folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Lionel Messih Ufak Wallpaper Çalışması

Lionel Messih Ufak Wallpaper Çalışması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:
    -----------------------------

Asosyal

Erkek%20Üye

Kayıt Tarihine Bakıp Konus.

Eski Tahribatı Nerden Bilicen.

müneccimmisin sen ? bunun o zaman kullandığım hesap olduğunu mu söyledim. saçma sapan işlere imza atmaktan usanmalısın dostum.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

kusura bakma bulandirdiysam.

fakat soyle birsey var eskiler geliyor konu aciyor eski tahribat nerde diye degisiyormus tahribat boyle olursa bi sik olmazmis vs. yeniler geliyor ayni seyi soyluyor. herkes eski tahribatin ozlemi icinde madem bu kadar farkliydi tahribat; webarchive diye bir yer var acin acin okuyun eski postlari.

madem hepimiz konu baltalama konunun ebesine atlama gibi girisimler icindeyiz konu acmayin. vede ayrica kac kisi yararli yada bir konu hakkinda yardim istediginde cevapsiz kaldi yada dalga gecildi.

sizin biraz kafanizi degistirmeniz lazim. sevgiler.

aç ak bakalım cevaplarıma kaç'ı gereksiz ? % 90'ı yardım amaçlı yazılmış cevaplardır

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

neyse hocam rahatınızı kaçırdığım için özür diliyorum yöneticiler'in en kısa zaman içerisinde konuyu silmelerini diliyorum selametle kalın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

arkadaşlar bu adama hasta'yım insan üstü bir futbol oynuyor bana göre o futbolun mesihi işte onu tanımlamak adına yapmıs oldugum bir wallpaper çalışması fazla uğraşmadım 15 dk'lık bir çalışmanın ürünüdür.

yaw arkadaş adam belirtmiş koyu yerde.

size:

1- nasıl olmuş?

2- bu adamı nasıl bilirdiniz?

3- messi yi seviyomusunuz?

gibi şeylermi sormuş? Asosyal bu herife karşı duyduğu hayranlığı göstermek amacıyla bi resim üzerinde oynamış, yapabildiğini yapmış (ki bi iddasıda yok resimi güzel yaptım diye 15 dklık bi uğraş olduğunuda belirtmiş.) burdada sizinle paylaşmak istemiş. illaki girip, olmamış, yapamamışsın gibi şeyler sölemenizi gerektiren bişey yok ortada. ha konuyumu beğenmedin? kolayı var yorum yapmazsın olur biter..

sikindirik bi konu açılır, konunun alamayacağı hiti aldrırsınız, geyiğin dibine vurursunuz, bu konumu sizin kötüleme hislerinizi harekete geçirdi?

yapmayın arkadaşlar saygılı olalım biraz. burada bizbizeyiz, neler geldi geçti.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

konunun açılış amacı neymiş yazılanlar ne olmuş. Messi hakkında yorum yapalım gençlik. bırakın resmin nasıl olduğuna. anlatılmak istenen üzerine konuşun.

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

bu ne millet tersinden mi uyandi? adam cizdigi bi resim ile icindeki duygulari aktarmis, siz neden resmin guzelligi hakkinda yorum yapma gereksiniminde bulunuyorsunuz? 

Ben soyleyeyim arkadasim:

1. si guzel macti

2. si messy 4 golle dokturdu ve dedigin gibi efsane olma yolunda ilerliyor

basarilarinin devamini dilerim

**EbMaRtEu**
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

dediğim gibi köpeğim tecavüze uğradı acaba bekaret testi yaptırmalımıyım haa ? tarzında abuk subuk bir konu açılmış olsa bu kadar negatif yaklaşımlara maruz kalmazdım herhalde resimi 10 dk.'da yaptım maksat messi hakkında ki görüşleri alırken kendi görüşümü'de bu tarz bir resim ile beyan etmekti ama işte köpeğimiz yok ki tecavüz'e uğrasın dediğim gibi yöneticiler konuyu silebilirler selametle.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Düşünce olarak güzel.Ama yapım aşamasında eksik kalmış.

Ve ayrıca Messi pahabiçilemez derecede iyi bir oyuncu.Gerçekten bir mucize.Paylşatığın için çok teşekkürler hiç değilse bazı boş adamlar gibi negatif yorumlar yapıp negative group içerisinde yer almıyorsun.

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

HeyQirs bunu yazdı:

Asosyal

Erkek%20Üye

müneccimmisin sen ? bunun o zaman kullandığım hesap olduğunu mu söyledim. saçma sapan işlere imza atmaktan usanmalısın dostum.

O Zaman FArklı Hesaplarında Var.

Buda Bi Ban sebebi.

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:

Asosyal bunu yazdı:

HeyQirs bunu yazdı:

Asosyal

Erkek%20Üye

O Zaman FArklı Hesaplarında Var.

Buda Bi Ban sebebi.

arkadaşa bok atmak yerine biraz yazdıklarını okumayı dene

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
Toplam Hit: 5155 Toplam Mesaj: 34