Locker'den Paypla'a Para Aktarımı.?*?
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
AntiSeptiK bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
şu dandirik t-shirt dışında ürün alabilen varmı lockerz da
-----------------------------Ahaha bana onu da yollamadılar 3 ay oldu :D
yanlız shop olayı harika olmuş, ptz ler uçmuş ama eğer gerçekse şahane
shop olayından sadece US yararlanabiliyor. uluslararası olsaydı iyi olurdu. benim tavsiyem siz lockerzi sakin sakin takip edin ve puan kasın. bazı günler x2 ptz veriyor. o günleri bekleyin video izlemek için. ilerde daha iyi şeyler olacak dağıtım hakkında sanırsam. bende 2700 puan oldu halen kasıyorum. gerçi geçen dağıtımı 15 dk ile kaçırdım ya :/
-----------------------------shop'tan US ların z listleri yararlanıyor bazı ürünler fresh out olmuş bile baggu falan :d , bendede 3000 civarı var geçen dağıtımda elektronik hemen bitti iMAC ile termos bide paypal 25 vardı ben girdiğimde , tshirtler duvar kağıtları vardı almadım hiçbirini.Shop'taki ürünlerin ptzleri artmış normal redeem'e kaldık yine x10 yapmışlar resmen mesela ps3 , 33369 ptz mi neydi shopta bide kargo parası için 200 ptz veriyorsun : ) , ama değişik bi olay var shoptaki ürünler alışveriş sonuçta gift olarak yollanmaycak gümrükten bize girermi para ? yoksa shoptaki ürünlerin fiyatlarını ptzlermizle 200 dolar a kadar düşürsek mesela ps3 ü :d 200 dolara düşürsek gümrükten sorunsuz geçermi 200 dolar diye acaba ?