Logo Tasarlanır-Animasyon Yapılır
-
Baya yuklenmissiniz adama yahu..:) Ama hakli yuklenmeler bunlar..
Arkadas genel olarak iyi niyetli gorunuyor, ben de gorusmustum birkac defa logo icin..
Ama cok gelistirmen lazim dostum kendini. Daha sonra bunlar benim yaptiklarim, bunlarda benim referanslarim diye acarsin konuyu, uygun goren olursa seni bulurlar zaten.Yani profesyonellik biraz bunu gerektirir.. Is hayatina girdiginde zamanla anlarsin bunlari. Ama genc yasinda bunlarla ugrasman guzel seyler. Ben senin yasinda ne yaptigimi hatirlamiyorum bile. Ama sen kötü de olsa tasarimla filan ugrasmistim diye hatirlayacaksin.
Yukardaki arkadaslarin soyledikleri seni kamcilasin, daha iyisini yapmaya calis herzaman.
Kolay gelsin..
-
tasrım ypamak için photoshop u flash ı çözmek gerekmiyor ki biraz düşünce ve hayalle yapılır kesinlikle uğraşıyorum bu arada ilk logomu yapar yapmaz yollarım tbt ye
-
Efendi bunu yazdı:
-----------------------------
asiminnesli bunu yazdı:
tasrım ypamak için photoshop u flash ı çözmek gerekmiyor ki biraz düşünce ve hayalle yapılır kesinlikle uğraşıyorum bu arada ilk logomu yapar yapmaz yollarım tbt ye
MsPaint Uzmanısın Heralde :)
-----------------------------arkadaşın yaşı biraz küçük ama bu işlere hevesli kendisi sanırım ama biraz aceleci para kazanmak için :) hoş karşılıyalım
-
calısmalarını bır koy abakalım reis.
fotoporfolyo göster de ona gore kafada sekıllensın yaptırmak ısteyenlerın
-
bana 5 adet glow efektli movieclipin oluşturduğu particle efekt animasyonu yaparmısın flashtan (as3), terime aldanmayın çok basit, sana ihtiyacın olan koduda veriyorum. Glow efektli movie clipe isim ver (glwmc)
var dnmmc:glwmc = new glwmc();
dnmmc.x = //apsis
dnmmc.y = //ordinat
AddChild(dnmmc);
bunu timer'a ata ve kodu tamamla, sonra beraber bir sonuç çıkaracaz konudan, kesinlikle küçümseme yok mesajda, sadece ders çıkaracaz.
-
konunun seviyesini düşürmeyin arkadaşlar aksi taktirde mesajlarınızı silmek zorunda kalabilirim.