Logo Tasarlanır-Animasyon Yapılır
-
eğer istediğiniz logonun fikrini zikrini veririseniz çok ucuza tasarımını yaparım ps kulllanıyorum tasarım için animayon da yapılır onun için de after effects
-
rapid yada megaupload yada hotfile premium karslığında yapıyormusun??
-
eleman vektörel isterse ne olacak :|
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
eleman vektörel isterse ne olacak :|
-----------------------------basit yapamayacağımı söyleyeceğim napalım ullistatör bilmiyorum ne uygulamlı eğitim bulamadım buursam 1 haftaya onuda yaparım
-
up
-
hocam şahsi fikrim olarak o kadar usta varken seni seçmezdim tbt de :) kendini geliştirmen lazım fazlaca
-
Stargazer bunu yazdı:
hocam şahsi fikrim olarak o kadar usta varken seni seçmezdim tbt de :) kendini geliştirmen lazım fazlaca
-----------------------------biliyorum ve çalışıyorum
-
asiminnesli bunu yazdı:
eğer istediğiniz logonun fikrini zikrini veririseniz çok ucuza tasarımını yaparım ps kulllanıyorum tasarım için animayon da yapılır onun için de after effects
-----------------------------bi kaç çalışmanı koyda bakalım ne kadar iyisin ?
-
darq bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------bi kaç çalışmanı koyda bakalım ne kadar iyisin ?
-----------------------------öyle direk çalışmam yok yaptığım 1-2 şey var ama bulamam zaten eğer yaptırmak istiyorsan nasıl bişi istediğini söyle yapayım beğenmezsen para falan istemem merak etmeyin
-
emeklemeden ışınlanmaya çalışma, daha 1-2 hafta öncesine kadar buton vs, en temel örnekleri istiyordun flashtan,nasıl animasyon yapacak seviyeye geldin? sabır azcık.
-
referans varmı ?