Lost Or Kurtlar Vadisi (:
-
Bence kurtlar vadisi pusu :)
tek izlediğim dizi başka dizi izlemem ve hiç bir bölümünü kaçirmamaya çalişirimm...
-
DataDiver bunu yazdı:
-----------------------------
lostun meraklısı türkiyede çokda amerikada kv yi sallayan varmıdır bilinmez ...
-----------------------------
düşünsene elin amerikalı sam i muro meraklısı muro hayranı kendinden geçiyor..:D -
5 yıldır kurtlar vadisinin dışında tv izlemiyorum.Her yere lostla ilgili bişeyler yazanlardan,koyanlardan nefret ediyorum,kıl oluyorum.Avatarına lost resmi koyanlar,bloglarına lostun sezonlarını koyanlar[sözüm meclisten dışarı yanlış anlamayın.burda kastteiklerim bilinçsiz ve artislik olsun diye izleyenler]
-
kurtlar vadisini haftada bir kez olduğu için, haftanın stresini atmak ve muro sağolsun yüzümü güldürmek için izlerim :)
lost u daha önce hiç izlemedim, adamlar bilmem kaçıncı sezona gelmiş, izlemeye başlasam millete yetişebilmek için harıl harıl izlemem lazım 7/24.
şimdi ben beynimi onlarca saatlik bir diziyle dolduracağıma, gidip onu izleyeceğim vakitlerde c# kassam, çok daha kârlı olur :)
o yüzden eğer tvden izlemiyorsanız alıp da bir diziyi cdlerden izlemeyin derim. onunla dolduracağınız belleği bilime teknolojiye ayırın ;)
-
karşılaştırması zor 2 yapım ama Türk yapımı her zman bnm için önde gelir o yüzden Kurtlar Vadisi diyorum
-
kurtlar vadisinin de lostunda tüm bölümlerini izledim ikiside en sevdiğim diziler
ama lostun kv ye göre bir adım önde olduğunu düşünüyorum
-
Mafya dizisi dünyanın neresinde olursa olsun tutulur. Lost'u ezer .Örnek godfather
-
tabiki
Süper Baba...
-
valla ben ikisinide izlemiorum ama The Sopranos u hiç kaçırmam bence ikisinden de güzel
-
Yerli mali yurdun mali; kurtlar vadisi kacarmi :P
ne isim var yabanci dizilerle.... yarin aksama heyttt harbi dizi :D