Lise‘Den Sonra Kpss
-
LynXMaSTeR bunu yazdıAmd-x bunu yazdıCitizen bunu yazdıBir dahaki kpss sinavi ne zaman ?
2014 yılında hocam
ayrıca yeni başlayan memurlar 1.950 küsürden başlıyor.
yeni başlayan katip bir abim bu parayı alıyor
hocam ben 2007 senesinde lise mezunu olarak adliyeye girdim, katiplik yapiorum, gecen sene 4 yillik üniversite bitirdim, suan 7 nin 1 indeyim kidem olarak ama ben bile gecen ay yapilan zamla birlikte 1850 fln aliyorum. senin bahsettigin kisi evli veya cocuklu ise fark olabiliyor.
Ben sözleşmeli halimle 1750 alıyom lise mezunu olarak bir senelikde sözleşmeli personelim
onur_123 tarafından 10/Ağu/13 17:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Kehanet bunu yazdısnuff13 bunu yazdı
Bu ne kadar geçerli oluyor , geçen sene 92 almıştım şimdi istesem atanabiliyor muyum bunun sistemi nasıl ?
Not : Üniversteyle birlikte çok zor olur mu
Edit:92 'miş
bana pek inandırıcı gelmedi, kpss ye gıren ve bu puanı alan biri mutlaka girdiği sınavın ne olduğunu vs biliyordur. bir sınav varmış nedir ne işe yarar bilmiyorum ama ben yinede fantezi olsun dıye gidip evrakları hazırlıyayım para yatırayım ve sınavına gireyim diye birine daha rastlamadım :) gelelim tercih yaparsan, memur olarak başlarsın yanında ikinci öğretim üniyi bitirirsin ve çok ta guzel gelirin olur memurluk zaten rahat iş sabah 8 akşam 5, hafta sonu tatıl
Dostum geçen sene liseden mezun oldum Öylesine girdim 35 +3 tl verip, Bu sene ygs-lys hazırlanınca sonuçlarını bile sonradan gördüm bu sene yeni üniversteye başlıyorum ondan sormuştum. Laf olsun diye post atmış değilim
Edit:Fen lisesi mezunuyum
Edit 3 :Evrak fln hazırlama yok Diploma veriliş tarihi ve Tc yle yapılıyor başvuru
Juncteus tarafından 13/Ağu/13 20:09 tarihinde düzenlenmiştir -
ne lisesi mezunusun? meslek mezunuysan sakın ha hata edip atanmadan üni okuma.
-
Ocak 2014 de en düşük devlet memuru maaşı 2 000 TL olacak..
-
SerYolcu bunu yazdı
Net mi brüt mü?
-
Caliber bunu yazdıSerYolcu bunu yazdı
Net mi brüt mü?
Net...
-
joe_black bunu yazdı
ne lisesi mezunusun? meslek mezunuysan sakın ha hata edip atanmadan üni okuma.
anadolu lisesindeyim 1 senem kaldı