Lionel Messih Ufak Wallpaper Çalışması
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
Asosyal bunu yazdı:
HeyQirs bunu yazdı:
Kayıt Tarihine Bakıp Konus.
Eski Tahribatı Nerden Bilicen.
-----------------------------müneccimmisin sen ? bunun o zaman kullandığım hesap olduğunu mu söyledim. saçma sapan işlere imza atmaktan usanmalısın dostum.
-----------------------------O Zaman FArklı Hesaplarında Var.
Buda Bi Ban sebebi.
-----------------------------hocam senin derdin ne ?
gercekten merak ediyorum.
insanlara bok atmak o kadar kolay degil, adam gibi oku adam gibi yorumla.
gecen gün de faceden bise yazdın bana yok resmi caldın yok caldıgın adam duymasın vs sana cevap yazmıstım ama yanıt gelmemisti.
neyse uzatmaya gerek yok.
ayrıca 7-19;
hocam dalga gecmek demissin de senin ilk attıgın mesaj nedir ?
he onu baska anlamda söylediysen tamam ben yanlıs anladım.
adam bi konu acmıs ama actıgına bin pisman etmissiniz, yapmayın etmeyin burda herkes arkadas.
bu kadar ucuza atmayın iliskileri.
-
adama kusura bakma demisim, adamda cevabini vermis sizlerin nasihatlarina ihtiyaci olan insanlarda degiliz, hepinizi opuyorum.
-
7-19 bunu yazdı:
adama kusura bakma demisim, adamda cevabini vermis sizlerin nasihatlarina ihtiyaci olan insanlarda degiliz, hepinizi opuyorum.
-----------------------------kusura bakma diyene kadar attığın yorumlar yeter.. öpüldün.
-
neden olmasın geleceği parlak bir futbolcu ...
geçmiş olsun hoca Ps'yi biraz daha kasarsan daha harika olabilir (:
emeğine sağlık -
Amd-x bunu yazdı:
emeğine sağlık
-----------------------------hoca ps bilgim iyidir yani uğraşmış olsam daha kaliteli bir şey çıkardı ama pek üzerinde durmadım durmadığıma değdi düşün emek veriyorum çok daha kaliteli bir şey çıkıyor ortaya ve bu kadar negatif yaklaşımlara maruz kalıyorum :) iyi ki fazla üstünde durmamısım o başka hesabın var bu da banlanma sebebi diyen arkadaş o başka hesabım zaten ban'lı ve hesabın banlanma sebebi yine senin gibi gereksiz birini muattab alıp tartışmaya girmek olmuştu yani aynı hata'ya bir daha düşmem.
-
Asosyal bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
emeğine sağlık
-----------------------------hoca ps bilgim iyidir yani uğraşmış olsam daha kaliteli bir şey çıkardı ama pek üzerinde durmadım durmadığıma değdi düşün emek veriyorum çok daha kaliteli bir şey çıkıyor ortaya ve bu kadar negatif yaklaşımlara maruz kalıyorum :) iyi ki fazla üstünde durmamısım o başka hesabın var bu da banlanma sebebi diyen arkadaş o başka hesabım zaten ban'lı ve hesabın banlanma sebebi yine senin gibi gereksiz birini muattab alıp tartışmaya girmek olmuştu yani aynı hata'ya bir daha düşmem.
bazen içindekileri durdurmayı öğrenmelisin hocam (:
kimseylede postlarda kapışma. yanlış anlama bu senin kapışma ortamı hazırladığını ima etmiyor .
devamını bekleriz (:
Messiye gelecek olursak o zaten Gelecek vaad eden bir oyuncu ..
isterim ülkemden böyle futbolcu cıksın herkez ps'de orda burda çalışmasını yapıp tartışsın (: -
dün akşam maçta attığı 4 golden sonra düşündümki.. real madridli raulun avrupada kupalarında attığı 66 golu geçebilecek tek aday bu gözüküyor.. şuanda nerden bakılsa 28 golü var.. daha yaşı genç...
-
amd-x hocam inan ülkemiz'de alt yapıya gerekli yatırım ve önemi gösterseler bizdede nice cevher var ama bizde alt yapı yok birde messiyi benim için sıradışı yapan unsurlardan biri bu adam 17 yaşında futbol'a başlamış
-
hocam dikkat edersen 3.dünya ülkelerinde futbol daha gelişmiştir .. (gelişmişlik düzeyi orta halde olan )
aileler spora daha düşkün olmuşlar gençlik ve sosyal çevre spora doğru yönelip belkide ileride birşeyler yapabilirim umudu ile başlıyorlar.
ülkemizde de hakikaten harika cehverler var..
bir gün niye olmasın.. favorim olarak sercan yada nuri şahin.ama bu 2 adamında bayağı ekmek yemesi lazım.. -
Asosyal bunu yazdı:
amd-x hocam inan ülkemiz'de alt yapıya gerekli yatırım ve önemi gösterseler bizdede nice cevher var ama bizde alt yapı yok birde messiyi benim için sıradışı yapan unsurlardan biri bu adam 17 yaşında futbol'a başlamış
-----------------------------hocam naptın sende adam futbola 5 yaşında başlamış, barcelona ile ilk maçına 16 yaşında çıkmış :)
http://tr.wikipedia.org/wiki/Lionel_Messi