folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Lol %99 Kalıyor

Lol %99 Kalıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    overlocker bunu yazdı
    Daft bunu yazdı

sadece bekleyeceksin, hiçbir şeyi çözmüyo neler neler denedim

dosya/klasör silip yok tamir etmeye çalışcam bilmemne dersen daha da uzatacaksın

aga en iyisi yarın attırıyım flash a mis gibi çekilmez çünkü kanser etti aq oyunu

öyle daha mantıklı da, dediğimi unutma

bi daha başına gelmesini istemiosan, her patchden sonra oyunu kapat, ziple

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

beyler şimdi bi olay anlatayım akıl verin bana.

ben bi hesap almıştım elemandan rp çektim hesabı tr'den euw geçirdim. kaç aydır kullanıyordum 3-4 gündür sildim oyunu sınav arifesi diye. bu adam sırf merak uğruna geri almaya çalışmış hesabı tabi riot anında geri vermiş ve hesabı tr'ye çevirmiş oradaki nick k.adı geri gelmiş (ben euw geçirirken k.adı ve sihirdar adı var dedi onları da değiştirtti bana) telefonla aradı özür diledi tekrar geri verdi filan. girdim baktım hesaba son aldığım skin en son oynadığım maç filan duruyor aynen ama hesap tr'ye geçmiş ve eski k.adı ve sihirdar adı gelmiş. özetle 2600Rp boka gitti (euw geçirme ücreti). 

eleman riot'a mesaj attı arkadaşa vermiştim ben satış yok sırf meraktan yaptım k.bakmayın geri çevirin gibisinden adamlar yasak maddeleri sıralamışlar ve dikkatli ol demişler kibarca olmaz demişler yani. 

az önce bu elemanın ağzıyla yine ticket attım özür diledim durumu anlattım arkadaşa vermiştim yasak olduğunu bilmiyordum dedim ve 2600RP'nin  durumunu anlattım en azından o çöpe gitti onu iade edin dedim. bunu etme durumları nedir? ayrıca ne şekilde bunu geri alabilirim yani 2600RP az değil boşuna 2 kez girmesin bize. hem tekrar euw geçmem lazım vs. böyle bok gibi bi olay oldu. fikriniz nedir taktik ne önerirsiniz ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

aga allah allah bir hesabı denemeyle tryi mi attılır ya lol desteğe bir mesaj at pek siklemezler ama şansını dene bir tek bu geliyor aklıma 

boş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    overlocker bunu yazdı

aga allah allah bir hesabı denemeyle tryi mi attılır ya lol desteğe bir mesaj at pek siklemezler ama şansını dene bir tek bu geliyor aklıma 

attım zaten ama dönüş yok. siklenmeme durumu olmaması lazım çünkü resmen 2600RP gasp edilmiş oldu.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    overlocker bunu yazdı

attım zaten ama dönüş yok. siklenmeme durumu olmaması lazım çünkü resmen 2600RP gasp edilmiş oldu.

gene dene bi şansını da sanmıyorum yani gennelikle çoğu oyunda bu supportlar boş oluyor 

boş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

yardımcı olacaklarını sanmam

çünkü yaptığın şey (hesap satın almak) oyunun kurallarına aykırı bi defa

ayrıca oyunun ne suçu var, satın aldığın adamın kabahati, ondan isteyeceksin paranı :)

Toplam Hit: 2009 Toplam Mesaj: 17