folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Logitech M720 Triathlon Kullanan Var Mı ? (Macos)

Logitech M720 Triathlon Kullanan Var Mı ? (Macos)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

Bu arada yanlış mı hatırlıyorum, klavye ile fareyi pairleyince geçişleri klavye üzerindeki tuşlardan yapamıyor muyduk bunlarda?

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    Liquid bunu yazdı

aq 3s'inin tuşunu gitmiş alt koymuşlar yavç Triathlon gibi kenara bi yere koysana ya da yan tuşlardan birine atamama müsade etsene. ne güzel pc den telefona geçiyorum ama altını kaldırıp basmak zor geliyor.

LogiOptions dan Flow'u açarsan o tuşa basmadan da geçiş yaptirabiliyorsun.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    mugen bunu yazdı

Bu arada yanlış mı hatırlıyorum, klavye ile fareyi pairleyince geçişleri klavye üzerindeki tuşlardan yapamıyor muyduk bunlarda?

Hocam benim bahsettiğim desktop lar arası geçiş 2 makien arası değil. Mac makienm 49 inc monitore bağlı. üzerine 3-4 tane desktop sablonu tanimli birisinde Mail, whatsap,telegram, discord sıralı mesela. diğerinde VScode, Navicat ve terminal açık. tek tuş ile ikisi arasında geçiş yaparak işine devam ediyorsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    mugen bunu yazdı

Hocam benim bahsettiğim desktop lar arası geçiş 2 makien arası değil. Mac makienm 49 inc monitore bağlı. üzerine 3-4 tane desktop sablonu tanimli birisinde Mail, whatsap,telegram, discord sıralı mesela. diğerinde VScode, Navicat ve terminal açık. tek tuş ile ikisi arasında geçiş yaparak işine devam ediyorsun.

Abi kusura bakma ben olayı çok çok yanlış anlamışım :) şimdi oldu :) hatırladığım kadarıyla şunu yapabiliyordun ama abi, bu başparmak altındaki slikon altında da bir tuş vardı, parmak boğumu ile ona bastırıp fareyi gesture gibi sağ ya da sol yaptığında ileri ya da geri desktopa geçiş atabiliyordun, logi optionsda ayarı vardı diye hatırlıyorum. 

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    mugen bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    mugen bunu yazdı

Abi kusura bakma ben olayı çok çok yanlış anlamışım :) şimdi oldu :) hatırladığım kadarıyla şunu yapabiliyordun ama abi, bu başparmak altındaki slikon altında da bir tuş vardı, parmak boğumu ile ona bastırıp fareyi gesture gibi sağ ya da sol yaptığında ileri ya da geri desktopa geçiş atabiliyordun, logi optionsda ayarı vardı diye hatırlıyorum. 

evet bro ama stabil calismiyor. O modda logioption ekranda menü cikartiyor. Sen oradan sağ sol yapiyorsun. O kısım sorunlu + Mesela bi chrome tab'ini tuttun. 2. veya 3. desktop state'e taşıyacaksan o kisimi desteklemiyor. 

Toplam Hit: 1330 Toplam Mesaj: 16
logitech mouse