folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Lionel Messih Ufak Wallpaper Çalışması

Lionel Messih Ufak Wallpaper Çalışması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:
    -----------------------------

Asosyal bunu yazdı:

HeyQirs bunu yazdı:

Asosyal

Erkek%20Üye

Kayıt Tarihine Bakıp Konus.

Eski Tahribatı Nerden Bilicen.

müneccimmisin sen ? bunun o zaman kullandığım hesap olduğunu mu söyledim. saçma sapan işlere imza atmaktan usanmalısın dostum.

O Zaman FArklı Hesaplarında Var.

Buda Bi Ban sebebi.

hocam senin derdin ne ?

gercekten merak ediyorum.

insanlara bok atmak o kadar kolay degil, adam gibi oku adam gibi yorumla.

gecen gün de faceden bise yazdın bana yok resmi caldın yok caldıgın adam duymasın vs sana cevap yazmıstım ama yanıt gelmemisti.

neyse uzatmaya gerek yok.

ayrıca 7-19;

hocam dalga gecmek demissin de senin ilk attıgın mesaj nedir ?

he onu baska anlamda söylediysen tamam ben yanlıs anladım.

adam bi konu acmıs ama actıgına bin pisman etmissiniz, yapmayın etmeyin burda herkes arkadas.

bu kadar ucuza atmayın iliskileri. 

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adama kusura bakma demisim, adamda cevabini vermis sizlerin nasihatlarina ihtiyaci olan insanlarda degiliz, hepinizi opuyorum.

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

adama kusura bakma demisim, adamda cevabini vermis sizlerin nasihatlarina ihtiyaci olan insanlarda degiliz, hepinizi opuyorum.

kusura bakma diyene kadar attığın yorumlar yeter.. öpüldün.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

neden olmasın geleceği parlak bir futbolcu ...
    geçmiş olsun hoca Ps'yi biraz daha kasarsan daha harika olabilir (:
    emeğine sağlık

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

emeğine sağlık

hoca ps bilgim iyidir yani uğraşmış olsam daha kaliteli bir şey çıkardı ama pek üzerinde durmadım durmadığıma değdi düşün emek veriyorum çok daha kaliteli bir şey çıkıyor ortaya ve bu kadar negatif yaklaşımlara maruz kalıyorum :) iyi ki fazla üstünde durmamısım o başka hesabın var bu da banlanma sebebi diyen arkadaş o başka hesabım zaten ban'lı ve hesabın banlanma sebebi yine senin gibi gereksiz birini muattab alıp tartışmaya girmek olmuştu yani aynı hata'ya bir daha düşmem.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

Amd-x bunu yazdı:

emeğine sağlık

hoca ps bilgim iyidir yani uğraşmış olsam daha kaliteli bir şey çıkardı ama pek üzerinde durmadım durmadığıma değdi düşün emek veriyorum çok daha kaliteli bir şey çıkıyor ortaya ve bu kadar negatif yaklaşımlara maruz kalıyorum :) iyi ki fazla üstünde durmamısım o başka hesabın var bu da banlanma sebebi diyen arkadaş o başka hesabım zaten ban'lı ve hesabın banlanma sebebi yine senin gibi gereksiz birini muattab alıp tartışmaya girmek olmuştu yani aynı hata'ya bir daha düşmem.

bazen içindekileri durdurmayı öğrenmelisin hocam (:
    kimseylede postlarda kapışma. yanlış anlama bu senin kapışma ortamı hazırladığını ima etmiyor .
    devamını bekleriz (:
    Messiye gelecek olursak o zaten Gelecek vaad eden bir oyuncu ..
    isterim ülkemden böyle futbolcu cıksın herkez ps'de orda burda çalışmasını yapıp tartışsın (:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

dün akşam maçta attığı 4 golden sonra düşündümki.. real madridli raulun avrupada kupalarında attığı 66 golu geçebilecek tek aday bu gözüküyor.. şuanda nerden bakılsa 28 golü var.. daha yaşı genç...

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

amd-x hocam inan ülkemiz'de alt yapıya gerekli yatırım ve önemi gösterseler bizdede nice cevher var ama bizde alt yapı yok birde messiyi benim için sıradışı yapan unsurlardan biri bu adam 17 yaşında futbol'a başlamış

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam dikkat edersen 3.dünya ülkelerinde futbol daha gelişmiştir .. (gelişmişlik düzeyi orta halde olan )
    aileler spora daha düşkün olmuşlar gençlik ve sosyal çevre spora doğru yönelip belkide ileride birşeyler yapabilirim umudu ile başlıyorlar.
    ülkemizde de hakikaten harika cehverler var..
    bir gün niye olmasın.. favorim olarak sercan yada nuri şahin.ama bu 2 adamında bayağı ekmek yemesi lazım..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

amd-x hocam inan ülkemiz'de alt yapıya gerekli yatırım ve önemi gösterseler bizdede nice cevher var ama bizde alt yapı yok birde messiyi benim için sıradışı yapan unsurlardan biri bu adam 17 yaşında futbol'a başlamış

hocam naptın sende adam futbola 5 yaşında başlamış, barcelona ile ilk maçına 16 yaşında çıkmış :)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Lionel_Messi

never say never...
Toplam Hit: 5153 Toplam Mesaj: 34