Linux Yaz Kampı 2015
-
selamlar.
bu sene 6.'sı düzenlenecek olan linux yaz kampı etkinligi'nin kayıtları 1 temmuz'da acılacak. son iki senedir katılmıs birisi olarak, gercekten keyifli bir ortam oldugunu söylemeliyim. tatilden feragat edip geldiginize, uykusuz kaldıgınıza degiyor. en azından benim icin her iki sene de zevkli gecti.
kurs listesine :
http://kamp.linux.org.tr/2015/kurslar/
egitmen listesine :
http://kamp.linux.org.tr/2015/egitmenler/
adreslerinden ulasabilirsiniz. neden simdiden konu acma geregi duydun diyebilirsiniz, daha önce actıgım konulardan hatırlıyorum, "vay ben duymadım görmedim" olmasın sonra :) ben de 2-3 günlügüne de olsa linux 1'lere gelecegim egitmen olarak.
not : kurs & egitmen listesi güncellenecektir, ben en az 3 kurs daha acılmasını bekliyorum. gecen seneki gibi ruby & python olacaktır büyük olasılıkla.
-
-
Dün baktığımda görememiştim kurs listesini falan, eyvallah bilgilendirme için.
Geçen seneki konuya da yazmıştım, katılamayan müridler olursa yardımcı olayım diye, ancak başka durumlardan dolayı kendim gidemedim ve görüşeceğim kişilerle iletişimim olmadı. Ancak bu sene, gelmeyi isteyip de katılma hakkı kazanamayan müridler için yetkililerle görüşebilirim.
Edit: Yanlış anlaşılabilecek mesajdı, düzelttim.
pcdoktor636 tarafından 20/May/15 22:34 tarihinde düzenlenmiştir -
"gelmeyi isteyip de kayıt olamayan" derken hic kayıt yaptırmamıs anlamı da cıkıyor, yanlıs anlasılma olmasın. yani öyle bir durumda ulasmaya calısmayın zaten, bir sey yapılmaz.
diger türlü bir sıkıntı olursa ulasırsınız bana, yardımcı olmaya calısırım.
-
geçen sene katıldım hatta tahribat olarak da buluşma yaptık birkaç kere 4-5 kişi falan vardık. gerçekten çok güzel geçiyor. yurtta aynı odada kaldığım arkadaşlarla halen görüşüyoruz. bu sene de işimi gücümü ayarlayabilirsem katılmaya çalışıcam. geçen sene ruby&rails'e katılmıştım bu sene web güvenliği düşünüyorum.
-
Andrei bunu yazdı
"gelmeyi isteyip de kayıt olamayan" derken hic kayıt yaptırmamıs anlamı da cıkıyor, yanlıs anlasılma olmasın. yani öyle bir durumda ulasmaya calısmayın zaten, bir sey yapılmaz.
Hele bi almasınlar başını iyi ağrıtıcam telefonla :D
-
EnesErgun bunu yazdıAndrei bunu yazdı
Hele bi almasınlar başını iyi ağrıtıcam telefonla :D
bldiğim kadar ile öğrencileri kurs hocaları seçiyor kursa neden katılmak istiyorsun sorusunu düzgünce cevap verirsen ve araya github sıkıştırırsan seçilirsin
-
hocam ben sistem yonetimini istiyorumda bunun için belli gunlermi oluyor
yoksa 14 30 agustos arası surekli ordamı olmamız gerekiyor.
egitim gunleri nasıl yani baktımda goremedim ben
-
puzzle bunu yazdı
15 günlük kamp hocam, sabahtan akşama 15 gün boyunca eğitim olacak. Hatta bazı hocalar abartıp geceye kadar zorluyor :D
-
Tek kurs seçebiliyorsak : Tersine mühendislik
2 Kurs seçebiliyorsak : Linux sistem yönetimi 1' ve RE düşünüyorum -
pcdoktor636 bunu yazdıpuzzle bunu yazdı
15 günlük kamp hocam, sabahtan akşama 15 gün boyunca eğitim olacak. Hatta bazı hocalar abartıp geceye kadar zorluyor :D
gece filan onemli degilde,
keşke gunlere dagıtsalarmış 1. gun x 2.gun y iyi olurdu
en azından duruma gore kendimizi ayarlayıp belli egitimlere katırlırdık :)