Lorus Saat Konusu
-
do_som bunu yazdı
benim attıgım saat nası pulsar diye birşeyde uygun fiyatlı 150 milyon
Japon teknolojisinin saatlerinden. Bunlar İsviçrelilere göre daha uygun fiyatlı saatler yapıyor. Aynı zamanda kalitelide.
Buda Seiko markaya ait. Ama tipini beğenmedim. Tabi yine sen bilirsin. Benim şimdi kullandığım Bigotti Milano, yukarıda linkini verdiğm. Şimdiye kadar beğenmeyen olmadı. Gören herkes beğendi. Birde fiyatını sormasalar çok daha iyi olacak.
-
yazipcikacak bunu yazdıdo_som bunu yazdı
benim attıgım saat nası pulsar diye birşeyde uygun fiyatlı 150 milyon
Japon teknolojisinin saatlerinden. Bunlar İsviçrelilere göre daha uygun fiyatlı saatler yapıyor. Aynı zamanda kalitelide.
Buda Seiko markaya ait. Ama tipini beğenmedim. Tabi yine sen bilirsin. Benim şimdi kullandığım Bigotti Milano, yukarıda linkini verdiğm. Şimdiye kadar beğenmeyen olmadı. Gören herkes beğendi. Birde fiyatını sormasalar çok daha iyi olacak.
eyvallah :)
-
birşey soracağım : bu geniş kasalı saatleri tercih sebebiniz nedir? bana çok hantal geliyor.
bir ikincisi, bu saatlerin kenarlarındaki 0dan 60a olan yer, bilezik gibi dönebiliyor mu?
Anna naklab, wicked games. ^^
RitmFarbRacourci tarafından 27/Mar/16 17:42 tarihinde düzenlenmiştir -
döner hocam ben de büyük sevmiyorum bileklerim biraz incedir D
-
yazipcikacak bunu yazdı
http://modasaat.com/urun/orient-fune9004w0-erkek-kol-saati_142150.aspx
Şunun çakma olma ihtimali yoktur değil mi? Kendine hayran bıraktı.
Hocam gecen hafta sali gunu modasaatten momentus aldim. Saatlerin hepsi orjinal ama outlet urun. Yani orninal urun camda sergileniyor, sen siparis ediyorsun saati raftan alip kutuya koyup sana gonderiyorlar. 700liralik saati 300 liraya aldim
DrKeworks tarafından 27/Mar/16 17:59 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKeworks bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdı
Hocam gecen hafta sali gunu modasaatten momentus aldim. Saatlerin hepsi orjinal ama outlet urun. Yani orninal urun camda sergileniyor, sen siparis ediyorsun saati raftan alip kutuya koyup sana gonderiyorlar. 700liralik saati 300 liraya aldim
Ben outlet nedir bilmem.
Beğendim mi, hoşuma gitti mi param elverdiği ölçüde almaya çalışırım.
Arkadaş büyük çerçeveli saatler için sormuş; Benim için bu zevk meselesi.
-
yazipcikacak bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdı
Ben outlet nedir bilmem.
Beğendim mi, hoşuma gitti mi param elverdiği ölçüde almaya çalışırım.
Arkadaş büyük çerçeveli saatler için sormuş; Benim için bu zevk meselesi.
Evet sayet bileklerim biraz daha kalin olsaydi bende genis saatlerden alirim. Bilhassa diesel'in cok iyi saatleri var genis kasali
-
@Koray, o dönen kısmın esprisi ne? tahminim, sessiz alarm gibi birşey herhalde. su altı içinde olabilir. @_@
-
dk gösteriyor hocam bir esprisi yok yani :)
-
@koray hocam, o kadrandaki rakamlar değil. kadran dışında, dönen , çıtçıt ses çıkaran bileziğimsi bir şey var, bazı saatlerde. yukarıda tahminimi yazdım. bana öyle geliyor. +_+
ibreli saatlerde,
RitmFarbRacourci tarafından 27/Mar/16 22:35 tarihinde düzenlenmiştir