Logitech X540 Hakkında
-
eskisini geri alıyorlar mı nasıl yenisini gönderiyorlar hayret enteresan memnuniyete bak burda kapı komsundan alsan bir sürü rezillik :) 350 olsa z5500 hemen alırım hiç düşünmeden
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------
eskisini geri alıyorlar mı nasıl yenisini gönderiyorlar hayret enteresan memnuniyete bak burda kapı komsundan alsan bir sürü rezillik :) 350 olsa z5500 hemen alırım hiç düşünmeden
-----------------------------yok eskisini geri almadılar oda bende kaldı. acelen yoksa sitleri filn takip et çnkü 350 ye indi yani ses sistemim olmasa alırdım ama gerek yok bana yetiyor x540
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------yok eskisini geri almadılar oda bende kaldı. acelen yoksa sitleri filn takip et çnkü 350 ye indi yani ses sistemim olmasa alırdım ama gerek yok bana yetiyor x540
Hangi siteleri takip edeceğiz? Bilgilendirirsen sevinirim. -
bu logitech in beleş yollayan numarası hangisi ?
-
arkadaşlar eğer elektronik müzik dinliyorsanız Logitech'ten şaşmayın derim. 2 yıl kadar 2+1 'ini, ve 3 yıldırda x540 kullanıyorum. o küçücük 2+1 den bile deli gibi bass geliyor. fakat, bass yerine tizz'den verim almak istiyorsanız creative tek markadır. dinlediğin müzik türüne göre bu 2 markadan tercihini yap..
-
5 buçuk seneye yakın bir süredir x540'ı kullanıyorum şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım, memnunum