Lokal Anestezi İle Cerrahi Operasyon Geçiren Varmı Hiç ?
-
hocam Allah kolaylık versin düşünmesi bile tırstırıyo
-
abi önce ilaç verecek sonra vuracak iğneyi sırtına, sen sadece cart curt sesler duyacan, o seslerin vücudunun kesilip biçilmesinden kaynaklandığını aklına getirmezsen hiçbi zorluk çekmeden olay bitecek :)
merak etme rahat ol hiçbişey anlamıcaksın zaten, fakat uzun bir süre sırt üstü mü yüz üstü mü hangisi deniyosa işte o şekilde yatacan :)
bu arada geçmiş olsun kardeşim, hastanede falan yatacaksan geliriz ziyaretine blutoothla :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------abi önce ilaç verecek sonra vuracak iğneyi sırtına, sen sadece cart curt sesler duyacan, o seslerin vücudunun kesip biçilmesinden kaynaklandığını aklına getirmezsen hiçbi zorluk çekmeden olay bitecek :)
merak etme rahat ol hiçbişey anlamıcaksın zaten, fakat uzun bir süre sırt üstü mü yüz üstü mü hangisi deniyosa işte o şekilde yatacan :)
bu arada geçmiş olsun kardeşim, hastanede falan yatacaksan geliriz ziyaretine blutoothla :)
-----------------------------
saolda :D neden sırtıma iğne vuracak :D alal :D karnıma yada göğsüme vurur a.k :D -
Walla ben gözden 2 kere ameliyat olduğum için gözümden uyuşturuldum, onunda göğsünle alakası pek yok:)
Ama eski kız arkadaşlarımdan birisi burnundaki kemiği aldırmıştı geçen yaz, bütün burnunu kırarlarken makinaların sesini fln duymuş doktorlada konuşmuş ama acı hissetmemişti...
-
abi sırtına dediğim kaburgalarına işte, her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorlarsa :)
-
valla bende burundan ameliyat oldum lokal anestezi ile beni ameliyat eden doktora sarmıştım acı felan olmuyo sen sadece makara yap yok canım acıyacak diye düşünürsen işin zor ama doktorda çok süperdi yaa allah herkese ole güzel doktorlar versin :)
-
highnitrom geçmiş olsun kardesim
aynı lanet olası hastalıktan mı yoksa yine :|
-
saolun hojalar :D karar werdim aldırıyorum fazlalıklarımı :p
gambler cıım :D canem ameliyatta dr.mecbur kaburgaları metal şeyle tutturmuştu her kalp ameliyatı olanda olduu gibim , şimcik ben zayıf olduum için uçları çıkar gibim oldu batmasın rahtsız etmesin kemikler kaynamış alalım onları dedide :D ondan yoksam yeni bi hastalk feln yok çokşükür.. hastaneden dolayı piskoljm çok pis bozuldu ondan sordum zaten tırsıom :D