Lost,Prison Break,Heroes Vs.. Kusacam Artık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek

tataryigit bunu yazdı:
    -----------------------------
    internetten indirip izlemeye başlamanızı tavsiye ediyorum.. Bağımlısı olup bırakamayacaksınız.. hele lost'u bölüm 13 e kadar bi izleyin..

ben de başlarda bu lost da neymiş falan derdim ama bi gün indirdim a.q başladık arkadaşlarla izlemeye ne izleme ama.Günde 6 saat lost izlediğimizi biliyorum. :D

Gerçekten ama gerçekten bu diziyi izlememek bence kayıp.izleyin kesinlikle bana hak vereceksiniz. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

sıralamayı veriyorum :)

ilk başta lost izliyorsunuz lost izlerken prison break iniyor...

prison break izlerken heroes indiriyorsunuz... sonra bi tane daha var :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

sorun burda zaten bi diziye neden bagımlı olalımki?oturup saatlerce bölüm izlemek yeine yapacak daha önemli işlerimiz olmalı.millet bagımlılık derecesine getirmiş artık bu diziyi.zamanında kurtlar vadisinde cakır ölünce toplanıp cenaze namaz kılan insanlara eğitimsiz,varoş,boş beleş adam gözüyle bakan insanlar simdi etrafımda abüü ya su sezonu izleyemedim nolcu acep birinden bulmalıyım netten indirsem kota yok cdlerini alsam oda para abü sen bu bölüm elinde olanları tanıonmu seklinde gezior garipsediğim nokta bu :) bence bu iki kesim arasında cok bi fark yok :) iki tarafta diziler için degerli vakitlerini harcamakta ve kendini fazla kaptırmakta :)

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    fenerist07 bunu yazdı:

sorun burda zaten bi diziye neden bagımlı olalımki?oturup saatlerce bölüm izlemek yeine yapacak daha önemli işlerimiz olmalı.millet bagımlılık derecesine getirmiş artık bu diziyi.zamanında kurtlar vadisinde cakır ölünce toplanıp cenaze namaz kılan insanlara eğitimsiz,varoş,boş beleş adam gözüyle bakan insanlar simdi etrafımda abüü ya su sezonu izleyemedim nolcu acep birinden bulmalıyım netten indirsem kota yok cdlerini alsam oda para abü sen bu bölüm elinde olanları tanıonmu seklinde gezior garipsediğim nokta bu :) bence bu iki kesim arasında cok bi fark yok :)

kimse kimseyi izlemesi konsunda zorlamıyor.. bu bi istek, kişisel zevktir.. 

sen istemiyorsan izlemezsin.. ama bana sorarsan da izlememek bir kayıptır.. izledikten sonra türk yapımı dizilerin kalitesizliğini görüyorsun.. daha kaliteli yapıtlar istiyorsun.. sanırım kültür seviyesi ile alakalı... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    ben burda biri birilerini zorluomu dedim? bana göre izlemek kayıpsa sana göre izlememek kayıp burda biter mevzu yok kültür seviyesiymiş falan.bi dizi için günde saatlerimi harcamıorum die kültür seviyem sorgulanacaksa amenna kaldı ki ben tv bile izlemem,kültürsüzüm :(

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    özentiler kendini belli eder ama bir de gerçekten severek izleyenler var :) size örnek vereyin all bundy ve scrubs dizilerine bayılıyorum hala eski bölümleri yayınlndıgında bile seyrettigim oluyor; gerçi bu aralar geçim telaşına düştük denk gelemiyorum ama :)) neyse söylemek istedigim bir kaç dizi kendini aşmış durumda bunlar orijinal ötesi yapıyorlar izlemesi keyifli ve güzel  fenerist sen yinede kasma kendini :)

:) mutluyum, huzurluyum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

günde saatlerle ne alakası var?

neredeyse 2 haftada bir yayınlanan dizi bu...

41 dakikalık diziyi niye saatlerce izleyeyim ki?

işte dediğim gibi fark burda.. bilmek lazım 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    merak ettim aq bu lost, heroes vs neyle alakalı diziler ? Türkçeler mi? Yoksa TR alt yazılı mı? konusu nedir. Bunları da yazarsanız sevinirim aq

sanılanın aksine...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek
    fenerist07 bunu yazdı:

sorun burda zaten bi diziye neden bagımlı olalımki?oturup saatlerce bölüm izlemek yeine yapacak daha önemli işlerimiz olmalı.millet bagımlılık derecesine getirmiş artık bu diziyi.zamanında kurtlar vadisinde cakır ölünce toplanıp cenaze namaz kılan insanlara eğitimsiz,varoş,boş beleş adam gözüyle bakan insanlar simdi etrafımda abüü ya su sezonu izleyemedim nolcu acep birinden bulmalıyım netten indirsem kota yok cdlerini alsam oda para abü sen bu bölüm elinde olanları tanıonmu seklinde gezior garipsediğim nokta bu :) bence bu iki kesim arasında cok bi fark yok :)

evet bu konuda çok haklısın.Yani dizi izlenir orda kalır.Sonuçta bir dizi.Biz de yapacak bir şey bulamadığımızda lostu izlerdik.  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    aynı şey benim için knight olayında vardı.. hayatı knight olmuş heriflerin herkez aynı şeyi konuşuyo.. sora oynamaya başladım muhabbetler sarmaya başladı :) onun dışında paso tokyo drift muhabbeti yapan herifler war aq sokakta murat 131 görsün aa lan bu tokyo driftin 34 üncü dk sının 45inci saniyesinde yol kenarında duran bilmemneye benzemiyomu dicek adam nerdeyse.. böleleri boğuyo harbiden.. bişeye takarsın tamam ama 2 gün 3 gün.. hayat bunlara endexlenmezki..
Toplam Hit: 6453 Toplam Mesaj: 51