Linux Kurcam Da Hangisini Önerirsiniz ?
-
konuyu açan arkadaş pardustan başla pardusu gör sonra devamı gelir.
-
şimdi ben bi daha bişey sorcam hani bi program vardı diskinden senin istedigin kadr yer alıyo ondan sonra sen oraya sana işletim sistemleri kuruyon onda olur mu ki orda bi denesek olmaz mı ki ? Yani linux görmüş geçirmiş birisi yok mu bana msn den bi anlatsa..
bide şu PHLAK bilen warmı
Professional Hacker's Linux Assault KiT
Pardus kurim diyosunuz.. demi en son :P
-
ya bak ismini şu an tam hatırlayamadım ama sanıtım partition manager de adı ben onla hallediyordum işimi.hdd ni istedigin gibi bölümler ve istedigin formatta biçimler
-
vegapc çok yaklaştın partition magic :) biraz ugraşırım dersen linux kurulumunda soruyor zaten bölmeyi
-
yaw yaparsın linuxdende ilk defa kuranlar için zor oluyor
-
Tşk ettim doslar iyiki varsınız artık KURACAM LİNUX BENDE LİNUXCU OLCAM
Bilgisayarcı adam her bi poku bilmeli Ögrenecem işte kuracam gerekirse sikerim makineyi :D
-
senin gitmiş 160 gb hdd benim kaybetcek bişeyim pek yok :D
ama denemekte fayda var şimdi sen öyle oldu diye kurmayacan mı ? bi daha
PES ETMEK YOK..
benim bi ara xp im kapanmıyodu ondan 98 kuruluydu hep makine de ama ben inadına yükledim xp yi girmedik çözmedik yerini bırakmadım yaptım şimdi mis gibi çalışıyo..
Azim hırs çaba olduktan sonra yapamayacagın iş yoktur bide sizler oldukça tabi baksana bi ton şey yazdınız kafamda iyice yerine oturdu bazı şeyler..
siz oldukça bişey olmaz olsada bişey olmaz :P
-
ya şimcik hhd yi at dediniz ben ürktüm abi linux (debian) kurdum kald1rd1m baz1 nedenlerden dolay1 amaa hhd ye bişi olmad1??? ya bide konuyla alakas1 yok ama g1c1k oldum klawye tr ama ş ye I ya bast11mDA bir yada _ karakteri ç1k1yo neden oluyo bu acep
-
walla ben daha kurma aşamasındayım bilsem söylerdim :D
-
şimdi klavye sorununu kendi configurasyon zımbırtından yapabilirsin birde ş felan konsoldamı yapıyor yoksa her zaman mı ?
Toplam Hit: 4693 Toplam Mesaj: 21