Logo Konusunda Eleştirileriniz
-
overbite bunu yazdı:
-----------------------------çok renkli anlaşılması zor, olmamış bence
-----------------------------aynen
-
ne kadar şenlikli bir belediyeymiş
-
sade şıktır
-
çocuklara şeker tasarımı yapmıosan olmamış hacım bu :s
-
şu dikit varya taş, o çok güzel.Onun altını yuvarlayıp, b 'gibi yapılabilirse süper olur.Yanındaki b'ye ihtiyaç kalmaz.FAkat o siyah çizgilerle falan yuvarlanması gerek.
o şekildeki taş, bergama'nın başına koyulabilir.Yada aynen durabilir.
Fakat 3-4 farklı varyasyon denemek laızm.Belediye yazısı güzel olmuş bence.Fakat bergama'nın şeklide iyi ama rengi biraz daha cnlı olabilir.
Nerede kullanacaksın bunu ?
birde bergama'daki m'nin üstünü biraz doldura bilirsen sanki çok kesik gibi duruyor.
bir başka versiyonda da; o taş solda dursun , bergama belediyesi sağda.Çözelim istiyorsan senin işini.
-
ciddi bi amblem olucaksa olmamış ancak şenlik tarzı bişey için afişeyse olabilir ama B pek anlaşılmıyor ayrı kalmış diğerlerinden :)
-
dediklerimi gimple yapmaya çalıştım.Böyle birşey çıktı.Eminim güzelleştirebilirsiniz.
adını unuttuğum o taş çok güzel.Üstüne alev konulabilir (hani şu bilgi ve aydınlık meşalesi) ben bile bile kırmızı birşey akıyor gibi bıraktım.Yazının kırmızısını biraz daha açtım.
grafiker arkadaşlar mıncıklayarak daha iyisini yapabilir, ben fikri veriyorum.Ama şöyle birşey ;
o b'yi hiç kopmadan devam eden siyah çubuklar izlerse güzel olur.Ben kesip yapıştırdım.Nasıl yapılır bilemediğimden

-
zumsuk bunu yaptı:
-----------------------------
-----------------------------gibi.. daha iyi
-
Hocam renkler cok cırtlak göze çok batıyo yani güzel ama insanı çok rahatsız ediyo bence daha sade olursa daha güzel olurdu sanki :)
-
gözü yoruyor.