Logitech X540 Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

eskisini geri alıyorlar mı nasıl yenisini gönderiyorlar hayret enteresan memnuniyete bak burda kapı komsundan alsan bir sürü rezillik  :) 350 olsa z5500 hemen alırım hiç düşünmeden

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:
    -----------------------------

eskisini geri alıyorlar mı nasıl yenisini gönderiyorlar hayret enteresan memnuniyete bak burda kapı komsundan alsan bir sürü rezillik  :) 350 olsa z5500 hemen alırım hiç düşünmeden

yok eskisini geri almadılar oda bende kaldı. acelen yoksa sitleri filn takip et çnkü 350 ye indi yani ses sistemim olmasa alırdım ama gerek yok bana yetiyor x540 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı:

Foxxxxxx bunu yazdı:

yok eskisini geri almadılar oda bende kaldı. acelen yoksa sitleri filn takip et çnkü 350 ye indi yani ses sistemim olmasa alırdım ama gerek yok bana yetiyor x540 

Hangi siteleri takip edeceğiz? Bilgilendirirsen sevinirim.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

bu logitech in beleş yollayan numarası hangisi ?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bboy_kaya
    bboy_kaya's avatar
    Erkek

arkadaşlar eğer elektronik müzik dinliyorsanız Logitech'ten şaşmayın derim. 2 yıl kadar 2+1 'ini, ve 3 yıldırda x540 kullanıyorum. o küçücük 2+1 den bile deli gibi bass geliyor. fakat, bass yerine tizz'den verim almak istiyorsanız creative tek markadır. dinlediğin müzik türüne göre bu 2 markadan tercihini yap..

Love is nothing without fucking!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    resul
    resul's avatar
    Erkek

5 buçuk seneye yakın bir süredir x540'ı kullanıyorum şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım, memnunum

---
Toplam Hit: 2089 Toplam Mesaj: 17