Lise,Önlisans,Lisans Halkbankası Memur Alıyor..
-
Zaten torpilliler girecek deyip girmezseniz sınava hata edersiniz..Çalıştıysanız grin sınava sansınızı deneyin.Uzmanlık gibi sınavlara giriş hakkı sınırlı.Çalışmadıysanız girmeyin :)
-
2008 yılında yapılan sınavın soruları ve cevap anahtarları var . biraz çalışılırsa kazanılrı önemli olan tercih yapılacka illeri iyi tutturmak genlde istanbul şanslı banka sayısının çokluğundan torpil işine gelicne Tamamen torpil dönüyor..
-
alacakaranlik
İstanbul'un şanslı olmasına katılmıyorum. Banka sayısı fazla ama insan sayısı çok çok daha fazla.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------alacakaranlik
İstanbul'un şanslı olmasına katılmıyorum. Banka sayısı fazla ama insan sayısı çok çok daha fazla.
-----------------------------
Evet dediğin gibi aslında Torpil sayısının En çok döndüğü yerlerden biriside orası ,Bütün vekillerin İstanbulda bir bağlantısı var onların yegenlerinden akrabalarından kolay kolay sıra gelmez ama d.bakırda 3 banka varsa istanbulda 30 vardır o açıdan . -
Benim arkadaşım bu sınava girmişti ve torpil falanda yoktu ve mülakattanda geçti.
Fakat İstanbul değil Balıkesir di. İstanbulda zor olacağını zannediyorum
-
lise sonrası olarak Ticaret çıkışlılar için 1 numara bana kalırsa
-
o yazdığın iller sadece müfettiş yardımcıları için.İş işten geçti sınav oldu bitti ama uyarayım dedim.Ankara da banko görevlisi 60 puanla kapattı.Bütün 60 alanları ankara için mülakata çağıracaklar.Ben 51 aldım.Sınava 300 bin eleman başvurmuş bizim dershanede bi kız vardı 300 bini duyunca götüyle gülmüştü yerin dibine girdim resmen :D
-
hep derler müfettişlikte aile hayatı olmaz. 15 sene dolaşır sonunda bi bankanın müdürü olursun diye. bana göre en iyisi sayıştay ile maliye denetmenliği. onlarda kazık gibi sınavlar yapıyolar.