Locker'den Paypla'a Para Aktarımı.?*?
-
s.a arkadaşalar lockerz hesabımdaki ptz leri payla' nasıl atkrabilirm bilgisi olan varmı.?
-
varmı böyle bişey?
-
bir kaç yerde gördüm adam aktarmı ne aldığını anlatıyor :S:S nasıl aktardı hakkında bilgi vermedi
-
öyle bişey olduğunu sanmıyorum ocaktan beri kullanıyorum lockerz görmedim ben yani ancak redeemde paypal alırsan ptzlerle öyle aktarırsın ptzleri direk paypal'a aktarım yok.
-
insidae bunu yazdı:
-----------------------------
öyle bişey olduğunu sanmıyorum ocaktan beri kullanıyorum lockerz görmedim ben yani ancak redeemde paypal alırsan ptzlerle öyle aktarırsın ptzleri direk paypal'a aktarım yok.
-----------------------------dai bn yeniyim redeem ne oluyor bide paypala nasıl alacaz?
-
lockerz hesabımı satıyorum :)
-
avluka bunu yazdı:
insidae bunu yazdı:
-----------------------------dai bn yeniyim redeem ne oluyor bide paypala nasıl alacaz?
-----------------------------her ay sonu mesela 26 yada 28 inde onlar belirliyorlar akşam saatlerinde 9 gibi açılan alışveriş kısmıdır oradan 1-2 dakika içinde ürün almak için redeem e girersin ürün alırsan şanlısın alamazsan bidahaki ay sonunu beklersin sadece 1 gece olur bazı zamanlar ay ortasındada açtıkları oluyor lockerz hesabında en sağda yeşil kısım var redeem yazar ordan bakabilirsin.Ürünlerde paypal'da var tabikide 25 dolar veya daha fazlaları var ptz puanın yeterse ona göre paypalı redeemleyebilirsin.Dün itibariyle shop bölümü açıldı artık 7/24 saat ürün alabileceğiz fakat şuanda amerikadaki Z list'lere açık bize birdaki ay açılcak ürünlerin ptzleri 10 kat arttı tabikide.Daha ayrıntılı anlatırım istersen pm at yardımcı olurum msnden vs.
-
şu dandirik t-shirt dışında ürün alabilen varmı lockerz da
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------Ahaha bana onu da yollamadılar 3 ay oldu :D
yanlız shop olayı harika olmuş, ptz ler uçmuş ama eğer gerçekse şahane
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------aynen hocam banada gelmedi t-shirt :D
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
shop olayından sadece US yararlanabiliyor. uluslararası olsaydı iyi olurdu. benim tavsiyem siz lockerzi sakin sakin takip edin ve puan kasın. bazı günler x2 ptz veriyor. o günleri bekleyin video izlemek için. ilerde daha iyi şeyler olacak dağıtım hakkında sanırsam. bende 2700 puan oldu halen kasıyorum. gerçi geçen dağıtımı 15 dk ile kaçırdım ya :/