Tahribat.com Forumları
Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
Linux Seven Mürit Kardeşlerim Bende Linux İstirem
Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
-
evet beyler doğru duydunuz ben nerden baksanız 5 bilemedin7 seneden beri windows kullanıyorum artık bana yetmiyor bende
bi linux un tadına bakıyım diyom şimdi buradadevreye siz giriyonuz linux severler olarak bana linux u upload edermisiniz lütfeeeeeeen bana yardım edin -
www.linuxiso.org buradan istediğin linux sürümü hangisiyse araştır indir.Tavsiyem pardus yada kubuntu 6.06 olur....bence iiice düşün, driverlarını felan i ayarla kurduktan soora bişe olur gelip buraya linuxu kötülersin!
-
zumsuk mikiLdi geri geldi :p
parduszede ;) -
bozcan
Lafmı atıyon ? -
yok la adamın niki windowsa dönüodm du gecen ondan dedm de ne alaka ?
-
Allah linux'un belasını versin. bırakın bir de şu linuxu övenler yok mu!! walla anlamak çok zor??? hepsi kafayı yemiş!! Linuxu kullanmaya başladın başlayalı...bilsayardan soğudum bea!!!
-
bende kurdum bi ara pardusu 1 gün dayanmadı bunaldım be
-
yahu şimdi bisoru daha windowsla linux u aynı makinada aynı hdd de ve hatta ve hatta aynı byt'ta çalıştırabilirmiyim pc yi kasma olayları olrmu (not benim makine kasılmaya yer arıyor)bi sakıncası varmı
-
yahu bide şu işi pişirip ağızıma düşürmek gibi olmasın ama abi ben ingilizceden pek çakmam bana uygun bıulduğun yeni başlayanlar için güzel bir link verebilirmisiniz
-
Ne amaçla kullanacaksın ? Msn'de takılacam, oyun oynayacam, ne kadar program varsa hepsini kurmaya kasacam diyorsan hiç kullanma. Kullanmak, oğrenmek için sabır gerekir. Herkes bunu başaramaz. Başaranlar da bir daha o illet sisteme dönmez. Arkadaşlarına yardıma gittiğinde küfreder windowsa. Bağımlılık yapar linux..
-
kardeş ben zaten windowsla linux u aynı makinada kullanıcam yani oyun oynıyıcağım zaman msn ye gireceğim zaman windows u açarım şimdi biri bana lütfen link verebilirmi
Toplam Hit: 5950 Toplam Mesaj: 24