Logo,Banner V.S Tarzda Makul Fiyata Tasarım Yapıyorum
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------4.sınıf mı hocam grafik tasarım 2 yıllık değil mi ya ?? :)) demek ki 4 yıllığıda varmış

-----------------------------olmazmı hocam şu anda bir çok üniversitede mevcut =)
-
makul fiyattan kastın ne hocam ?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------makul fiyattan kastın ne hocam ?
-----------------------------işin uğraştırıcılığına göre değerlendiriyorum aslında uzun sürücek bir işi almıyorum yada o kişiye önerilerle geliyorum o arkadaş kabul ediyorsa fiyat konusunda anlaşırız o kadar büyütülcek ücretler değil =)
-
hayırlı işler hocam
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------hayırlı işler hocam
-----------------------------teşekkur ederim hocam =)
-
can sıkıntım devam etmekte isteyen olursa burdayım hala =)
-
yaptıgın tasarımı karsıyamı gonderıosun nasıl oluyor ?bana gosterdn ben begenmedım dedım halbukı begendım para falanda vermedım ee ?
-
buyuk ihtimalle gonderdigi resimin uzerine bisiler yazar buyukce ortaya :) hani ornektir yaziyo ya bazi kartlarin ustunde onun gibi.
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------buyuk ihtimalle gonderdigi resimin uzerine bisiler yazar buyukce ortaya :) hani ornektir yaziyo ya bazi kartlarin ustunde onun gibi.
-----------------------------hocam ben yazı falan yazmıyorum samimiyete bağlı aslında ben ona proje 30x30 jpg olarak gonderiyorum he beğenmedim deyipte alır onu koyarsa o kendi kişiliğidir. Ajanslar nasıl calışıyorsa bende aynı mantıkla diolog onemli iki taraf için