Lumia 1520 Nasıldır
-
Merhaba arkadaşlar yeni telefon alacağım alacağım telefon mutlaka windows phone olacak lumia 1520 tecrübesi olanlar varsa fikir verebilir mi teşekkür ederim
-
Büyük alıp seneyede kullanacaksın sanırım hocam ? :) Windows telefona o kadar para verilmez.
-
Ben öyle düşünmüyorum hocam, windows phone'lar artık çok stabil. Şuanki telefonum S3 ve android gerçekten bıktırdı artık. 200-300 liralık telefonlara yüklenebilir anca bu android... IOS da sevmiyorum.
-
gm b2 999tl gayet güzel telefon
-
Android'i touchwiz romla kullanırsan tabi bıktırır hocam. Android telefona Windows Xp ve 98 kurup kullanmış biri olarak yazıyorum. :) At sahibine göre kişner. O kadar para vereceğine LG G2 al derim. Fiayat/Performans telefonu.
-
Nexus al stabilite arıyorsan. Windows Phone kullanmış biri olarak ciddi anlamda stabilitesi yüksek bir işletim sistemi olduğunu söyleyebilirim. Hemde 520 den 1520 ye kadar bütün telefonları stabil. Ama o kadar çok yazılımsal eksiklik var ki. Anlatıp parmaklarımı yormak istemiyorum. Android ya da ios kadar esnek bir sistem değil (bak dikkat edersen esnek olmayan IOS kadar dedim)
Ayrıca kullanımı cidden zor. Basitlik anlayışı bu işletim sisteminde yok.
Tavsiyem LG G2 -> NEXUS 5 -> veya IOS tabanlı bir telefon derim.
-
biri de dememiş ki aga güzel ya da şöyle telefon.
-
Fdumanli bunu yazdı
Ben öyle düşünmüyorum hocam, windows phone'lar artık çok stabil. Şuanki telefonum S3 ve android gerçekten bıktırdı artık. 200-300 liralık telefonlara yüklenebilir anca bu android... IOS da sevmiyorum.
Kendim windowsphone kullanıcısıyım, daha 2 ay önce geçtim windowsphone'a ondan önce yaklaşık 5 sene çeşitlil android telefonlar kullandım. Sana diyebilirim ki 5 senemi boşa atmışım. Bu kadar hızlı ve stabil bir işletim sistemi olamaz. Hala eksik yönleri mevcut ama kesinlikle piyasadaki en iyi telefonlar windowsphone'lar. O yüzden kesinlikle windowsphone alacak olmana sevindim.
1520 hakkında : Geçenlerde Nokia'nın Türkiye temsilcisinin bir konuşmasını dinledim Chip dergisinin 3G röportajında, belki internetten bulabilirsin, kendisi de yanlış hatırlamıyorsam 1520 kullanıyormuş ve doğal olarak herkese tavsiye etti.
1320 hakkında : Sana tavsiyem fiyatına ve büyüklüğüne aldanıp 1320 almamandır. Git 925 al veya yeni çıkacak olan 930'u bekle derim eğer 1520'den vazgeçecek olursan.
Ben şahsen Lumia 925 kullanıyorum. İnanılmaz memnunum telefonumdan. Samsung ile harcadığım her dakikaya üzülecek durumdayım şuan. Sanmayasın ki windowsmarkette istediğim uygulamaları bulamam. Emin ol market işini çok abartıyorlar. Gerek duyabileceğin bütün uygulamalar mecut. 2 aydır tek bir donma kitlenme v.s yaşamadım.
Android paranın yanında açık kaynak yazılımının gücü v.s gibi pozitif düşünce yöntemleriyle piyasaya girdi. Açık kaynak yazılım nedir ne değildir bilmeyen herkes de bunu yedi ve kapitalizm bunu çok iyi kullandı. Ancak androidin açık yazılım olması ayriyetten güvenlik sıkıntıları doğuruyor. Ben kendi android telefonlarımla çeşitli ağlara sızma işlemimi kolayca yapabilliyordum. Ben yapabiliyorsam herkes yapabilir ve yapıyorlar da. İronik olacak belki ama bunun yanında windows kesinlikle android'e göre daha güvenilir.
Dipnot: Nokia ismi 18 ay içinde Lumia'lardan 5 yıl içinde Nokia Asha'lardan tamamen silinecek. Windows satın alma işlemini tamamen bitirdi ve hatta Nokia merkezindeki Nokia yazısını söküp kendi amblemlerini ve yazılarını astılar.
-
exchanger bunu yazdıFdumanli bunu yazdı
Kendim windowsphone kullanıcısıyım, daha 2 ay önce geçtim windowsphone'a ondan önce yaklaşık 5 sene çeşitlil android telefonlar kullandım. Sana diyebilirim ki 5 senemi boşa atmışım. Bu kadar hızlı ve stabil bir işletim sistemi olamaz. Hala eksik yönleri mevcut ama kesinlikle piyasadaki en iyi telefonlar windowsphone'lar. O yüzden kesinlikle windowsphone alacak olmana sevindim.
1520 hakkında : Geçenlerde Nokia'nın Türkiye temsilcisinin bir konuşmasını dinledim Chip dergisinin 3G röportajında, belki internetten bulabilirsin, kendisi de yanlış hatırlamıyorsam 1520 kullanıyormuş ve doğal olarak herkese tavsiye etti.
1320 hakkında : Sana tavsiyem fiyatına ve büyüklüğüne aldanıp 1320 almamandır. Git 925 al veya yeni çıkacak olan 930'u bekle derim eğer 1520'den vazgeçecek olursan.
Ben şahsen Lumia 925 kullanıyorum. İnanılmaz memnunum telefonumdan. Samsung ile harcadığım her dakikaya üzülecek durumdayım şuan. Sanmayasın ki windowsmarkette istediğim uygulamaları bulamam. Emin ol market işini çok abartıyorlar. Gerek duyabileceğin bütün uygulamalar mecut. 2 aydır tek bir donma kitlenme v.s yaşamadım.
Android paranın yanında açık kaynak yazılımının gücü v.s gibi pozitif düşünce yöntemleriyle piyasaya girdi. Açık kaynak yazılım nedir ne değildir bilmeyen herkes de bunu yedi ve kapitalizm bunu çok iyi kullandı. Ancak androidin açık yazılım olması ayriyetten güvenlik sıkıntıları doğuruyor. Ben kendi android telefonlarımla çeşitli ağlara sızma işlemimi kolayca yapabilliyordum. Ben yapabiliyorsam herkes yapabilir ve yapıyorlar da. İronik olacak belki ama bunun yanında windows kesinlikle android'e göre daha güvenilir.
Dipnot: Nokia ismi 18 ay içinde Lumia'lardan 5 yıl içinde Nokia Asha'lardan tamamen silinecek. Windows satın alma işlemini tamamen bitirdi ve hatta Nokia merkezindeki Nokia yazısını söküp kendi amblemlerini ve yazılarını astılar.
Hocam yorumunuz için teşekkürler, böyle bir mesaj bekliyordum aslında :-) S3'ü ilk çıktığı zaman aldım ve 3 senedir her gün daha da katlanarak yavaşlamaya başladı. Microsoft akıllı telefon pazarına geç giriş yaptı ama Windows Phone'lar şuanda neredeyse kusursuz. 1520 almayı düşünüyordum şimdi karar verdim.
Ayrıca o meseleden de haberim var microsoft oyj olacakmış sanırım yeni isim.
-
Microsoft Oyj yazacakmış yeni çıkan telefonların üstünde . Ayrıca Microsoft Nokia'yı tam olarak satın almadı. Sadece telefon birimini satın aldı. Zira Nokia'nın Adapazarı Hendek'te boru fabrikası var diye biliyorum hatta.
-
Anneme biraz ince Kumia 620 aldık. Yıllardır android kullanırım Xperia x10 la başladım, en alt seviye telefonlarından biri windowsun 620 canavar gibi çalışıyor, yağ gibi akıyor alet banamısın demedi.
Ben telefonu bızdıklamayı sevdiğim için android'teyim, günlük işler için WP ideal.