folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder LOL'e Nasıl Bir Giriş Yapsak

LOL'e Nasıl Bir Giriş Yapsak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MorganBlacK
    MorganBlacK's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı

smite

Osuranın karşısında sıçmazsan götü yok derler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

türk serverları bütün oyunlarda lduğu gibi çok kötü durumda malesef milletçe düzgün oyun oynamayı pek bilmiyoruz ayrıca lol nekadar çok pooüler gibi gözükse aslen türkiyede olduğu kadar popüler değil dünyada sen boşver lol u felan eğer biraz ingilizcen ve paran varsa wow a başla kim nederse desin bence dünyanın hala en iyi online oyunu wowdur

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ücretsiz bir oyun hocam. oyun içindeki şampiyonları oyun kazandıkça sana verilen puanlarla alabiliyorsun. sadece skin dedikleri karakter kostümleri var sadece şekil olarak etkisi var onları para ile istersen alabilirsin. 

onun dışında oynanış ilk etapta kolay. oynadıkça oyun içindeki komutları kısaltmaları püf noktaları kavrıyorsun. ben öğrenemem diye başladım zamanla farkında olmadan baktım ki bi çok şeye hakimim. küfür olayı her serverda var ama tr'de dozaj fazla. oyun başında 1 kez ölmen demek oyun sonuna kadar ana avrat küfürler yemen demek ama mute atıp geçebilirsin. yada tr'de oynamam diyip euw vb. bi serverda başlarsın ama genel itibari ile hepsi aynı sadece yabancı serverda daha az oluyor bu trollük.

bu arada euw'de oynayan mürid yok mu beraber takılak. silver eloda ciğerim soldu.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek

başlamayın:) yok oynayacağım diyorsan oyundan ekleyebilirsin. ismim: PentagraMZRKBL

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Kullanıcı adını girerek giriş yapsanız da sonra ben bu oyunu nasıl oynasak deseniz? Sandalyenizin altında iğne yok ki yanlış yaptığınızda bi yerinize batmasından korkasınız. Oynayın abicim, belki kolay gelecek size? 

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

türk serverları bütün oyunlarda lduğu gibi çok kötü durumda malesef milletçe düzgün oyun oynamayı pek bilmiyoruz ayrıca lol nekadar çok pooüler gibi gözükse aslen türkiyede olduğu kadar popüler değil dünyada sen boşver lol u felan eğer biraz ingilizcen ve paran varsa wow a başla kim nederse desin bence dünyanın hala en iyi online oyunu wowdur

warcraft movie için bir etkinlik yapmasak mı ya marmara parkta imax keyfiyle mısırlarımızı dişlerken mini tahribat buluşması :W

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 2180 Toplam Mesaj: 17
legend of legends