folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lucid Dream Hk.

Lucid Dream Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Bazen rüyalarımda cidden rüyanın içindeyim ulan ben bakalım neler yapabiliyorum falan diyorum. Ama rüyanın içinde olduğumu hissettikten bir kaç saniye sonra uyanıyorum. Ama bunu kontrol edenler çeşitli fantaziler yapanlar :) hatta astral seyahat yapanlar olduğu söyleniyor.

Bu lucid dream ile ilgili çeşitli müzikler var. İşte bu müziği dinlerseniz rüyanızda şöyle böyle kafa yaşarsınız, bunu dinlerseniz korku filminde gibi hissedersiniz, bunu dinlerseniz çıplak kız görürsünüz falan :D 

Cidden uğraşan var mı merak ettim? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben bütün rüyalarımı kendim kontrol ediyorum, fps oynar gibi oluyor ama her zaman rüyada olduğumu anlayamıyorum.

Bir gariplik falan farkedersem, aha diyorum rüyadayım. 

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

1 defa oldum fark ettim uyandım. Astral filan boşverin bilmediginiz şeyler tehlikeli. Gece ısık sönük uyuyamıyorum boş verin gençler...

Dur be kadınnnn....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

hans zimmerin "dream is collapsing" müziğini dinledğimide yapıyorum bunu son 1 senedir :) 

fakat benim rüyalar daha öncede forumda yazmıştım lucid rüyanın haricinde ayrıeten sürrealist bi boyutta hissetmeme neden olucak şekilde gelişiyor,

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

Hep denemek istemisimdir de bi turlu denk gelemedim. O lucid dreami tetikleyen seslere de guvenemiyorum sonucta bilincaltiyla alakali, verdigi mesaj nedir bulemezsin.

Lucid dreaming degil de ilginc bi inception de eyimim oldu ama 3 katli inception :) yani ruya icinde ruya icinde ruya :))

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

Bir noktadan itibaren gerçekle hayal karisitirilmasin! Hele ki Astral seyehat bilmeyen hiç bulaşmasın!

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

güzel bir deneyimdir. ayda bir kaç kez başıma gelir. rüya içinde rüyada uyanmak için uğraşıyorum.

boş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=b7CGtsFdmnw

Zodiac tarafından 04/Eyl/15 19:45 tarihinde düzenlenmiştir

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    hatayi bunu yazdı

Bir noktadan itibaren gerçekle hayal karisitirilmasin! Hele ki Astral seyehat bilmeyen hiç bulaşmasın!

çoğu kişi astral seyehat işine bilmeden bulaşılmaz diyor en kötü ihtimal ne olabilir ki hep merak etmişimdir 

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Hocam ben astral seyahat flan bilmem. Ama lucid dreaming e bir ara merak sarmistim. Bir 10 gun kendi kendini egittikten sonra haftada 2-3 gece lucid olabiliyorsun. Felaket guzel bir deneyim. Ben hicbir zararini gormedim. Eger ilgileniyorsan, su kitabi bulmani tavsiye ederim. Adamlar inanilmaz guzel anlatiyorlar yontemlerini: 

http://www.amazon.com/Field-Guide-Lucid-Dreaming-Oneironautics/dp/0761177396 

Yazan adamlarin Reddit AMA'sini buradan okuyabilirsin : https://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1m4phm/we_are_the_authors_of_the_field_guide_to_lucid/ 

Ben kitaba Izmir Konak Pierdeki Remzi Kitapevinde denk gelmistim. 

PS: Kitapta ruyanin icinde olmayi ogrendigin anda uyunmani engellemek icin yontemlerden bahsediyor. Benim deneyip calistigini gordugum yontemler de var. Ama dedigim gibi tamamen telkin meselesi, hicbir sekilde muzik vs. kullanilmiyor kitapta. Zaten adamlar http://dreamlabs.io diye sitesi var uyku uzerine arastirma vs. yapiyorlar.

anubisx tarafından 05/Eyl/15 00:21 tarihinde düzenlenmiştir

http://yigitdemirag.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Son zamanlarda çok enteresan özellikler edinmeye başladım. Normalde hiç rüya görmem,  yilda 2 üç defa önemsiz şeyler,  ve nerdeyse hatirlamazdim. 

Son zamanlarda işin içinden çıkamadığım hesaplari,  çözümleri rüyamda görüyorum. Hazırladığım sözleşmelerdeki eksikleri rüyamda farkediyorum,  sabah olunca sanki not defterine yazmisim gibi aklima geliyor. 

Cocukluktan beri rüya görmeyen bir adam için  fazla enteresan.

Biraz arastiracam bu mevzulari.   

Kaan tarafından 05/Eyl/15 00:42 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1970 Toplam Mesaj: 14
lucid dream