Linux Mint Türkiye Topluluğu E-Dergisi ROOT Başvuruları
-
Wine bunu yazdı
Andrei suspend varda basınca sanki oturumu kapatmışım gibi şifre soruyor uyku moduna geçmiyor şu uyku işini haletsem acayip hoşuma gitti
configuration editor'u ac. ya da terminalden gconf-editor yaz enterla.
apps - gnome-power-manager - gnome_keyring_hibernate yazan kutucugu kaldır.
hibernate'i bu sekilde dene bi.
-
Andrei
Kırmızıyla işaretlediğim şeylerin hiçbirisi yoktu hocam o menüde :S mint 15 cinemania kullanıyorum ondan mı ?
-
Wine bunu yazdı
Andrei
Kırmızıyla işaretlediğim şeylerin hiçbirisi yoktu hocam o menüde :S mint 15 cinemania kullanıyorum ondan mı ?
o sürümde isler degisebilir evet.
control center - personal - screensaver - "lock screen when screensaver is active" yazan kutucugu kaldırıp dener misin.
-
Çok sağol sonunda oldu uykuya girdi
Ekran koruyucu ve kilitleme ayarlarına girdim kontrol panelden güç tasarufu için ekranı karartın altındaki "kiltileyi" off yaptım suspend diyince uykuya girdi :D
-
Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım lütfen...
Yok mu yazı hazırlayan, daha talip olan?
-
linuxden hiç anlamıyorum ama en çok mint hoşuma gitti
Ekran kartım ati ve mint 15 de krumaya kalktım ati driverini kurdu ve görüntü hiç driver yüklü değilmiş gibi oldu ve cinnamon başlamıyor diyor başlat diyorum yine başlatmıyordu biryerde okuduğum kadarıyla bazı sürümlerle uyumsuzmuş ati ben mint 13 ü indirsem ati kursam problem olurmu ?
-
Wine bunu yazdı
linuxden hiç anlamıyorum ama en çok mint hoşuma gitti
Ekran kartım ati ve mint 15 de krumaya kalktım ati driverini kurdu ve görüntü hiç driver yüklü değilmiş gibi oldu ve cinnamon başlamıyor diyor başlat diyorum yine başlatmıyordu biryerde okuduğum kadarıyla bazı sürümlerle uyumsuzmuş ati ben mint 13 ü indirsem ati kursam problem olurmu ?
o, dağıtımda kullanılan çekirdek ile ilgili bir durum. Yani Linux çekirdeğinin sürümüyle ilgili bir durum.
Cinnamon yerine Mate masaüstünü de deneyebilirsin o da çok güzeldir.
-
üstad böyle bi konu gördüm.
http://www.erenkovanci.com.tr/2013/08/linux-mint-turkiye-kapanyor.html