folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Lol 14 Gün Ban Sonrası

Lol 14 Gün Ban Sonrası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

ben  ban yemedim ama anahtar kutu ayarını bana da verdiler toxicten. sürekli aram oynadım milletle iyi geçindim, komiklikler şakalar, oyun sonu honorlaşalım falanlar. Honor abandırta abandırta, millete ata ata geçti. artık anahtar ve kutu alıyorum. kara liste gibi bi şeye alıyo sanırım oyun hocam

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

kutudan emin değilim ama anahtar parçağını tamamen rastgele düşüyor.(en azından öyle aksediliyor millete) ama bildiğim birşey var mesela zed'le hep iyi oynuyorsun sürekli kaznaıyorsun ve sürekli iyi not alıyorsun artık o  şampiyonla parçacık düşürme ihtimalin azalıyor. bu toxic olayı nedir hiç duymadım görmedim ?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

kutudan emin değilim ama anahtar parçağını tamamen rastgele düşüyor.(en azından öyle aksediliyor millete) ama bildiğim birşey var mesela zed'le hep iyi oynuyorsun sürekli kaznaıyorsun ve sürekli iyi not alıyorsun artık o  şampiyonla parçacık düşürme ihtimalin azalıyor. bu toxic olayı nedir hiç duymadım görmedim ?

flame.

küfür hakaret takım huzurunu bozmak

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Ephesus

hocam valla sürekli aram ile vakit geçiriyorum. ranked girip daha da sinirleniyorum yoksa

HeadBanger tarafından 22/Eyl/16 21:30 tarihinde düzenlenmiştir

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

hacı bol bol flame yapmadan oyun oynayacaksın. oyun sonu honor atarlarsa epey katkısı oluyor. ayrıca dikkat et 14 gün banından sonra perma atıyorlar.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

sezon 7 e kadar sanırım pek rank girmicem :D

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    ANZAK
    ANZAK's avatar
    Erkek

beyler yeni charımın ilk iki ranked macında platlarla mac yapmam mantıklımı unranked adamın macına platların gelmesi sacma degilmi

Amatör forever
Toplam Hit: 3976 Toplam Mesaj: 18
lol ban