Logitech M720 Triathlon Kullanan Var Mı ? (Macos)
-
Hem desktop windows hemde 2 tane macbook cihaz kullanıyorum. Şuanda logitech Master3s kullanıyorum Macos da ki desktoplar arası geçiş için şu aşağıda ki tuşu olmadiğinın ciddi eksikliğini çekiyorum :
https://disk.yandex.com/i/ExNKt7CMI73_bwTriathlon'a geçmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden. bi tık ufak elime küçük gelecektir birde pil'i sarjli değil diye ikilemdeyim. Sizin önerebileceğiniz farkli bir ürün var mı diye danışmak istedim.
-
https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g502-x-plus-kablosuz-hero-25k-sensorlu-rgb-aydinlatmali-oyuncu-mouse-siyah-p-HBCV0000329SU3 Bu alet ile master3s'in birleşimi ne güzel olurdu. Yap böyle taşakli bi alet verelim 10K kafa rahat takilalim amk. Niye all in one bi ürün yapmiyor bu adamlar.
-
adam 10k lık mouse kullanıyor, ben hala macbook touchpadi kullanıyorum.
-
-
Ben kullaniyorum bu mouseu ele oturmasi gayet iyi pil olarak da ben simdiye kadar bir sorun yasamadim. Yaklasik 6 aydir ayni pille calisiyor. Bunun bi de klavyeli setinden kullaniyorum o da son derece kaliteli. Tas gibi cihaz
-
Abi muhtemelen değerlendirmişsindir ama basit usul bir KVM alsan masa üstünden şak şak basarak geçsen? gerçi bunun arayışındaysan çok fazla context-switch yapıyorsundur o yüzden konforu nasıl hissettirir bilemiyorum.
-
mugen bunu yazdı
Abi muhtemelen değerlendirmişsindir ama basit usul bir KVM alsan masa üstünden şak şak basarak geçsen? gerçi bunun arayışındaysan çok fazla context-switch yapıyorsundur o yüzden konforu nasıl hissettirir bilemiyorum.
Bro bu mxkeys kullanıyorum klavye olarakda. Öyle bi rahatlık ki bunlar ile windows dan bir dosyayi kopyaliyip macos 'a yapiştira biliyorsun. Sanki tek bilgisayar gibi oluyor. direk bi makineden diğer makineye atlıyor, oradan buraya 2 monitor arasi geçer gibi geçiyorsun. Mx Anywhere 2 mouse'undan çok memnundum. Hayranı idim. 2 serisini bitirip 3'e geçtiler. bu resimde gösterdiğim sağ sol switchlerini kaldirmişlar.
-
spybreak bunu yazdı
Ben kullaniyorum bu mouseu ele oturmasi gayet iyi pil olarak da ben simdiye kadar bir sorun yasamadim. Yaklasik 6 aydir ayni pille calisiyor. Bunun bi de klavyeli setinden kullaniyorum o da son derece kaliteli. Tas gibi cihaz
Klavye olarak ne kullanıyorsun hocam.
-
M590 silent model kullaniyordum ayni anda 2 cihazda mac ve windowsta tek tusla hizlica gecis yapiyordum yada 2 mac cihazda fark etmiyordu. Cok memnundum hatta x cihazdaki dosyayi kopyaladiginda diger cihaza yapistiriyordu uygulamalar kurulu ise.
Suan M650L kullaniyorum bunda tek cihaz destekli daha sessiz oldugu icin tercih ettim
Dedigin modelde 3 cihaz destekliyor 3 cihazda kullanabilirsin -
rakkoc bunu yazdıspybreak bunu yazdı
Klavye olarak ne kullanıyorsun hocam.
Iste bunu kullaniyorum,
-
aq 3s'inin tuşunu gitmiş alt koymuşlar yavç Triathlon gibi kenara bi yere koysana ya da yan tuşlardan birine atamama müsade etsene. ne güzel pc den telefona geçiyorum ama altını kaldırıp basmak zor geliyor.