Lise Tercihleri Hakkında
-
ArduouS bunu yazdı
Anaaaa adam 6. sınıfta kaydolmuş lan TBT ye :))
cdden hssttkr çektim :D hahaha
-
Altair bunu yazdı
enfazla kaç tercih yapabiliyorsun bilmiyorum ama. listedeki okulların çoğu geçen sene daha yeni anadolu lisesi olmuş okullar. puanında pek iyi değil dostum açıkçası sağlam diyebileceğim liseleri okuman için. ama ben eskiden bildiğim iki lise var listede çatalca anadolu lisesi ve hadımköy örfi çetinkaya anadolu lisesi eğer puanın yetiyorsa bu ikisine git derim çünkü diğer okullar daha yeni büyük ihtimalle öğretmen sıkıntısı yaşanır. ve hala düz lise okuyan tayfa var okullarda yani serserisi vs. bol olur.
Anadolu liselerinde olay öğrecide bitiyor bunuda söyleyeyim. Verilen eğitimin kalitesi öğrencinin kaitesiyle paralel bir düzeyde olur hep. Bu yüzden okulun bulunduğu semtide araştır derim. Genelde insanlar kendilerine yakın okullara giderler. Ben bakırköyde okudum liseyi bana uzak olmasına rağmen. Birçok civar semtten gelen giden vardı okula. Ben girdiğim sene puanı 420 civarıydı şimdi baya bir uçmuş. Ama benim yüzdelik dilimimde senle aynıydı puanım farklıydı birtek.
ben olsam yerinde tercih listem şöyle olurdu
bağcılar
plevne
ihsan mermerci
kemal hasoğlu (bu lisenin adını duydum baya iyi bi lise olabilir ama hatırlamıyorum)
bakırköy anadolu (bakırköy olduğu için sırf öğrenci kalitesi yüksektir diye düşünüyorum)
ataköy anadolu lisesi(bakırköyle aynı sebepten ayrıca burada biraz daha concon tipler bulunur bence)
çatalca anadolu
hadımköy örfi çetinkaya
emlak konut mimarsinan anadolu lisesi
son 3 ü uzak biraz yollarda sıkıntı çekebilirsin. ama pişman olmazsın tam puanına gelebilecek okullar. ve hepsine okumuş/okuyan tanıdığım var.
Çatalca Hadımköy naptın ya :) Peder Bağcılardan ayvansaraya nasıl gidiceksin diye kafayı yerken :D
Abim deli gibi oğuz canpolat anadoluyu yaz diyor, babam bakırköy anadolu.Gerçi 15 tercih hakkımız var tercihlerimiz belirlendikten sonra boş kontejanlardan da daha iyi liselere geçebilme ihtimalimiz var ki kontejanları aşırı arttırdıkları için sorduğum her hoca kesinlikle daha iyi bir okula geçersin o olayı iyi kovala diyor.O olayı kovalarsam da kafamda Eyüp Anadolu var, deli gibi orayı kovalayıp girmeye kasıcam :D Ama son 3 lise ve bağcılar anadolu hariç zaten kafamda sürekli olan liselerdi. Daha kafama yatan bulursam bu 15'i doldurmayı düşünüyorum :D
@
Lightsaber https://e-okul.meb.gov.tr/SinavIslemleri/BasvuruIslemleri/OKSTERCIH/SNV08002.ASPX @
Exael Dershane hocasına buna benzer bişey söyledim adam mesleği bırakıyordu :D @BEDB1N https://e-okul.meb.gov.tr/SinavIslemleri/BasvuruIslemleri/OKSTERCIH/SNV08002.ASPX şuraya girip Anadolu liselerini seçip yüzdelik dilim 18 ile 27 arası yapınca tüm girebildiklerim girebilme ihtimalim olanlar yazıyor
-
@
TheKorsans ben olsaydım böyle bir liste yapardım ilk sıralar için. 18/27 dilimlik kısım kaç puan bizim zamanımız da 385 almadan giremezdin istanbul da bir anadolu lisesine Bakırköy Anadolu Lisesi
Bakırköy Ataköy Anadolu Lisesi
BEŞİKTAŞ / Bingül Erdem Anadolu Lisesi
ŞİŞLİ / Kurtuluş Anadolu Lisesi
AVCILAR / Sabancı 50. Yıl Anadolu Lisesi
AVCILAR / Mehmet Baydar Anadolu Lisesi
-
hoca ben bahçelievlerde oturuyorum %53 hangi liseye girebilirim ki =)
-
BEDB1N bunu yazdı
@
TheKorsans ben olsaydım böyle bir liste yapardım ilk sıralar için. 18/27 dilimlik kısım kaç puan bizim zamanımız da 385 almadan giremezdin istanbul da bir anadolu lisesine Bakırköy Anadolu Lisesi
Bakırköy Ataköy Anadolu Lisesi
BEŞİKTAŞ / Bingül Erdem Anadolu Lisesi
ŞİŞLİ / Kurtuluş Anadolu Lisesi
AVCILAR / Sabancı 50. Yıl Anadolu Lisesi
AVCILAR / Mehmet Baydar Anadolu Lisesi
Baya ağırlıklı herkes bakırköy anadolu ataköy anadolu diyor hayırlısı bakalım :D
@
Reskam yüzdelik dilimi olmayan liselere kafana göre girebiliyosun :D -
ben bahçelievler anadolu lisesi mezunuyum götünü yiyim lisenin bokunu çıkarmadan mezun olma, hatta oraya gidersen sana bi liste vereyim, aynılarını yap dejavu olsun ipneler.
Küfürlü pankart asmalar, müfettiş torpillemeler, sis bombası patlatmalar, yangın tüpüyle tatbikat sabote etmeler ve daha niceleri =D
-
glaurung bunu yazdı
ben bahçelievler anadolu lisesi mezunuyum götünü yiyim lisenin bokunu çıkarmadan mezun olma, hatta oraya gidersen sana bi liste vereyim, aynılarını yap dejavu olsun ipneler.
Küfürlü pankart asmalar, müfettiş torpillemeler, sis bombası patlatmalar, yangın tüpüyle tatbikat sabote etmeler ve daha niceleri =D
Biz bunu yerleştikten sonra tekrar konuşalım :D