Linux Seven Mürit Kardeşlerim Bende Linux İstirem
-
oldu
-
niye ne oldusu onu hangi anlamda yazdın bensana upload et demiyom sadece basit bir link ver diyom okadar
-
tamamn linuxla aynı anda kullanmıyacam ama biri bana şu işletim sistemini indirebilevceğim direkt bir link versin bana yeterki yaaa lütfen
-
zumsuk son mesajın bitirdi valla :) Bi insan ya linux kullanır yada windows önermesi sebebini açıklamışsın ama bilgisayar gibi 1 ve 0 üzerinden bakma şu konulara.mesela ben avatarın altına yazmışım suse linux. evet çok biliyorumda mı yazdım, elbette hayır!!!hava olsun diye mi o da hayır!!! biraz uğraşıyorum işte öğreniyorum yavaştan.bazen açarken bilgisayarı işletim sistemini seçerken suse linux tan açıyorum, okuyorum öğreniyorum.yapma artık alış şu linux a yahu :) suse 10 yükledin mi bilmiyorum ama mutlaka dene bak cillop gibi. pardus la başlamaya kalktım. yok ethernet kartını tanımadı onu tanımadı yıldım a.q. şimdi sorumlarım olsa da suse den memnunum.pardus un yeni sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum.
sonuna kadar linux dostuyum...tekel oluşturan sistemlerden haz etmiyorum.alternatiflere de açık olmak lazım. -
http://www.linux.org.tr/
Beni Linux tek başına kullanılacak kadar cezbetmiyor doğrusu..O yüzden bence de ikisini kullanmak daha iyi..Amaç merak gidermek yoksa ne sikime geçeyim Linuxe..Bir bakarız ona göre hangisi iyiyse ona göre birini sileriz ilerleyen zamanlarda..2 sini birden kullanmak mümkün müdür bilmiyorum ama benim için çok daha mantıklı..Microsoft tekel oluşturuyor diye Linuxe geçecek değilim nasılsa ikiside babamın malı değil ve 5 kuruş parasını da vermiyorum..
Hangisi iyiyse onu kullanırım.. -
snak buyur burdan indir
ftp://mirrors.kernel.org/ adreste birşeyler var ama benim kullandığım
suse 10
ftp://mirrors.kernel.org/suse/i386/current/iso/ -
sadece tekellikten elbette linux a geçilmez.aslolan zamanla linux un yayılmasıdır.sana bir faydası olmayabilir ama genel düşünürsen windows bok gibi para kırıyor.teknik açıdan da bence aşağı kalır yeri yok hatta üstün durumda linux.ben küçük marketler yerine kapitali doğrultan bilmem kaç m li alışveriş merkezlerine de kılım, herkeste bir nokia mesela ben vazgeçtim abi.aynı özellikteki sony ericson ucuzken piyasasını züktümün nokia sı neden bu kadar revaçta.almam paşam artık.diğer türlü de para başka taraflara gidiyor doğru ama bir nebze engel işte kendimce... zihniyet bu kardeşim. mesela bizimkiler biraz çalışsa da geliştirse şu pardusu ya da başka açık kaynak kodlu yazılımı kendimiz oluştursak devlet dairelerinde kullansak falan feşmekan. o günleri görmek istiyorum...
biraz tepki de var anlayacağın ama durum böyle gerçek bu ;) -
@zumsuk saçmalamanın lüzumu yok.
-
a.q bilmiyonuz sanki
zumsuk ne zaman linux kursa beceremeyip win e geçiyo
sonra da linux a sövüyo
bende aynısını yapıyom
daha program kuramadım
ses yok
vga yok
wifi yok
neyini kullaniim