Lost,Prison Break,Heroes Vs.. Kusacam Artık
-
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------
özentiler kendini belli eder ama bir de gerçekten severek izleyenler var :) size örnek vereyin all bundy ve scrubs dizilerine bayılıyorum hala eski bölümleri yayınlndıgında bile seyrettigim oluyor; gerçi bu aralar geçim telaşına düştük denk gelemiyorum ama :)) neyse söylemek istedigim bir kaç dizi kendini aşmış durumda bunlar orijinal ötesi yapıyorlar izlemesi keyifli ve güzel fenerist sen yinede kasma kendini :)
-----------------------------ikide bi kasma falan dion hoca hiçbi konuda kastıım falan yok izlememek için kastıımı falan düşünüosan pcmdeki bölümlerini screen ile atarım
-
tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------günde saatlerle ne alakası var?
neredeyse 2 haftada bir yayınlanan dizi bu...
41 dakikalık diziyi niye saatlerce izleyeyim ki?
işte dediğim gibi fark burda.. bilmek lazım
-----------------------------günde saatlerle aha su alakası var:
totalvoltage demişki:
ben de başlarda bu lost da neymiş falan derdim ama bi gün indirdim a.q başladık arkadaşlarla izlemeye ne izleme ama.Günde 6 saat lost izlediğimizi biliyorum. :D
Gerçekten ama gerçekten bu diziyi izlememek bence kayıp.izleyin kesinlikle bana hak vereceksiniz.
bak orda 6 saat yazıo
işte fark burda görmek lazım
-
sorun 6 saat izleyende :)
-
bu diziye sıfırdan izlemeye baslamayan herkes günde bir kaç saatini ayırmalıki simdiki sezonuna yetissin haksızmıyım?kacıncı sezon fln olduunu bilmiorum takipte etmiorum ama atıorum 3.sezondaysa buna yetismek isteyen herkes ilk 2 sezonu temin eder ve eger birde sararsa biran önce yetismek için 2 sezonu biran önce bitimek ister yanılıomuyum?saat harcama kısmından kastım bu :)
-
Evet 6 saat izlediğimiz oldu.Öğrenci arkadaşlar bilir gece erken yatılmaz:D.Elimizde madem var bi de dizi öyle yerde bitiyor ki adam merak ediyor.Örneğin Kurtlar vadisi sevenler şimdi bittiği son bölüm den sonraki bölüm elinde olsa acaba onu izlememek için ne kadar sabredebilir.
ama tekrardan değinmek isityorum tadında bırakmak lazım.izlenir biter.
-
Topiği açan arkadaş çok güzel belirtmiş kaygısını;arkadaşları arasında yapılan dizi muhabbetlerinden gına geldiğini falan belirtmişte bazı arkadaşlar harby harby saçmalamış !
İsteyen istediğiniz izler buna zaten kimse karışamaz.Bütün diziler eskilerinin yeni versiyonları falan denmiş Allah aşkına biri bana Lost'un eski versiyonunu söylesin şuraçıkta banlattırayım kendimi.Dizileri izlemeden diziler hakkında yorum yapmayın a.Q komik duruma düşüyorsunuz ! Emin olun bu dizilerin hayranları bu tarz eleştiri yazan arkadaşlara gülecek yer bulamıyorlardır :D
Not:Lost'un eski versiyonu olarak Gilligan’s Island 'ı gösterecek arkadaşlara şimdiden tawsiye;iyice araştırın bu diziyi sonra gelin d*t olmak istemezsiniz eminim :))
-
özenti gencligin yeni trendi özellikle bazı sitelerde kendini tanıtırken bu dizlerin isimlerinide iliştirerek ben bu dizileri izliyom demek de ne var anlamıs degilim bunları
izlemek marifet mi yoksa izleyenler medeniyetin besigine el mi atıyo
(abdurrahman boztas hareketiyle) ben bu trendin tekerine comak sokarım :)
-
Abi konuyu açan arkadaşa katılıyorum hemde en derinden bu arada herous da nakamura diye bi eleman varmış galiba:S ya abi msn de milletin iletisine bakıyorum prison break'de,lost'da cart da curtta amk sırf havasına izliolar belkide izlemiolar o esnada çiş fln yapıolar:D hadi izliyosun hava atmak için izlemiyosan niye iletine yazasın amk:| bilmiom abi bende kıl oluom aynı şekilde her noktasına katılıyorum fenerist'in..
-
-
Bahsedilen diziler arasında Lost ile Prison Break'in tüm bölümlerini izledim. Öncelikle şunu söyleyilm ki iki dizide çok sağlam. Bazı arkadaşlar dizi izlemekle geçirilen zamanı "zaman kaybı" olarak değerlendirmiş. Neye göre, kime göre zaman kaybı olduğunu sorarlar adama ? Ben 10 saat hiç aralıksız dizi izleyebiliyorsam ve bundan zevk alabiliyorsam bu benim için iyi değerlendirilmiş bir zamandır. Sonuçta bununda kültürel bir faaliyet olduğunu unutulmamalı.
Birde populer olan herşeyden nefret etme hastalığı var birtakım kişilerde. Bu zat-i muhteremler yapılan işin kaliteli olup olmadığına bakmadan sırf o iş populer diye bok atmadan duramazlar. Önemli olan bir işin, bir emeğin populer olup olmadığı değil o işin niteliği, vasfıdır.