folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lisedeki Sınıf Sitemi Dershane Sistemine Geçti

Lisedeki Sınıf Sitemi Dershane Sistemine Geçti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Bugün okula gittim..hoca yeni sınıf sistemi geldi dedi.Artık hocalar sınıflara qirmicekmiş.Biz onların sınıflarına gidicekmişiz.Ne Saçma şey iyi ve kötü taraflarını tartışabilirsiniz :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

üniversitede öle

nesi saçma bence daha iyi olmuş en azından bişey soracağın zaman hoca aramayacaksın sorumluluğunu artırır birde liselerde şu zil olayını kaldırsalar dahada iyi olur

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
    Üniv. öyle olduğunu biliyorum teneffüste siqara molası vericez o karqaşa'da :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

sahi mi lan

ama ii olmamaış bence özentilik süt abd cocuklarına mı benzicez

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Öncelikle başarılar dilerim kardeşim sana.

İster hoca sınıfa girsin ister sınıf hocaya girsin sonuçta giren çıkan hep aynı. Esas çözüm eğitimde kaliteyi artırmaktan geçer böyle küçük ayak oyunlarının hiçbi katkısı olmıcaktır. Şimdi, sınıfça hocaya girmenin zevkini yaşayın, yarın bigün size de giren giricek ;) 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Bizim burdaki  okullarda  öyle oldu  başka yerlerde olur mu bilmiyorum .Sonuçta okulun kendi vereceği karar değil.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

2 yıl liseyi öyle okudum. Allahtan son sene lisesonuz diye bizim sınıfları sabitlediler. ama çok  yorucu bişi ya :S 10dk tenefüs toparlanıp çantanı alıp diğer derse giderken bitiyodu

der die das
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı:
    -----------------------------

Öncelikle başarılar dilerim kardeşim sana.

İster hoca sınıfa girsin ister sınıf hocaya girsin sonuçta giren çıkan hep aynı. Esas çözüm eğitimde kaliteyi artırmaktan geçer böyle küçük ayak oyunlarının hiçbi katkısı olmıcaktır. Şimdi, sınıfça hocaya girmenin zevkini yaşayın, yarın bigün size de giren giricek ;) 

harbi hea böle ne geyik döner :D 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    benim okuduğum lisede kurulduğundan bu yana böyleydi. göçebe hayatı yaşıyorduk okulda. sınıfları bilmediğimiz zamanlarda sınıf sınıf gezip hoca aramalar falan :D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Fikret bunu yazdı:
    benim okuduğum lisede kurulduğundan bu yana böyleydi. göçebe hayatı yaşıyorduk okulda. sınıfları bilmediğimiz zamanlarda sınıf sınıf gezip hoca aramalar falan :D
    Türkiye'de ne saçma sistemler var öss 2 defa sbs 3 defa Çekilen Izdırap Paha Biçilemez.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    PCoDeR bunu yazdı:

Fikret bunu yazdı:
    Türkiye'de ne saçma sistemler var öss 2 defa sbs 3 defa Çekilen Izdırap Paha Biçilemez.

öss nin 2 ve sbsnin 3 olması güzel oldu. En azından tek sınav yok. İkincisinde düzeltme şansın var bizim gibi ızdırap çekmedin merak etme :) Teknik lise mezunu olarak girdiğimiz bölüm bi taneydi ama şuan bildiğm kadarıyla isteyen istediğini seçebilecek.

Yukarıda bahsettiğin sistem güzel, üniversite de böyle. Sınıf sınıf dolaşıyorsun :) hoş bişey..

Bu arada her ülkede bir sınav sistemi vardır, öyle yada böyle seni bi şekilde seçerler. Bazı ülkelerde yeteneğine göre sınava tabii tutulursun, bazılarında başka. Ama şunu söyleyeyim, ösym dünyadaki en iyi sınav hazırlayan kurumdur. Adamlar uzmanlaşmışlar, öğrencilerin nerede nasıl hata yapacaklarını iyi biliyorlar ve öyle ince uçlu sorular hazırlıyorlar, takdir ediyorum valla.

Senin yapacağın iş mızmızlanmayı kesip dersini çalışmak.Planlı programlı çalışırsan kardeşim gibi ilk sene güzel bi üniv.makine mühendisliğe yerleşirsin. Böyle isyan edersen de sokaktaki kendini geliştirmemiş kaldırım mühendisi olarak tanınan ve kendilerini öyle tanıtan gruba sen de girersin

Öğrencilik hayatında başarıların devamını dilerim

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
Toplam Hit: 1716 Toplam Mesaj: 20