folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lost'un Sonunu Cozdum ...

Lost'un Sonunu Cozdum ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    böyle diziler miziler boş iş bırakın bu dünya işlerini heroes izleyin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:
    -----------------------------
    böyle diziler miziler boş iş bırakın bu dünya işlerini heroes izleyin

bırak hocam ya başladım sarmadı lost ve spartacus gibisi yok bide yeni V çıktı ziyaretçiler

gerisi dandik =) = )

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

C_Y bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

diamonique bunu yazdı:

Vaay, izledikten sonra senaristlere sevgilerimi fışkırtmıştım; ama demekki anlamadığım için öyle yapmışım. Yazılanlar çok mantıklı ve de olayı özetlemiş. Şimdi anladım olayı ancak. O zaman pek de kötü bitmemiş yaa

yani , hatta ben kilise sahnesinde masonik isaret altinda islam , hristiyanlik, musevilik , putculuk gibi dini sembolleri gorunce , anlamistim. zaten adam da orda . ama digerleri niye yoktu onu anlamadim , mesela zenci top sakalli adam , hani kopegin sahibi cocugu ile ordaydi . o adam gorundu son bolumde ama , sonra goremedik :S o da gunahkar olmus sanirim ...

Bi yorum da benden ; 

O top sakallı zenci de günahkarlar arasında olduğu için yoktu, hatırlarsanız iki kişiyi öldürdü

Biri Hurley'in seviglisi diğeri Ana-Lucia

Dipnot : Bende Hurley'e acıdım, onun sevgilisi yoktu kilisede sanırım, sen o kadar uğraş bi manita yap, o da ortada olmasın : )

Dipnotun Dipnotu : maximuss tebrikler , çok iyi analiz etmişsin , bazı şeylerin kafamda oturmasına yardımcı oldun

bu arada son paragraf bana ait , ustteki yazinin ozeti ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

o değilde lost bitti yaw :S

beni bu kadar bağlayacak bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekletecek gizem, aşk, macera, oyun, entrika, ihtiras, savaş, mantık, akıl oyunları, intikam, sevgi, dostluk, merak  temalarını barındıran baska bi dz olabilirmi :))

Lost tan sonra en az lost kadar zevk alabileceğim bu temaların çoğunu barındıran baska hangi dzy önerirsinz...

Preson break i izledim...

baska !!

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Berbattı sonu çok boşluklu bıraktılar.Açıkçası bekledğimim gibi bok gibi geçti

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

o değilde lost bitti yaw :S

beni bu kadar bağlayacak bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekletecek gizem, aşk, macera, oyun, entrika, ihtiras, savaş, mantık, akıl oyunları, intikam, sevgi, dostluk, merak  temalarını barındıran baska bi dz olabilirmi :))

Lost tan sonra en az lost kadar zevk alabileceğim bu temaların çoğunu barındıran baska hangi dzy önerirsinz...

Preson break i izledim...

baska !!

californication Dizini tavsiye ederm komedi bir dizi biraz erotik içeriklidir hasta olcaksın ama :D

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

bütün postları okudun mu ? aslında çok iyi ve güzel bir son ile bitti dizi tabi mantığı kurabilirsen.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

matematik1 bunu yazdı:

bütün postları okudun mu ? aslında çok iyi ve güzel bir son ile bitti dizi tabi mantığı kurabilirsen.

okudum ben beğenmedim finalini daha farklı beklıyordum.İsteğin yere çekebilirsin boşluktan kasteddiğim bu idi.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Lost Yapımcılarının ağzından :
    - tüm 6 sezon boyunca yaşananlar rüya miydi?

jj abrams : elbette değildi. bölümlerin tamamını dikkatle izleyen hiç bir izleyicinin bu denli mantıksız bir sonuca varacağını sanmıyorum. dizinin jack’ in gözlerini aralayışıyla başlayıp, kapamasıyla bitmesi bu yanılgıya yol açmış olabilir. yaşanan her şey gerçekti. dahası, dizide rüya vizyonu asla yoktu.

- finalde kilisede buluşan tüm ekip ölü müydü?

jj abrams : kafa karıştırıcı bir finalbölümü olduğunu kabul ediyorum, ki bu bilinçli bir tercihti. yine de, final bölümünü bir kaç kez izleyenlerin anahtarı anladıklarından eminim. forumlara göz attığımızda gördük ki, bulmacayı çözenler, kafası karışanlardan daha fazla.

dharma istasyonunu patlattıklarında, quantum fiziğine ilişkin prosedürü başlatmış oldular. diğer bir deyişle adada, bulundukları zaman boyutunu sonlandırdılar. böylelikle “uçak düşmeseydi, nasılbir hayatları olurdu” başlıklı paralel evrendeki hayatları ilerlemeye başladı.

einstein kuramlarını az çok okuyan herkes bilir ki, teori maddenin her iki evrende de varlığını sürdürebildiği üzerine inşa edilmiştir. bu yüzden, aynı ekip adadaki varlığını sürdürdü. fakat anımsanacağı üzere, farklı bir tarihe geçtiler. çünkü bulundukları zaman dilimini dharma istasyonunun merkezinin imhasıyla durdurdular.

herkes ölü müydü” sorusunun yanıtı da burada aslında. hem evet, hem de hayır!

aslında hiç de karmaşık değil. paralel evrende, yani “uçak düşmeseydi hayatları nasıl olurdu” yu anlatan dilimdeki karakterlerle, adadaki karakterlerin bulundukları evren birleşti. biraraya geldikleri kilise, işte bu iki evreni biraraya getiren kozmik bir platformdan başka bir şey değildi.

jack’in babasının, “…buradan nereye gideceğiz” sorusuna verdiği yanıtı anımsayalım ; “hiç bir yere gitmeyeceğiz. ilerlemeye devam edeceğiz” demişti. bazı forumlarda gördükki, ekip öldü ve cennete gittiler diyenler var. bu nasıl mümkün olabilir. her biri, kaza olmayan evrende yaşamlarını gayet normal sürdürmekteler. fakat paralel evrende,adada yaşananları anımayarak biraraya geldiler. hem adada, hem de diğer hayatta ölenler zaten orada yoklardı.

dikkat edin! kilisede, adada var olan bir çok önemli karakter yoktu!
    özetle, iki evren birleşti, ve onca badirenin ardından hayatlarına devam edenler birleştiler.
    ben’ in kiliseye girmek istemeyişinin de yanıtı burada gizliydi zaten.

- peki ama, ada “neydi” aslinda?

şunu ekipçe kabul edebiliriz. haddinden fazla karmaşık bir hikaye örgüsü sunduk sizlere. böyle de olması gerekiyordu. işin içinde olduğunuzda bazen size çok basit gelen sorular, izleyenler için aynı kolaylıkta görünemeyebiliyor. ada meselesi de bunlardan biri. aslında adanın ne olduğu bence dizide enine boyuna anlatıldı.

ada, paralel evrenlerin geçiş noktasıydı elbette. evrenler arası geçişin yol açabileceği trajedileri engelleyebilmek için adanın korunması, çıkarları için bu geçiti kullanmak isteyenlerin engelenmeleri gerekiyordu. işte dharma ekibinin adada bulunma sebepleri de buydu.

uzay zaman eğrisinin kırılma noktasıydı ada.

jacob ve kara duman fenomenlerinin hikayeye yerleştirilmesi kasıtlı bir kafa karıştırma yöntemiydi, kabul ediyoruz. ve özellikle, bu iki karakterin dramatik yapılarını anlatmış olsak da, fazla detay vermedik.
    alpert, adaya gemi kazasıyla geldiğinde kara duman’ ın ona “…burası chennem” dediği sekansı anımsayın. aslında cennet de, “cehennem de bu dünyada” mesajı zaten hikayenin temel iddialarından biriydi.

tüm dizi boyunca yanıtını seyirciye bıraktığımız tek pasaj da aslında buydu. jacob ve isimsiz kardeşinin gizemleri. sıradan bir insandı anneleri, evet. fakat adanın koruyuculuğuyla görevlendirildiklerinde kutsal özelliklere sahip oldular. özelliklerini şeytani amaçlar için kullanma raddesine gelen kara duman’ ın adadan ayrılmasını engellemek istemeleri de bu yüzdendi zaten.

- jack’ in babasinin hikayedeki önemi neydi?

jj abrams : sanırız, jack’ in babası üserine bu kadar kafa yorulması final bölümündeki ağırlığından kaynaklanıyor. haklısınız da. fakat zannedildiği kadar kilit bir karakter değil aslında. baba figürü, yalnızca jack için önemliydi. ilk sezonları anımsayalım. babasının jack üzerindekietkisi, kötüleyen ilişkileri ve bu yüzden jack’ in giderek kaybolan özgüveni neticesinde adanın eline kalan tek değerli şey olduğunu düşünür hale gelmesi.

işte bu sürecin sonunda jack’ e, aslında ne denli değerli olduğunu anımsatabilecek en güçlü motifti babası.

Ehl-i Byte
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nerogzay
    Nerogzay's avatar
    Erkek

peki michealın ogluna ne oldu kopegin sahibi?

Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu dönme ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu..!
Toplam Hit: 13797 Toplam Mesaj: 38