folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lokal Anestezi İle Cerrahi Operasyon Geçiren Varmı Hiç ?

Lokal Anestezi İle Cerrahi Operasyon Geçiren Varmı Hiç ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    hocam Allah kolaylık versin düşünmesi bile tırstırıyo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

abi önce ilaç verecek sonra vuracak iğneyi sırtına, sen sadece cart curt sesler duyacan, o seslerin vücudunun kesilip biçilmesinden kaynaklandığını aklına getirmezsen hiçbi zorluk çekmeden olay bitecek :)

merak etme rahat ol hiçbişey anlamıcaksın zaten, fakat uzun bir süre sırt üstü mü yüz üstü mü hangisi deniyosa işte o şekilde yatacan :)

bu arada geçmiş olsun kardeşim, hastanede falan yatacaksan geliriz ziyaretine blutoothla :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------

abi önce ilaç verecek sonra vuracak iğneyi sırtına, sen sadece cart curt sesler duyacan, o seslerin vücudunun kesip biçilmesinden kaynaklandığını aklına getirmezsen hiçbi zorluk çekmeden olay bitecek :)

merak etme rahat ol hiçbişey anlamıcaksın zaten, fakat uzun bir süre sırt üstü mü yüz üstü mü hangisi deniyosa işte o şekilde yatacan :)

bu arada geçmiş olsun kardeşim, hastanede falan yatacaksan geliriz ziyaretine blutoothla :)

-----------------------------
    saolda :D neden sırtıma iğne vuracak :D alal :D karnıma yada göğsüme vurur a.k :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Walla ben gözden 2 kere ameliyat olduğum için gözümden uyuşturuldum, onunda göğsünle alakası pek yok:)

Ama eski kız arkadaşlarımdan birisi burnundaki kemiği aldırmıştı geçen yaz, bütün burnunu kırarlarken makinaların sesini fln duymuş doktorlada konuşmuş ama acı hissetmemişti...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    abi sırtına dediğim kaburgalarına işte, her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorlarsa :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kahramanmi
    kahramanmi's avatar
    Erkek
    valla bende burundan ameliyat oldum lokal anestezi ile beni ameliyat eden doktora sarmıştım acı felan olmuyo sen sadece makara yap yok canım acıyacak diye düşünürsen işin zor ama doktorda çok süperdi yaa allah herkese ole güzel doktorlar versin :)

Bende Rüya Çok Sende Tabir Boldur Aslanım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

highnitrom geçmiş olsun kardesim

aynı lanet olası hastalıktan mı yoksa yine :|  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

saolun hojalar :D karar werdim aldırıyorum fazlalıklarımı :p

gambler cıım :D canem ameliyatta dr.mecbur kaburgaları metal şeyle tutturmuştu her kalp ameliyatı olanda olduu gibim , şimcik ben zayıf olduum için uçları çıkar gibim oldu batmasın rahtsız etmesin kemikler kaynamış alalım onları dedide :D ondan yoksam yeni bi hastalk feln yok çokşükür.. hastaneden dolayı piskoljm çok pis bozuldu ondan sordum zaten tırsıom :D

Toplam Hit: 2041 Toplam Mesaj: 19