Lise,Önlisans,Lisans Halkbankası Memur Alıyor..
-
dj alper koş :)
-
sınav kayıt tarihi ne zaman bitiyor?
-
Sen en geç pazartesi yatır..
-
torpil degilde referans cok önem taşiyo torpil gibi oluyor :) a.q 100 lira herkesden bizde böyle birşey yapalim len köşe oluruz a.q
-
başvuru koşullarını okudum, orada mühendisler için son sınıfta da olabilir yazıyor. ama hem mezun hem son sınıf nasıl oluyo ki? ben 4.sınıf ım başvurabilir miyim mesela?
-
Torpiliniz varsa girin sınava yoksa hiç 50 lira kaptırmayın bosubosuna..:D
-
Yaş'tan kaybediyorum en baştan,
50 tl sınav ücretimi olur, allahını seversen, paraya sıkışmışlardır kesin, alacakları adam sayısı 100-150. Başvuran sayısı en 100,000 olur çarp 100.000 * 50,00 = 5.000.000 yapar :)
-
sadece ve sadece para tuzagı garanti veriyorum sınavı geçtiniz diyelim mülakatta torpil yoksa iş biter.
-
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------
bu servis gorevlisi dedigi tam olark nedir?
Servis görevlisi,bankada bireysel ve kurumsal olarak değişir..kredi çekmek isteyen vatandaşların isteklerini karsılar..maası en az 2000 liradır hocam -
DeMi_R bunu yazdı:
thrbtcell bunu yazdı:
bu servis gorevlisi dedigi tam olark nedir?
Servis görevlisi,bankada bireysel ve kurumsal olarak değişir..kredi çekmek isteyen vatandaşların isteklerini karsılar..maası en az 2000 liradır hocam
-----------------------------yok artık servis görevlisi 2000 alıosa uzman yardımcısı da 3000 lira mı alıo kesinlikle yoktur o kadar.
Toplam Hit: 5887 Toplam Mesaj: 29