Logo Tasarlanır-Animasyon Yapılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Baya yuklenmissiniz adama yahu..:) Ama hakli yuklenmeler bunlar..

Arkadas genel olarak iyi niyetli gorunuyor, ben de gorusmustum birkac defa logo icin..

Ama cok gelistirmen lazim dostum kendini. Daha sonra bunlar benim yaptiklarim, bunlarda benim referanslarim diye acarsin konuyu, uygun goren olursa seni bulurlar zaten.Yani profesyonellik biraz bunu gerektirir.. Is hayatina girdiginde zamanla anlarsin bunlari. Ama genc yasinda bunlarla ugrasman guzel seyler. Ben senin yasinda ne yaptigimi hatirlamiyorum bile. Ama sen kötü de olsa tasarimla filan ugrasmistim diye hatirlayacaksin.

Yukardaki arkadaslarin soyledikleri seni kamcilasin, daha iyisini yapmaya calis herzaman.

Kolay gelsin..

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

tasrım ypamak için photoshop u flash ı çözmek gerekmiyor ki biraz düşünce ve hayalle yapılır kesinlikle uğraşıyorum bu arada ilk logomu yapar yapmaz yollarım tbt ye   

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Efendi bunu yazdı:
    -----------------------------

asiminnesli bunu yazdı:

tasrım ypamak için photoshop u flash ı çözmek gerekmiyor ki biraz düşünce ve hayalle yapılır kesinlikle uğraşıyorum bu arada ilk logomu yapar yapmaz yollarım tbt ye   

MsPaint Uzmanısın Heralde :)

arkadaşın yaşı biraz küçük ama bu işlere hevesli kendisi sanırım ama biraz aceleci para kazanmak için :) hoş karşılıyalım

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

calısmalarını bır koy abakalım reis.

fotoporfolyo göster de ona gore kafada sekıllensın yaptırmak ısteyenlerın

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

bana 5 adet glow efektli movieclipin oluşturduğu particle efekt animasyonu yaparmısın flashtan (as3), terime aldanmayın çok basit, sana ihtiyacın olan koduda veriyorum. Glow efektli movie clipe isim ver (glwmc)

var dnmmc:glwmc = new glwmc();

dnmmc.x = //apsis

dnmmc.y = //ordinat

AddChild(dnmmc);

bunu timer'a ata ve kodu tamamla, sonra beraber bir sonuç çıkaracaz konudan, kesinlikle küçümseme yok mesajda, sadece ders çıkaracaz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

konunun seviyesini düşürmeyin arkadaşlar aksi taktirde mesajlarınızı silmek zorunda kalabilirim.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 2936 Toplam Mesaj: 17