LOL'e Nasıl Bir Giriş Yapsak
-
wert bunu yazdı
smite
-
türk serverları bütün oyunlarda lduğu gibi çok kötü durumda malesef milletçe düzgün oyun oynamayı pek bilmiyoruz ayrıca lol nekadar çok pooüler gibi gözükse aslen türkiyede olduğu kadar popüler değil dünyada sen boşver lol u felan eğer biraz ingilizcen ve paran varsa wow a başla kim nederse desin bence dünyanın hala en iyi online oyunu wowdur
-
ücretsiz bir oyun hocam. oyun içindeki şampiyonları oyun kazandıkça sana verilen puanlarla alabiliyorsun. sadece skin dedikleri karakter kostümleri var sadece şekil olarak etkisi var onları para ile istersen alabilirsin.
onun dışında oynanış ilk etapta kolay. oynadıkça oyun içindeki komutları kısaltmaları püf noktaları kavrıyorsun. ben öğrenemem diye başladım zamanla farkında olmadan baktım ki bi çok şeye hakimim. küfür olayı her serverda var ama tr'de dozaj fazla. oyun başında 1 kez ölmen demek oyun sonuna kadar ana avrat küfürler yemen demek ama mute atıp geçebilirsin. yada tr'de oynamam diyip euw vb. bi serverda başlarsın ama genel itibari ile hepsi aynı sadece yabancı serverda daha az oluyor bu trollük.
bu arada euw'de oynayan mürid yok mu beraber takılak. silver eloda ciğerim soldu.
-
başlamayın:) yok oynayacağım diyorsan oyundan ekleyebilirsin. ismim: PentagraMZRKBL
-
Kullanıcı adını girerek giriş yapsanız da sonra ben bu oyunu nasıl oynasak deseniz? Sandalyenizin altında iğne yok ki yanlış yaptığınızda bi yerinize batmasından korkasınız. Oynayın abicim, belki kolay gelecek size?
-
dead_march bunu yazdı
türk serverları bütün oyunlarda lduğu gibi çok kötü durumda malesef milletçe düzgün oyun oynamayı pek bilmiyoruz ayrıca lol nekadar çok pooüler gibi gözükse aslen türkiyede olduğu kadar popüler değil dünyada sen boşver lol u felan eğer biraz ingilizcen ve paran varsa wow a başla kim nederse desin bence dünyanın hala en iyi online oyunu wowdur
warcraft movie için bir etkinlik yapmasak mı ya marmara parkta imax keyfiyle mısırlarımızı dişlerken mini tahribat buluşması :W