Lol ' Brand Vs.
-
Brand karakteri için item dizilimi nasıl olmalıdır ? Sırasıyla yazar mısınız ?
-- Yakın oynayamıyorum . Uzaktan oynayabileceğimiz önerdiğiniz karakterler nelerdir . Yeniyim net bilmiyorum . Tek bir karaktere odaklanmak istiyorum .
-
-
çok teşekkürler
... Sizlerin önerdiği başka karakterler var mı ?
emirhantutgun tarafından 08/Eyl/15 11:34 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam sydra oyna eger oynamayı becerırsen counterı yok gıbı bırsey bırtek talon sıkıntılı oda sadece q ıle onun dısında gercekten guzel denemenızı tavsıye ederım
-
zed,yasuo,sydnra,riven,annie,katarina öğrenmeni tavsiye ederim hepsi kanser herodur :D
edit:Trde Oynayan Varsa Eklesin Atarız Arada Nick:Stremauncion
Stremauncion tarafından 08/Eyl/15 11:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Leblanc gerci weste hep first ban oldugu icin alternatif ziggs veya annie
-
Mid e karthus al eğer becerevilirsen takimi sadece ult ile tasirsin. He yok beceremezsen useless olursun.
Ayrica supporta soraka oynamayi ogren oyun al
He yok ben hard core severim dersen supporta tajm kech al her oyun senkndir
Edit : exotic midget ( west ) bronxedan cikamayan biriitim 3 senedir .d
HeadBanger tarafından 08/Eyl/15 11:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Dediklerinizin çoğğunu anlamadım :) sadece karakterleri biliyorum :D bu gece oynayacağım maç ile oyunda 3. günüm olacak :D çok karakter var hepsinin yeri ve görevi farklı . Brand ile başlamak istiyorum kolay gibi geldi . Sonra dediklerinizi tek tek denerim :)
-
hazır buildleri hiç bir zaman kullanma her oyunda duruma göre item almaya alış.
-
emirhantutgun bunu yazdı
Dediklerinizin çoğğunu anlamadım :) sadece karakterleri biliyorum :D bu gece oynayacağım maç ile oyunda 3. günüm olacak :D çok karakter var hepsinin yeri ve görevi farklı . Brand ile başlamak istiyorum kolay gibi geldi . Sonra dediklerinizi tek tek denerim :)
zamanla olur hocam. ilk başladığımda garenden başka oynamazdım hepsi öğrenilmez derdim ama alışıyorsun.
-
hocam öncelikle koridor önemli hangi koridorda oynamak istiyorsun ?
top line de uzaktan iş görebilecek en iyi hero gangplank ve gnar şuanda
mid line diyorsan wictor şuanki metanın yıldızı gibi birşey ama bunun dışında lulu ahri azir oynanabilir.
jungle dersen rac sai gragas 5.15 e kadar eko vardı ama şimdi oda gidik
adc oynarım dersn kalista lucian draven jinx
support oynarım dersen şuanda metanın yıldızı braun ondan sonrada tresh bard alistar
gelelim item runes ve mastreis kısımlarına oynadığın koridora şampiyona ve takım uyumana göre farklılık gösterirsin
karşıda 4 ad 1 ap varsa armor kasarsın ap fazla ise mr kasarsın bunun dışında sup oynuyorsan takıma yönelik eşyalar kasarsın vs vs
kısacası bu işi ancak oynarak öğrenebilirsin. westte oynuyorum furkiak nick istersen ekle birlikte oyun atarız elimden geldiğince yardımcı olurum
westte oynayanlar varsa bu arada birlikte oynamak isterim