Linux Yaz Kampı 2015
-
puzzle bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdıpuzzle bunu yazdı
hocam ben sistem yonetimini istiyorumda bunun için belli gunlermi oluyor
yoksa 14 30 agustos arası surekli ordamı olmamız gerekiyor.
egitim gunleri nasıl yani baktımda goremedim ben
15 günlük kamp hocam, sabahtan akşama 15 gün boyunca eğitim olacak. Hatta bazı hocalar abartıp geceye kadar zorluyor :D
gece filan onemli degilde,
keşke gunlere dagıtsalarmış 1. gun x 2.gun y iyi olurdu
en azından duruma gore kendimizi ayarlayıp belli egitimlere katırlırdık :)
öyle bir sey yok, yoklama alınıyor, belirli günden sonra katılım olmadıgında listeden cıkarılıp kara listeye ekleniyorsun. yani kafama göre su gün geleyim öbür gün yatarım durumuna izin yok.
-
Andrei bunu yazdıpuzzle bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdıpuzzle bunu yazdı
hocam ben sistem yonetimini istiyorumda bunun için belli gunlermi oluyor
yoksa 14 30 agustos arası surekli ordamı olmamız gerekiyor.
egitim gunleri nasıl yani baktımda goremedim ben
15 günlük kamp hocam, sabahtan akşama 15 gün boyunca eğitim olacak. Hatta bazı hocalar abartıp geceye kadar zorluyor :D
gece filan onemli degilde,
keşke gunlere dagıtsalarmış 1. gun x 2.gun y iyi olurdu
en azından duruma gore kendimizi ayarlayıp belli egitimlere katırlırdık :)
öyle bir sey yok, yoklama alınıyor, belirli günden sonra katılım olmadıgında listeden cıkarılıp kara listeye ekleniyorsun. yani kafama göre su gün geleyim öbür gün yatarım durumuna izin yok.
Benim dedigim o şekilde degil de egitimleri ayırmaları yonundeydı.
En azında ben sistem istiyorum atıyorum 1 ve 2 gun sistem isteyen katılsın o gun sistem verilsin 3.4. 5.6 seklinde
ama olmuyosa yapcak bişey yok
up olsun millet gorsun :)
-
Andrei hocam , kurs tarihi ne zaman dün baktım dikkatimden kaçmış olmalı. RE , Kriptografi almak istiyorum anladığım kadarıyla her önüne geleni almıyorlarmış. Neler yapmış olmalıyız kursu alabilmek için. Az bir şeyde değil 15 günmüş
-
Kizilgun bunu yazdı
Andrei hocam , kurs tarihi ne zaman dün baktım dikkatimden kaçmış olmalı. RE , Kriptografi almak istiyorum anladığım kadarıyla her önüne geleni almıyorlarmış. Neler yapmış olmalıyız kursu alabilmek için. Az bir şeyde değil 15 günmüş
Hocam 14-30 Ağustos arası. 1 temmuzda kayıtlar açılır açılmaz başvur önce başvurana öncelik tanıyorlar.
-
Bir arkadaş kanıma girdi LYK'ya gelmiyorum bütçemi C ve Sistem Programcıları kursuna ayırıcam
Hem up olsun hemde belirteyim -
EnesErgun bunu yazdı
Bir arkadaş kanıma girdi LYK'ya gelmiyorum bütçemi C ve Sistem Programcıları kursuna ayırıcam
Hocam ne amaçla gidecen buraya? Java, C#, C, C++, Android bir sürü eğitimleri var ondan sordum.
Bir de ücret ne kadar?
-
EnesErgun bunu yazdı
Hem up olsun hemde belirteyimHocam c ve sistem programcıları derneğinin verdiği kurslar, LYK'nın formattan farklı. Bence ikisine de katıl, bildiğim kadarıyla csd, öğrencilere ödeme konusunda baya yardımcı oluyor. O konu hakkında detaylı bilgiyi verebilecek bir arkadaşa yönlendirebilirim istersen.
-
Bunun İzmir'de olanından yok mu? :)
Ya da daha spesifik olarak İzmir'de bildiğiniz böyle bir organizasyon var mı?
-
C ve Sistem Programcıları kursu derken csd dernegimi oluor bu dediginiz ? eger oysa 3 aydir 2 farkli kursda egitim aliyorum bilgi almak isteyen pm atabilir -
Austen bunu yazdı
Bunun İzmir'de olanından yok mu? :)
Ya da daha spesifik olarak İzmir'de bildiğiniz böyle bir organizasyon var mı?
Tam olarak bu tarzda olmasada geçen sene izhack yapıldı hocam .
Absolut hocam pm atıyorum