Logitech Z-506 5+1 Sorunu Kafayı Yedirtecek ?
-
Arkadaslar Merhaba;
3 gün önce aldığım Logitech Z-506 5+1 ses sisteminde 2 hoparlör ve bass dışında diğer 3 hoparlör çalışmıyor. Müzik çalmaya başladığında çok çok az ses geliyor diğer 3 hoparlörden. Asus realtek high definition audio ayarını yaptım ama gene tik yok. 5 hoparlörden de ses alamıyorum. Bilen arkadaslar yolunu yordamı varsa yardımcı olursa çok sevinicem. Kablolarında sıkıntı olacağını zannetmiyorum hepsini aynı renk girişine bağladım. 3 adet kabloyuda pc arka kısmına taktım. 2 gündür bu zımbırtıyla uğraşıyorum. Ayarlarını aşağıda ki gibi yaptım.
.

-
pc den tek çıkış mı alıyorsun?
-
ZaZu bunu yazdı
yok hocam 3 çıkış pc 3 çıkış bass arkası birbirine renk uyumu ile aynı olacak şekilde bağlı
-
driver güncellei denetim masasındaki ses ayarlarını kontrol et.
Birde başka 5.1 ses çıkışı desteği veren pc de dene belki cihazda sorun var
-
BrighStar bunu yazdıZaZu bunu yazdı
yok hocam 3 çıkış pc 3 çıkış bass arkası birbirine renk uyumu ile aynı olacak şekilde bağlı
ses ayarlarından ses denemesi yaptın ve doğru şekilde ses geliyorsa her uydudan tek tek,
1 - Çıkışlarda problem var ses kartı ile dene veya çıkışları değiştir dene (mesela bass ve center çıkart az ses gelen hoparlörleri tak)
2- Uydularda problem var? yukarıda dediğimi deneyebilirsin veya sorunlu uyduların çıkışlarını telefona takıp deneyebilirsin
artı olarak mp3 ler zaten stereo olur sen dijital olarak onu hoparlörlere dağıtırsın. 5.1 bir film ses vs birşey bul indir onu dene.
-
Benim cihazda da aynı sorun var ama sorun demek yanlış ben de araştırmıştım sanırım ses kartı olmadan 5'inden verim alınmıyor..
-
Walla ben arkadan tek kablo ile yeşil takılı dostum o halde bile alıyorum sen kontrol konsolunda ayarlarını kontrol et bir de denetim masasında ses içerisinde tüm haporleri doldur diye bir seçenek var ona da bak eve gidince ama kendinimkini kontrol eder sana yazarım
-
hocam bende logitech g51 var, onda 4 adet kablo takılıyor pc ye.
3 kablo demişsin, orda bi sıkıntı olmasın?
-
Sevabına teamviewer den bağlanıp ayarını bilen varsa yaparsa çok memnun olurum var mı yapacak bi murit ?
-
BrighStar bunu yazdı
Sevabına teamviewer den bağlanıp ayarını bilen varsa yaparsa çok memnun olurum var mı yapacak bi murit ?
pm
-