Login Olma Sayisi İle İlgili
-
demin baktimda 2003 den beri üye olmama ragmen login olma sayim sadece 786
evden girerken firefox da isim sifre kayitli yani otomatik giriyor o zaman login olma sayisi artmiyormu
demin cafede girdim sifreyi yazdim baktim 787 olmus
komplex var bende bazi günler 5 10 defa girdigim oluyor
bence en az iki kati olmasi lazim
etliye sütlüye fazla karismam ama yinede en eski üyelerden biri oldugum icin gururda duyarim hafiften
her gün ac karni ilk sigaradan sonra tahribati acipda acilan konulara bakmazsam isim rast gitmez
nedir bu isin asli bir aydinlatsaniz
-
cok fazla login takilmiyosun demek haci :) takilsan makinanin cachesinde kayitlidir yane
-
ayamann bunu yazdı:
-----------------------------
her gün ac karni ilk sigaradan sonra tahribati acipda acilan konulara bakmazsam isim rast gitmez
-------------------------
Nickinin altına tahrikolik ünvanı atılası mürid.
-
doğaldır hocam bende opera kullanıyorum deepfreeze de var.
kayıt tutamıyor login az ancak sabahtan akşama kadar onlinem
-
Bende neredeyse 2 yıllık üyeyim hergün girerim tbtye ayrıca 1.5 yıldır pcme bırak format atmayı doğru düzgün cookies bile temizlemedim çok az pass yazıp login oldum hep beni hatırlada ve 2236 küsür loginim var . Ya sen girmion yada sende bi hata var :D
edit : mozillayı açtım kapadım 2237 oldu mesela.
-
EpheSuS bunu yazdı:
Bende neredeyse 2 yıllık üyeyim hergün girerim tbtye ayrıca 1.5 yıldır pcme bırak format atmayı doğru düzgün cookies bile temizlemedim çok az pass yazıp login oldum hep beni hatırlada ve 2200 küsür loginim var . Ya sen girmion yada sende bi hata var :D
-----------------------------10 yüz milyon virüsçük yutmuşsundur :D
-
farkında değilsindir de login takılmıyorsundur. ya da devamlı sayfa açıktır. :)
-
tekrar login olabilmen için önce logout olman lazım.
-
Sencer bunu yazdı:
ayamann bunu yazdı:
-------------------------
Nickinin altına tahrikolik ünvanı atılası mürid.
dayi baktimda imza olarakda fena durmuyor
----------------------------- -
hocam login sayın 700 olsa ne farkeder 7 milyon olsa ne farkeder :D
20 bin logine çatal bıcak takımı falan mı var :D
-
Üye Detayları Username : HoLyCat ID : 36172 İsim : ali Soyisim : riza Yaş : 26 Cinsiyet : Erkek Medeni Hali : Bekar Ülke : Türkiye Şehir : Taşı Topragi Altın Üye İstatistikleri
Login Olma sayısı : 1984 Forumda Açtığı Konular : 35 Foruma Attığı Mesajlar : 819 baya login olmusum :)