folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lisede Alan Değiştirmeyle İlgili

Lisede Alan Değiştirmeyle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dumanemre
    dumanemre's avatar
    Erkek
    begendik bunu yazdı:
    -----------------------------
    dumanemre bunu yazdı:

nuggets54 bunu yazdı:
    Hazır konusu varken bende sorumu sorayım.Bu sene bizde bölüm seçeceğiz.Size notları yazayım siz karar verin hangisine ; Mat 2 fizik 2 kimya 3 biyo 4 edeb 3 coğrafya 5 tarih 4 çok ortada kaldım. Tm derslerim daha iyi ama herkes sayısal konusunda baskı yapıyor.Sizin önerilerinizi merak ettim?
    hocam eğer kendine güvenin varsa tm sec he illa bu notlara göre diyeceğim sözel oku..çok kral bölümlerde var sözelde

Sozel oku hayatını yasa neden diye sorracaksan ; sistem değişti eğer matematiğin çok iyi değilse kazanma şansın azalır..  ama sözel okursan mattan ne kadar yaparsan kar :) ayrıca kral bölümler var gelecek vadedn bölümler var sözelde...

not: öss de basarı oranı;

sayısal %74 tm %34  sözel %15    yani sen karar ver yinede

kendimde sayısal1 den girdim kötü demiyorum ama notlara bakarsak ya sözel ya tm he hacı çok çalışır çok gayretli olur o zaman elinden hiçbirşey kaçmaz ..illa azime dayanır bu hocam

.İnilmeyince kuyuya çıkılmıyor taht-ı Mısıra.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

nuggets54 bunu yazdı:
    Hazır konusu varken bende sorumu sorayım.Bu sene bizde bölüm seçeceğiz.Size notları yazayım siz karar verin hangisine ; Mat 2 fizik 2 kimya 3 biyo 4 edeb 3 coğrafya 5 tarih 4 çok ortada kaldım. Tm derslerim daha iyi ama herkes sayısal konusunda baskı yapıyor.Sizin önerilerinizi merak ettim?

Bence sözel seç. Ea'da çok zorlanabilirsin. Sayısalı hiç düşünme bile...

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

hocam sayısalda baba parası ile bi özel üniversiteye gitmiceksen çok çalısmadan adam olamazsın.
    ben zekiyim ama fazla çalısamıyorum genede yüklenicem derslerime dersen tmye gir adam gibi bi istanbul fln kazan adam olursun.
    ha diyosanki çok çalısıcam deli gibi yüklenicem baba parasıda yok biyeri kazanmalıyım, adam gibi bi universite kazanıcakssın gidip xyzc üniversitesine girersen ordanda hayır gelmez sana, demek istedigim şey çok çalısıcaksan biyeri başarabilecegine inanıyorsan sayısal yoksa tm seç, 2 senedir çevremde çok fazla görüyorum sayısaldan tmye geçiş var, sana tavsiyem tm abicim herkez sayısal okuyo 509550050505 tane mühendis var işletme okuyandan fazla mühendis var farkındamısınız bilemiyorum ama.. nese hep anneler abiler sayısal oku mühendis ol derler hepte son 6-7 yıldır bunu dinlediler mühendis fazlamız var çok şükür hepside işsiz çogu torpil..

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

senin kuzen harbi salak sayısal 10 lisenin en zor yılı o atlatmış

11 de yatarak geçersin niye bölüm değiştiriyor bence yapma

...said addicted.
Toplam Hit: 1460 Toplam Mesaj: 15