Lise‘Den Sonra Kpss
-
my4 bunu yazdı
liseden sonra mesleğimiz olmuyor ki . ne memuru oluyoruz . ortalama kaç maaş alıyoruz aylık.
şoför,memur,zabıta itfaye fln fln olabiliyorsun
-
Amd-x bunu yazdı
Citizen bunu yazdıBir dahaki kpss sinavi ne zaman ?2014 yılında hocam
ayrıca yeni başlayan memurlar 1.950 küsürden başlıyor.
yeni başlayan katip bir abim bu parayı alıyor
-
Citizen bunu yazdıPeki ben bu kpss olayina yabanciyim.Diyelimki sinava giricez sorular nerelerden cikiyor.Sinav sonucu aciklanina o puanla universite secer gibi memurluk mu seciyoruz? Bilen birisi anlatabilir mi rica etsem?
Sorularima birisi cevap verebilir mi rica etsem? -
Citizen bunu yazdıCitizen bunu yazdıPeki ben bu kpss olayina yabanciyim.Diyelimki sinava giricez sorular nerelerden cikiyor.Sinav sonucu aciklanina o puanla universite secer gibi memurluk mu seciyoruz? Bilen birisi anlatabilir mi rica etsem?
Sorularima birisi cevap verebilir mi rica etsem?Türkçe. Matematik bir. Tarih. Coğrafya. Güncel bilgiler. Bu lise kpss için. Üni kpss bilmiyorum. Alan dersleri falan getirdiler.
-
imlegend bunu yazdıCitizen bunu yazdıCitizen bunu yazdıPeki ben bu kpss olayina yabanciyim.Diyelimki sinava giricez sorular nerelerden cikiyor.Sinav sonucu aciklanina o puanla universite secer gibi memurluk mu seciyoruz? Bilen birisi anlatabilir mi rica etsem?
Sorularima birisi cevap verebilir mi rica etsem?Türkçe. Matematik bir. Tarih. Coğrafya. Güncel bilgiler. Bu lise kpss için. Üni kpss bilmiyorum. Alan dersleri falan getirdiler.
Anayasa va birde. Alan sınavı kendi alanından atanman için.
Evet hocam memurluklar açıklanıyor sen seçiyorsun sana uyanları.
-
snuff13 bunu yazdı
Bu ne kadar geçerli oluyor , geçen sene 92 almıştım şimdi istesem atanabiliyor muyum bunun sistemi nasıl ?
Not : Üniversteyle birlikte çok zor olur mu
Edit:92 'miş
bana pek inandırıcı gelmedi, kpss ye gıren ve bu puanı alan biri mutlaka girdiği sınavın ne olduğunu vs biliyordur. bir sınav varmış nedir ne işe yarar bilmiyorum ama ben yinede fantezi olsun dıye gidip evrakları hazırlıyayım para yatırayım ve sınavına gireyim diye birine daha rastlamadım :) gelelim tercih yaparsan, memur olarak başlarsın yanında ikinci öğretim üniyi bitirirsin ve çok ta guzel gelirin olur memurluk zaten rahat iş sabah 8 akşam 5, hafta sonu tatıl
-
up olsun
-
Git polis ol la ne kadar beyinsiz konuşmasını bilmeyen var hepsi polis oldu. Yani öyle pek zorlamıyorlar adamı onlar olduğuna göre. :D Lisedeki sınıf arkadaşlarımın çoğu polis. Çocuk değil hal hatır sormayı nasılsın dediğimiz de "ha?" derdi o bile polis olmuş hesap et. Aldıkları para da o biçim yani. :D
Caliber tarafından 10/Ağu/13 01:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Amd-x bunu yazdıCitizen bunu yazdıBir dahaki kpss sinavi ne zaman ?
2014 yılında hocam
ayrıca yeni başlayan memurlar 1.950 küsürden başlıyor.
yeni başlayan katip bir abim bu parayı alıyor
hocam ben 2007 senesinde lise mezunu olarak adliyeye girdim, katiplik yapiorum, gecen sene 4 yillik üniversite bitirdim, suan 7 nin 1 indeyim kidem olarak ama ben bile gecen ay yapilan zamla birlikte 1850 fln aliyorum. senin bahsettigin kisi evli veya cocuklu ise fark olabiliyor.
-
Caliber bunu yazdı
Git polis ol la ne kadar beyinsiz konuşmasını bilmeyen var hepsi polis oldu. Yani öyle pek zorlamıyorlar adamı onlar olduğuna göre. :D Lisedeki sınıf arkadaşlarımın çoğu polis. Çocuk değil hal hatır sormayı nasılsın dediğimiz de "ha?" derdi o bile polis olmuş hesap et. Aldıkları para da o biçim yani. :D
polis akademisinden bahsediyosan o zor ya polis akademisine girmem sporla hiç aram yok bide torpilde yok abiler falan