folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lost'un Sonunu Cozdum ...

Lost'un Sonunu Cozdum ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

uzaylioglan bunu yazdı:
    -----------------------------

Atladığın bir nokta var. Jack ölürken gökyüzünden bir uçak geçiyor. Bu uçak muhtamelen kendi düşen uçakları.

Yani olay sanıldığından daha karışık.

Ayrıca dikkat edersen birinci bölümde uyandığı yerde ölüyor Jack. O yerde bir tanede ayakkabı var. (çalılıklara takılmış) Jack ölürkende o ayakkabı oradaydı. Fakat tek bir farkla, ayakkabı eskimişti.

sırf sen gibi arkadaşlar böyle birşey düşünmesin diye o sahnenin hemen başında eski bir ayakkabı görüyoruz s1e1 e ithafen.

o uçak ajira uçağı lostieler kurtuldukları için jack mutlu ölüyor.

kıçınızdan teori üretmeyiniz karışık bişe yok :D

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzaylioglan
    uzaylioglan's avatar
    Erkek

evet haklısın.

Bu neden aklıma gelmedi acaba.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

aydınlattın bizi helal olsun.

bu arada o sondaki uçak görüntüleri ajira'nın görüntüleri olabilir mi?

enjoy i'm vaccinated
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

uzaylioglan bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

yani jack o anda öluyor, kopek yaninda yattığında. ama aslinda kilise sahnesinin oldugu dünya, iste herkez öldükten sonra ruhlarin yaşadığı dünya. Hani bizde de laf varya , ruh bedenden cikinca, gömülene kadar hic birseyin farkinda olmazmis derler . iste o meselenin daha değşik versiyornu ...

Atladığın bir nokta var. Jack ölürken gökyüzünden bir uçak geçiyor. Bu uçak muhtamelen kendi düşen uçakları.

Yani olay sanıldığından daha karışık.

Ayrıca dikkat edersen birinci bölümde uyandığı yerde ölüyor Jack. O yerde bir tanede ayakkabı var. (çalılıklara takılmış) Jack ölürkende o ayakkabı oradaydı. Fakat tek bir farkla, ayakkabı eskimişti.

hayir, o ucaktakiler hayatlarini bir sure daha devam ettirip sonraki bir zamanda gene öldüler ve kendi ahiretlerini kurdular, en sonunda kiliside birleştiler ...

bu arada son paragraf bana ait , ustteki yazinin ozeti ...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

jack ölürken gözüne zoom yaptılarya. ben gözünde o cennete açılan kapıyımı gördüm yoksa yanlıs mı gördüm

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek

buraya bi işaret koyalım da.. izleyince lazım olur belki =)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Bu yazının aynısı divxplanet'deki lost başlığında mevcut ;)

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=160959&st=240&p=1063036680&#entry1063036680

Sanırım oradaki kişi de sensin :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kesin olan bazı şeyleri açıklayayım bende..

lost un senaristleri nasıl bir final yapacakları konusunda gerçekten çok kafa patlatmış (yabancı lost forumlarında ve senaristlerin röpörtajında bundan bahsediliyor)

asıl sorun adadaki herşeye bir cevap vermek değil, insanların kendi cevaplarını üretmesi gerekiyor. şu çocuk niye vardı bu niye vardı , tamam bazı şeyler cevaplandı ama kendimizde üretmemiz gerekiyor çoğu şeyin ağzı açık bırakıldı.

-hugo jac den sonra işine devam ediyor ve ben de ona yardım ediyor kapının önünde teşekküründen belli

-o kilise zamandan bağımsız istedikleri zaman buluştukları bir yer iyiler orada toplanıyor .

-lost un bitişi ile aslında herşey bitmedi , adayı korumaya devam ediyorlar jac in babasının en sonda devam ediyoruz demesinden (yada öyle bişi dedi) belli

-jacob kendine devredilen gücü (bu güçlere sahte annesinin ona içirdiği şarap ile elde etti soranlar için) zamanı geldiğinde başkasına devretmek zorundaydı o ada her zamaan orda vaar olacak ve birileri koruyacak bu süreç sürekli tekrarlanacak.

-ada hepsine verilen 2.bir şans idi , bizi niye hayatlarımızdan alı koyup bu adaya getirdin dediklerinde jacob zaten yaşanacak bir hayatınız yok demişti , bu şans ı onlara tanıdı.

-diğerleri jacob a hizmet ediyordu , ama ben son zamanlarda emirleri büyük ihtimal kara dumandan alıyordu , hugo nun o kulübeyi görüşü ve içinde jack in babasının ve clear (yanlış yazdım adını .) in orda olması bizimkilerin adadan ayrılırken onu kaybetmesi ve ona kara dumanın sahip çıkması , ben in karaduman tarafından yönetildiğini yani diğerlerinin kötüye hizmet ettiğini gösteriyor bizimkiler de bu yüzden o adaya geldiler onları engellemek için

şuan aklıma gelen bunlar tam net bir final olmadığı içn herşey tartışmaya açıktır

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_Y
    C_Y's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

diamonique bunu yazdı:

Vaay, izledikten sonra senaristlere sevgilerimi fışkırtmıştım; ama demekki anlamadığım için öyle yapmışım. Yazılanlar çok mantıklı ve de olayı özetlemiş. Şimdi anladım olayı ancak. O zaman pek de kötü bitmemiş yaa

yani , hatta ben kilise sahnesinde masonik isaret altinda islam , hristiyanlik, musevilik , putculuk gibi dini sembolleri gorunce , anlamistim. zaten adam da orda . ama digerleri niye yoktu onu anlamadim , mesela zenci top sakalli adam , hani kopegin sahibi cocugu ile ordaydi . o adam gorundu son bolumde ama , sonra goremedik :S o da gunahkar olmus sanirim ...

Bi yorum da benden ; 

O top sakallı zenci de günahkarlar arasında olduğu için yoktu, hatırlarsanız iki kişiyi öldürdü

Biri Hurley'in seviglisi diğeri Ana-Lucia

Dipnot : Bende Hurley'e acıdım, onun sevgilisi yoktu kilisede sanırım, sen o kadar uğraş bi manita yap, o da ortada olmasın : )

Dipnotun Dipnotu : maximuss tebrikler , çok iyi analiz etmişsin , bazı şeylerin kafamda oturmasına yardımcı oldun

Yok artik...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

C_Y bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

diamonique bunu yazdı:

Bi yorum da benden ; 

O top sakallı zenci de günahkarlar arasında olduğu için yoktu, hatırlarsanız iki kişiyi öldürdü

Biri Hurley'in seviglisi diğeri Ana-Lucia

Dipnot : Bende Hurley'e acıdım, onun sevgilisi yoktu kilisede sanırım, sen o kadar uğraş bi manita yap, o da ortada olmasın : )

Dipnotun Dipnotu : maximuss tebrikler , çok iyi analiz etmişsin , bazı şeylerin kafamda oturmasına yardımcı oldun

hocam bende sevgilisi vardiye hatırlıyordum açtım çektim resmini varmış =)

http://i46.tinypic.com/29cqviu.jpg

http://i45.tinypic.com/256d8uc.jpg

Toplam Hit: 13800 Toplam Mesaj: 38