Logitech X540 Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

x540 almayı planlıyorum  x530 arasında ne fark vardır  kullanan deneyen referans verecek varmıdır ses nasıl kullanan bilgi verirse cok iyi olur

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam kumandadan başka wooferın dizaynı farklı bende x530 war  geçen aldım  gayet güzel   öneririm bunu evde kullancaksan yetiyor bu 

x530 un sesi güzel baslarıda iyi memnunum ama tek kötü yanı var x540 larda varmı bilmiyorum birisi prizi kapattıgında hemen etkilenip saniyelik cızırtı yapıyor fazla kafaya takılcak birşey değil :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

fazla fark yok fiyatları ve görünümleri farklı bence

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

kolonların kabinleri demir ve mix olayı var fark olarak  aradaki 60 tl sesini denemedim

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:
    -----------------------------

kolonların kabinleri demir ve mix olayı var fark olarak  aradaki 60 tl sesini denemedim

ben microlab alıcakdım kalmamışdı o modeli ucuz diye aldım güzel yani alabilyiosan microlab al aslında acayip şahane onlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:

Foxxxxxx bunu yazdı:

ben microlab alıcakdım kalmamışdı o modeli ucuz diye aldım güzel yani alabilyiosan microlab al aslında acayip şahane onlar

o nedir link verirmisin x540 alacaktım teşhir ürünü kalmış sadece

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

teşhür ürünü alacağına x530 al. arkadaşımda var gayet memnun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Bn x540 kullanıorum. tek sorunum vardı laptopra arka ikiden sesler 5.1 yapınca ses kötü geliodu. aradım yenisini yolladılar oda aynıydı sonradan fark ettimki bi sorun olduğunu anladım 3dişi var pc ye girmesi gereken bnde bunu 3ünü tek girişe bağlayan aparat aldım ve laptoptan müthiş perpormans alıorum. kumandasında bas ayarı filn var kablolarıda uzun . ben tavsiye edeerim şahsen. memnun kalırsın baslarda filan gerçekten güzel tam yerinde atıyor ne yavaş ne hızlı müzği takip ediyor a

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

logitechten şaşman 6 sene kullandım 5+1 sistemini bir sorun cıkmadı sattım 100 tl ye şimdi yenisini almayı düşünüyorum oda logitech olacak dün teşhirde z 5500 sesini dinledim gercekten cok mükemmel yıkacaktı ürün standlarını parasıda iyi 590 tl şimdili,k 540 la idare edeyim diyorum daha sonra onu alırız teşekkürler bilgi için

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Z 5500 bi ara 350 tlydi arada bazı mağazaşarda fiyatını indiriyorlar. Takkip et. bende şuanda 2 tane x540 var ikside süper yani logitechten şaşma derim alırsanda x540 al. bn bnmki bozuldu dedim bana şunu yap filn dediler yaptım olmadı hemen yenisi yolladılar irlandadan. hatta telefondaki bana z 5500 yollayalım buda sorun olursa dedi ama arkaşlarına sormuş elinde x 540 var diye yollayamadı müşterisine düşünen bir firma :D

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 2090 Toplam Mesaj: 17