Logo,Banner V.S Tarzda Makul Fiyata Tasarım Yapıyorum
-
hocalarım bu hafta sonu canım sıkılmasın diye boyle bi iş yapıyım dedim 4. sınıf grafik tasarım öğrencisiyim. bu hafta sonu ilgileniceğim için flash falan yapamam kendimi çok fazla kasmak istemiyorum photoshop,illustrator,freehande çalışıcam. ayrıyetten ödemeyi iş sonunda alıcam ve sadece iş bankası olarak hesabıma.
-
kesinlikle amacım başka arkadaşları baltalamak değildir belirtmek isterim bnmki sadece bu hafta sonu olan bir şeydir. =)
-
Meslektaşıma kolay gelsin (: bi kaç referans koysaydın daha iyi olurdu.
-
hocam teşekkur ederim =) referans eklemedim çünkü iş sonunda alıcağım için beğenmezse zaten almaz =)
-
Bir iş var ben yaptırmak istiyorum. Eğer birkaç referansın varsa koyabilir misin? Tarzını anlamak için :)
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Bir iş var ben yaptırmak istiyorum. Eğer birkaç referansın varsa koyabilir misin? Tarzını anlamak için :)
-----------------------------pm olrak gönderiyorum hocam
-
arkadaşla güzel bir iş yaptık kendisi iyi çalışıyor. Hakkını verdi işin. Tavsiye ederim.. :)
-
Komple psd olarak çalışma yapıyormusun ?
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşla güzel bir iş yaptık kendisi iyi çalışıyor. Hakkını verdi işin. Tavsiye ederim.. :)
-----------------------------teşekkur ederim =)
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------Komple psd olarak çalışma yapıyormusun ?
-----------------------------farketmez hocam ama ne istedğine bağlı özele gelirsen konuşalım ordan istersen daha rahat anlaşabiliriz.
-
4.sınıf mı hocam grafik tasarım 2 yıllık değil mi ya ?? :)) demek ki 4 yıllığıda varmış