Linux (Ubuntu)'Cu Arkadaşlar Siz Hangi Programları Kullanıyorsunuz??
-
mIzah bunu yazdı:
-----------------------------
beklenen adam zumsuk hocam soliyim senin linuxta iyi oldugunu bililyorum bu konularda basını agrıtırım biraz :)))
-----------------------------her zaman hocam da, ben iyisem, sandman linuxu bulan adamdır :)
-
o zmn dadanayım onada hemen :)
-
Alkole gerek yok linux'da iso mount etmek için çift tıklaman yeterli yazmak için ben k3b kullanıyorum
Ccleaner'a gerek yok
Ben Jdownloader kullanıyorum odediklerini indirirken yapıyor ama ubuntunun depolarına converter yazarsan tonla yazılım var
Amorak kesinlikle gördügüm en iyi mp3 player
VLC player
XMMS var Winamp'ın aynısı ordan yada Amoraktan dinleyebilirsin eger dinlerken streaming yapıcaksaın XMMS daha iyidir
Adobe var zaten bunun yanında opensource alternatifleride mevcut eger doc dosyalarını pdf yapıcaksan openoffice tek tuşla yapıyor
Sadece DW ile ugraştım oda Wine ile sorunsuz çalıştı.
IE haric hepsi linuxtada var
Jdownloader favorim ama bunun haricinde kesintisiz download için KGet var.Jdownloader varken bence gereksiz.
Openoffice.
Wamp yerine Linuxta Lamp kurucaksın.Ubuntuda terminalden taskset lamp yazarsan otomatik kurar.Kasma
-
sandman herşey güzelde, neden kde de kaldığını anlamıyorum :/ gnome 3 çok pis geliyorrr :D
-
Gnome KDE? valla ben konsoldan başka birşey görmüyorum bu aralar:)
-
eyv sandman dedim sana zumsuk dadanırım diye saolsuın oda kırmadı bizi paylaştı bilgilerini :)
-
sandman bunu yazdı:
Gnome KDE? valla ben konsoldan başka birşey görmüyorum bu aralar:)
-----------------------------:D ahahaha
linux linuxtur diyorsun...
-
http://multiget.sourceforge.net/ > download manager
http://prozgui.en.malavida.com/linux/ > download manager
bunları öyle çok kullanmadım ama iyi gibi geldi. multiget dil sorunu vardı önceden kullanırken, şimdi windowstayım hala öyle bir şey varmı bilmem =)
-
eyv hocam baktımta pek bişey anlamadım suan için konuyu up'lıyım başka neler cıkıcak
-
torrent için ktorrent.