarlarda artık yer vermiyorum..
ekran kartımdan tam verim alamıyorum.. bırakın oyun oynamayı dizi izlerken bile ekran kalitesi ortada.. yazılım kütüphanesi geniş ama kurduğun uygulamaların hiçbiri mükemmel değil yani sana bir deneyim kazandırıyor bu olay..
ha artısı ne dersen hızlı açılıyor ne kaynak kullandırğının farkında oluyorsun sadece bu ..
-
mac OS Amd işlemciler icinde işletim Sistemi sunsa 2 dk durmam MAC e Gecerim..
-
@c0der tamam hocam ben ve bi kaç gariban tanıdığım linux kullanacaz ömrümüz boyunca :D
-
Bildiğim kadarıyla emniyette, mitte ve genelkurmayda pardus eğitimleri veriliyormuş. Bence bir devlet politikası olmalı. Mesela win xp alıyor devlet. Parayla. Sonra xpden desteğini çekiyor microsoft. Sonra git bir de win 7 parası ver. E office programı var bunun. O da paralı. Sonra güvenlik programı olarak eset veya bitdefender alıyorlar. Onlar da paralı. Bir sürü lisans parası. Ama linuxta öyle bir sorun yok. Hani diyelim kurumun bilgi işlemindeki bir görevli korsan olarak bulur programları. Ya şirket devlete dava açarsa, tazminat vs sıkıntısı. Ayrıca Windows ne kadar güvenilir bir işletim sistemi. En azından linux güvenilir ve açık. Üstelik windowsta olan tüm programların linuxta karşılığı var.
-
emniyet win
askeriye win kullanıyo hocam emniyet pol net asker kara net kullanıyor belgi alt yapıları linuxdur ama işletim sistemleri linux değil :)