Lorus Saat Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    do_som bunu yazdı

benim attıgım saat nası pulsar diye birşeyde uygun fiyatlı 150 milyon

Japon teknolojisinin saatlerinden. Bunlar İsviçrelilere göre daha uygun fiyatlı saatler yapıyor. Aynı zamanda kalitelide. 

Buda Seiko markaya ait. Ama tipini beğenmedim. Tabi yine sen bilirsin. Benim şimdi kullandığım Bigotti Milano, yukarıda linkini verdiğm. Şimdiye kadar beğenmeyen olmadı. Gören herkes beğendi. Birde fiyatını sormasalar çok daha iyi olacak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı
    do_som bunu yazdı

benim attıgım saat nası pulsar diye birşeyde uygun fiyatlı 150 milyon

Japon teknolojisinin saatlerinden. Bunlar İsviçrelilere göre daha uygun fiyatlı saatler yapıyor. Aynı zamanda kalitelide. 

Buda Seiko markaya ait. Ama tipini beğenmedim. Tabi yine sen bilirsin. Benim şimdi kullandığım Bigotti Milano, yukarıda linkini verdiğm. Şimdiye kadar beğenmeyen olmadı. Gören herkes beğendi. Birde fiyatını sormasalar çok daha iyi olacak.

eyvallah :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    birşey soracağım : bu geniş kasalı saatleri tercih sebebiniz nedir? bana çok hantal geliyor.

bir ikincisi, bu saatlerin kenarlarındaki 0dan 60a olan yer, bilezik gibi dönebiliyor mu?

Anna naklab, wicked games. ^^

RitmFarbRacourci tarafından 27/Mar/16 17:42 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

döner hocam ben de büyük sevmiyorum bileklerim biraz incedir D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı

http://modasaat.com/urun/orient-fune9004w0-erkek-kol-saati_142150.aspx

Şunun çakma olma ihtimali yoktur değil mi? Kendine hayran bıraktı. 

Hocam gecen hafta sali gunu modasaatten momentus aldim. Saatlerin hepsi orjinal ama outlet urun. Yani orninal urun camda sergileniyor, sen siparis ediyorsun saati raftan alip kutuya koyup sana gonderiyorlar. 700liralik saati 300 liraya aldim

DrKeworks tarafından 27/Mar/16 17:59 tarihinde düzenlenmiştir

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    yazipcikacak bunu yazdı

Hocam gecen hafta sali gunu modasaatten momentus aldim. Saatlerin hepsi orjinal ama outlet urun. Yani orninal urun camda sergileniyor, sen siparis ediyorsun saati raftan alip kutuya koyup sana gonderiyorlar. 700liralik saati 300 liraya aldim

Ben outlet nedir bilmem.

Beğendim mi, hoşuma gitti mi param elverdiği ölçüde almaya çalışırım.

Arkadaş büyük çerçeveli saatler için sormuş; Benim için bu zevk meselesi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    yazipcikacak bunu yazdı

Ben outlet nedir bilmem.

Beğendim mi, hoşuma gitti mi param elverdiği ölçüde almaya çalışırım.

Arkadaş büyük çerçeveli saatler için sormuş; Benim için bu zevk meselesi.

Evet sayet bileklerim biraz daha kalin olsaydi bende genis saatlerden alirim. Bilhassa diesel'in cok iyi saatleri var genis kasali

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    @Koray, o dönen kısmın esprisi ne? tahminim, sessiz alarm gibi birşey herhalde. su altı içinde olabilir. @_@

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

dk gösteriyor hocam bir esprisi yok yani :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    @koray hocam, o kadrandaki rakamlar değil. kadran dışında, dönen , çıtçıt ses çıkaran bileziğimsi bir şey var, bazı saatlerde. yukarıda tahminimi yazdım. bana öyle geliyor. +_+

ibreli saatlerde,

RitmFarbRacourci tarafından 27/Mar/16 22:35 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 1950 Toplam Mesaj: 21
saat lorus