Londra Seyahati
-
ArmadA bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıcholpa bunu yazdı
Hocam pazartesi heaven diye bir club var ona git :)
adamı nerelere yolluyon hocam ? :D
HEAVEN - The World's Most Famous Gay Nightclub
layn :D 2 dk insan olun bea adam yardım istemiş işkillenionuz hemen :Ç
@enes oralari iyi bilir XD
-
Ahahaha ulan İngiltere hayatımı sen başlattın ibine herif :F
@Joe
Hocam Çarşamba günü, Oxford Circus a geçer yürüyereke caddeyi turlar ve yürüyerek Piccadily Circus ı gezersin.
yada Sadece Holbor British Museum yapar( ki hiç tavsiye etmem) Yürüyerek Covent Garden yapar, ordan Heatrow a geçersin.
Merkezden, yani yukarıda saydığım bölgelerin hangisinden metroya binersen bin, Heatrow Airport 40-45 dk ulaşımı, Metrodan Terminale geçiş ise 15 dk sürüyor
-
noname bunu yazdı
Hocam taksilere dikkat et (!) :D bir de @enes müridimize pm çak oraları biliyordu yamulmuyorsam konuya bakıversin
hocam taksinin female versiyonu çıkmış iyi şanslar diliyorum kendisine :)
-
@enes hocam özellikle tower bridge, london eye, buckingnam palace gibi yerleri görmek istiyorum. Müze gezecek vakit pek yok gibi. Bu dediğim yerleri de barındıran senin de önereceğin bir başlangıç noktasından başlayıp hava kararmasına müteakip de heatrow a geçeyim diyorum. Ama nerden başlayacağım bilemedim sen bir yol göster. Bir de o tek günlük metro biletini nerden alıcam? Oyster felan bişeyler okudum ama anlamadım. Bilal e anlatır gibi anlatsan çok makbule geçecek çünkü ilk kez gidiyorum.
Ek olarak otel den merkeze metro var mı?
-
-
JOE bunu yazdı
@enes hocam özellikle tower bridge, london eye, buckingnam palace gibi yerleri görmek istiyorum. Müze gezecek vakit pek yok gibi. Bu dediğim yerleri de barındıran senin de önereceğin bir başlangıç noktasından başlayıp hava kararmasına müteakip de heatrow a geçeyim diyorum. Ama nerden başlayacağım bilemedim sen bir yol göster. Bir de o tek günlük metro biletini nerden alıcam? Oyster felan bişeyler okudum ama anlamadım. Bilal e anlatır gibi anlatsan çok makbule geçecek çünkü ilk kez gidiyorum.
dediklerimi yabana atma oku.
yeni geldim oralardan.
-
JOE bunu yazdı
Çarşamba 22:00 geri dönüş uçağın var sayarsak, ve Çarşamba 11:00-12:00 da işten çıktığını ele alırsak, 14:00 da Tower Bridge de olursun. Sahil kesit şeridini izleyerek bazı önemli yerleri görür (Sharp gibi) yürüyerek London Eye ı görme fırsatı elde edersin. Tower Birdge- London Eye yürüme mesafesi 30-40 dk. ( umarım şansına yağmur yağmaz :) )
Otelin Ordan Londra merkeze ne yazık ki Metro yok. Tren ile merkeze hareket etmek zorunda kalıcaksın. Yanılmıyorsam Luton dan sadece East Croydon a tren var burasıda ne yazık ki merkez değil şansına :) Ama Victoria ya var ise tren çok şanslı olursun.
Daily Travel Card nasıl alırım diyorsan, trene bineceğin yerde Ticket office söylemen yeterli, Sadece Daily Travel Cars desen bile Hindistanlı bir aksan ile anlayacağından hiç şüphem yok :))
Ek tavsiyem, otelin oralarda ufak bakkallarda Lyca yada Lebers simcard satılıyor. Bunlardan genelde internet için bire bir. Bu hatlardan herhangi birini alabilir, google maps i kullanarak Tower Bridge- London eye mesafesini yürüyerek daha rahat çıkarabilir, yada Metroda bir yerden bir yere gitmeni daha çok kolaylaştırabilirsin.
-
@enes
Hocam internet sorunu yok şirket hattı var internetli orası için.
@rapidhacker550
Hocam tüm söylenenleri dikkate alıyorum yabana atmıyorum. Ama club hariç :)
Herkese teşekkürler destek için