Lisedeki Sınıf Sitemi Dershane Sistemine Geçti
-
Bugün okula gittim..hoca yeni sınıf sistemi geldi dedi.Artık hocalar sınıflara qirmicekmiş.Biz onların sınıflarına gidicekmişiz.Ne Saçma şey iyi ve kötü taraflarını tartışabilirsiniz :))
-
üniversitede öle
nesi saçma bence daha iyi olmuş en azından bişey soracağın zaman hoca aramayacaksın sorumluluğunu artırır birde liselerde şu zil olayını kaldırsalar dahada iyi olur
-
Üniv. öyle olduğunu biliyorum teneffüste siqara molası vericez o karqaşa'da :(
-
sahi mi lan
ama ii olmamaış bence özentilik süt abd cocuklarına mı benzicez
-
Öncelikle başarılar dilerim kardeşim sana.
İster hoca sınıfa girsin ister sınıf hocaya girsin sonuçta giren çıkan hep aynı. Esas çözüm eğitimde kaliteyi artırmaktan geçer böyle küçük ayak oyunlarının hiçbi katkısı olmıcaktır. Şimdi, sınıfça hocaya girmenin zevkini yaşayın, yarın bigün size de giren giricek ;)
-
Bizim burdaki okullarda öyle oldu başka yerlerde olur mu bilmiyorum .Sonuçta okulun kendi vereceği karar değil.
-
2 yıl liseyi öyle okudum. Allahtan son sene lisesonuz diye bizim sınıfları sabitlediler. ama çok yorucu bişi ya :S 10dk tenefüs toparlanıp çantanı alıp diğer derse giderken bitiyodu
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle başarılar dilerim kardeşim sana.
İster hoca sınıfa girsin ister sınıf hocaya girsin sonuçta giren çıkan hep aynı. Esas çözüm eğitimde kaliteyi artırmaktan geçer böyle küçük ayak oyunlarının hiçbi katkısı olmıcaktır. Şimdi, sınıfça hocaya girmenin zevkini yaşayın, yarın bigün size de giren giricek ;)
-----------------------------harbi hea böle ne geyik döner :D
-
benim okuduğum lisede kurulduğundan bu yana böyleydi. göçebe hayatı yaşıyorduk okulda. sınıfları bilmediğimiz zamanlarda sınıf sınıf gezip hoca aramalar falan :D
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
benim okuduğum lisede kurulduğundan bu yana böyleydi. göçebe hayatı yaşıyorduk okulda. sınıfları bilmediğimiz zamanlarda sınıf sınıf gezip hoca aramalar falan :D
Türkiye'de ne saçma sistemler var öss 2 defa sbs 3 defa Çekilen Izdırap Paha Biçilemez. -
PCoDeR bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
Türkiye'de ne saçma sistemler var öss 2 defa sbs 3 defa Çekilen Izdırap Paha Biçilemez.
öss nin 2 ve sbsnin 3 olması güzel oldu. En azından tek sınav yok. İkincisinde düzeltme şansın var bizim gibi ızdırap çekmedin merak etme :) Teknik lise mezunu olarak girdiğimiz bölüm bi taneydi ama şuan bildiğm kadarıyla isteyen istediğini seçebilecek.Yukarıda bahsettiğin sistem güzel, üniversite de böyle. Sınıf sınıf dolaşıyorsun :) hoş bişey..
Bu arada her ülkede bir sınav sistemi vardır, öyle yada böyle seni bi şekilde seçerler. Bazı ülkelerde yeteneğine göre sınava tabii tutulursun, bazılarında başka. Ama şunu söyleyeyim, ösym dünyadaki en iyi sınav hazırlayan kurumdur. Adamlar uzmanlaşmışlar, öğrencilerin nerede nasıl hata yapacaklarını iyi biliyorlar ve öyle ince uçlu sorular hazırlıyorlar, takdir ediyorum valla.
Senin yapacağın iş mızmızlanmayı kesip dersini çalışmak.Planlı programlı çalışırsan kardeşim gibi ilk sene güzel bi üniv.makine mühendisliğe yerleşirsin. Böyle isyan edersen de sokaktaki kendini geliştirmemiş kaldırım mühendisi olarak tanınan ve kendilerini öyle tanıtan gruba sen de girersin
Öğrencilik hayatında başarıların devamını dilerim