Lisedeki Sınıf Sitemi Dershane Sistemine Geçti
-
hacılar bende bugn gıttım okula normalde 8 deers goruorduk bu sefr 9 a cıkarmıslar gunluk ders saatını xD adamlar bizi makına zannedıor ya :)
-
Çok Kötü Hoca Yav. Benim Gittiğim Bir Okuldada Sistem Öyleydi Aslında Yeterli Sınıf Yoktuda Sistem Sistem Diye Ötüyorlardı,Tenefüs Zaten 5 dk'da Bitiyor Çantayı Alcan Sırtına Takcanda Öksüz Gibi Okulu Dolaşcan Çantayı Bırakıyorum Yeni Sınıfa Zil Çalıyor bu Ne Bk'luk ?
-
en güzeli işte
neyini beğenmiyosunuz ki?
ben liseyi böyle okudum çok güzeldi üniversitede de çok rahat ettim
herkes sonıf değiştirirken mal mal bakıyodu söyleniyodu benim için normal bişeydi =)
bunun amacı o dersin psikolojisinde olmak
yani sen matematik sınıfına gittiğinde fizik sınıfına gittiğinde zamanla o dersi çalışasın işleyesin geliyo
o derse daha fazla yoğunlaşıyosun
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
-----------------------------
Çok Kötü Hoca Yav. Benim Gittiğim Bir Okuldada Sistem Öyleydi Aslında Yeterli Sınıf Yoktuda Sistem Sistem Diye Ötüyorlardı,Tenefüs Zaten 5 dk'da Bitiyor Çantayı Alcan Sırtına Takcanda Öksüz Gibi Okulu Dolaşcan Çantayı Bırakıyorum Yeni Sınıfa Zil Çalıyor bu Ne Bk'luk ?
-----------------------------çantayla olmaz ki bu sistem
her öğrencinin dolabı vardı bizde
koridorlarda sıra sıra
-
legion_of_doom bunu yazdı:
PCoDeR bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
benim okuduğum lisede kurulduğundan bu yana böyleydi. göçebe hayatı yaşıyorduk okulda. sınıfları bilmediğimiz zamanlarda sınıf sınıf gezip hoca aramalar falan :D
Türkiye'de ne saçma sistemler var öss 2 defa sbs 3 defa Çekilen Izdırap Paha Biçilemez.
öss nin 2 ve sbsnin 3 olması güzel oldu. En azından tek sınav yok. İkincisinde düzeltme şansın var bizim gibi ızdırap çekmedin merak etme :) Teknik lise mezunu olarak girdiğimiz bölüm bi taneydi ama şuan bildiğm kadarıyla isteyen istediğini seçebilecek.Yukarıda bahsettiğin sistem güzel, üniversite de böyle. Sınıf sınıf dolaşıyorsun :) hoş bişey..
Bu arada her ülkede bir sınav sistemi vardır, öyle yada böyle seni bi şekilde seçerler. Bazı ülkelerde yeteneğine göre sınava tabii tutulursun, bazılarında başka. Ama şunu söyleyeyim, ösym dünyadaki en iyi sınav hazırlayan kurumdur. Adamlar uzmanlaşmışlar, öğrencilerin nerede nasıl hata yapacaklarını iyi biliyorlar ve öyle ince uçlu sorular hazırlıyorlar, takdir ediyorum valla.
Senin yapacağın iş mızmızlanmayı kesip dersini çalışmak.Planlı programlı çalışırsan kardeşim gibi ilk sene güzel bi üniv.makine mühendisliğe yerleşirsin. Böyle isyan edersen de sokaktaki kendini geliştirmemiş kaldırım mühendisi olarak tanınan ve kendilerini öyle tanıtan gruba sen de girersin
Öğrencilik hayatında başarıların devamını dilerim
-----------------------------ayrıyetten sınav felan yalan asllında önemli olan bir hedef belirlemek
milettin istediği şeyi okuma kendi istediğini oku
yav ben jeoloji okumak istiyordum ama işletmede işbulma ihtimalim daha yüksek oyüzden işletme yazdım felan deme
bence bir insanın idealleri olmalı yaşamını ideallerine göre şekillendirdirmeli
ideallerini yaşamına göre değil
ben mesela orta okuldayan fen bilgisi dersinde (orta 2 de fizik ti) iyi olduğumu anlamıştım çok kolay geliyordu bana lise bire geçtiğimde fizikçi olacağımı söylüyordum şimdi ise 4.sınıf oldum fizik bölümü okuyorum şimdi hedefim ise meşhur amerikan üniversitelerinden birtanesi soktum kafa gidecem oraya
emin ol istediğin şeyi okursan başarılı olursun istediğin yerdede istediğin makama gelirsin yeterki ne istediğini bil
-
Prometheus bunu yazdı:
koridorlarda sıra sıra
-----------------------------özel lisedemi okudun sen hafız. adamlar masa sandalye kırıyo.devlet lisesinde dolapmı dayanır.
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
koridorlarda sıra sıra
-----------------------------özel lisedemi okudun sen hafız. adamlar masa sandalye kırıyo.devlet lisesinde dolapmı dayanır.
-----------------------------bizim burda olsa dolapları kırıp demiride eskiciye satarlar :D
-
baris_ekin bunu yazdı:
bugrahan45 bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
koridorlarda sıra sıra
-----------------------------bizim burda olsa dolapları kırıp demiride eskiciye satarlar :D
he walla :D -
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
koridorlarda sıra sıra
-----------------------------Devlet okulunda okudum
Bursa Milli Piyango Anadolu Lisesi
kimse dolap kırmıyodu hem de tahtaydı dolaplar
kullanımla bile aşındıran çok azdı
@ zengo : bi "he valla" demek için mesaj bile atılmaz sen kalkmış hemen üstteki mesajını alıntı yapıp atmışsın
http://www.tahribat.com/rulelist.asp?rulecat=2&id=15
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------en güzeli işte
neyini beğenmiyosunuz ki?
ben liseyi böyle okudum çok güzeldi üniversitede de çok rahat ettim
herkes sonıf değiştirirken mal mal bakıyodu söyleniyodu benim için normal bişeydi =)
bunun amacı o dersin psikolojisinde olmak
yani sen matematik sınıfına gittiğinde fizik sınıfına gittiğinde zamanla o dersi çalışasın işleyesin geliyo
o derse daha fazla yoğunlaşıyosun
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
koridorlarda sıra sıra
Hoca Dolap Dayanmaz Saniyesinde Taciz Ederler :D