Lise‘Den Sonra Kpss

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur_123
    onur_123's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı
    Bir dahaki kpss sinavi ne zaman ?

2014 yılında hocam

ayrıca yeni başlayan memurlar 1.950 küsürden başlıyor.

yeni başlayan katip bir abim bu parayı alıyor 

hocam ben 2007 senesinde lise mezunu olarak adliyeye girdim, katiplik yapiorum, gecen sene 4 yillik üniversite bitirdim, suan 7 nin 1 indeyim kidem olarak ama ben bile gecen ay yapilan zamla birlikte 1850 fln aliyorum. senin bahsettigin kisi evli veya cocuklu ise fark olabiliyor.

Ben sözleşmeli halimle 1750 alıyom lise mezunu olarak bir senelikde sözleşmeli personelim

onur_123 tarafından 10/Ağu/13 17:56 tarihinde düzenlenmiştir

Yazılım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer.Donanım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer ama odada kedi filan yoktur.Sistem mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer;odada kedi yoktur ama birileri "Kediyi yakaladım" diye bağırır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juncteus
    Juncteus's avatar
    Erkek
    Kehanet bunu yazdı
    snuff13 bunu yazdı

Bu ne kadar geçerli oluyor , geçen sene 92 almıştım şimdi istesem atanabiliyor muyum bunun sistemi nasıl ?

Not : Üniversteyle birlikte çok zor olur mu

Edit:92 'miş

bana pek inandırıcı gelmedi, kpss ye gıren ve bu puanı alan biri mutlaka girdiği sınavın ne olduğunu vs biliyordur. bir sınav varmış nedir ne işe yarar bilmiyorum ama ben yinede fantezi olsun dıye gidip evrakları hazırlıyayım para yatırayım ve sınavına gireyim diye birine daha rastlamadım :) gelelim tercih yaparsan, memur olarak başlarsın yanında ikinci öğretim üniyi bitirirsin ve çok ta guzel gelirin olur memurluk zaten rahat iş sabah 8 akşam 5, hafta sonu tatıl 

Dostum geçen sene liseden mezun oldum Öylesine girdim 35 +3  tl verip, Bu sene ygs-lys hazırlanınca sonuçlarını bile sonradan gördüm bu sene yeni üniversteye başlıyorum ondan sormuştum. Laf olsun diye post atmış değilim

Edit:Fen lisesi mezunuyum

Edit 3 :Evrak fln hazırlama yok Diploma veriliş tarihi ve  Tc yle yapılıyor başvuru

Juncteus tarafından 13/Ağu/13 20:09 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ne lisesi mezunusun? meslek mezunuysan sakın ha hata edip atanmadan üni okuma.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Ocak 2014 de en düşük devlet memuru maaşı 2 000 TL olacak..

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

Net mi brüt mü?

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı
    SerYolcu bunu yazdı

Net mi brüt mü?

Net...

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

ne lisesi mezunusun? meslek mezunuysan sakın ha hata edip atanmadan üni okuma.

anadolu lisesindeyim 1 senem kaldı

Toplam Hit: 3876 Toplam Mesaj: 28