Lol 14 Gün Ban Sonrası
-
ben ban yemedim ama anahtar kutu ayarını bana da verdiler toxicten. sürekli aram oynadım milletle iyi geçindim, komiklikler şakalar, oyun sonu honorlaşalım falanlar. Honor abandırta abandırta, millete ata ata geçti. artık anahtar ve kutu alıyorum. kara liste gibi bi şeye alıyo sanırım oyun hocam
-
kutudan emin değilim ama anahtar parçağını tamamen rastgele düşüyor.(en azından öyle aksediliyor millete) ama bildiğim birşey var mesela zed'le hep iyi oynuyorsun sürekli kaznaıyorsun ve sürekli iyi not alıyorsun artık o şampiyonla parçacık düşürme ihtimalin azalıyor. bu toxic olayı nedir hiç duymadım görmedim ?
-
RotKerim bunu yazdı
kutudan emin değilim ama anahtar parçağını tamamen rastgele düşüyor.(en azından öyle aksediliyor millete) ama bildiğim birşey var mesela zed'le hep iyi oynuyorsun sürekli kaznaıyorsun ve sürekli iyi not alıyorsun artık o şampiyonla parçacık düşürme ihtimalin azalıyor. bu toxic olayı nedir hiç duymadım görmedim ?
flame.
küfür hakaret takım huzurunu bozmak
-
hocam valla sürekli aram ile vakit geçiriyorum. ranked girip daha da sinirleniyorum yoksa
HeadBanger tarafından 22/Eyl/16 21:30 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı bol bol flame yapmadan oyun oynayacaksın. oyun sonu honor atarlarsa epey katkısı oluyor. ayrıca dikkat et 14 gün banından sonra perma atıyorlar.
-
sezon 7 e kadar sanırım pek rank girmicem :D
-
beyler yeni charımın ilk iki ranked macında platlarla mac yapmam mantıklımı unranked adamın macına platların gelmesi sacma degilmi